פילטר פנימי למכונה של 200 ליטר, מישהו מכיר?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
למה לקנות משהו מתכלה?
ולא פילטר שרף טבול שרק מרעננים פעם בחודש בכפית מלח ומחזיק יותר זמן מהמכונה?
ולא פילטר שרף טבול שרק מרעננים פעם בחודש בכפית מלח ומחזיק יותר זמן מהמכונה?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
הפילטרים של BWT water+more גם מרככים את המים, וגם מסננים חלקיקים לא רצויים.
הפילטר מגיע עם מדיד לקמוס, אותו טובלים במים ומצביע על מידת הקשיות שלהם, לאחר מכן קובעים את דרגת הסינון בהתאם, כשקיבולת הסינון המקסימלית היא 200 ליטר מים.
מעבר לשיפור בטעם המים, הפילטר משמש לשמירה על חיי מכונת האספרסו ע"י ריכוך המים מה שמונע הצטברות אבנית בצינורות ובדוודים.
מעבר לכך, לפילטר קיים גם מתאם למרבית מכונות האספרסו בשוק, בעל הצמדה ביניקה לדופן המיכל או לתחתית.
אתם כמובן מוזמנים לפנות אלינו במידה ויהיו עוד שאלות, או דרך האתר של נני או בטלפון.
הפילטר מגיע עם מדיד לקמוס, אותו טובלים במים ומצביע על מידת הקשיות שלהם, לאחר מכן קובעים את דרגת הסינון בהתאם, כשקיבולת הסינון המקסימלית היא 200 ליטר מים.
מעבר לשיפור בטעם המים, הפילטר משמש לשמירה על חיי מכונת האספרסו ע"י ריכוך המים מה שמונע הצטברות אבנית בצינורות ובדוודים.
מעבר לכך, לפילטר קיים גם מתאם למרבית מכונות האספרסו בשוק, בעל הצמדה ביניקה לדופן המיכל או לתחתית.
אתם כמובן מוזמנים לפנות אלינו במידה ויהיו עוד שאלות, או דרך האתר של נני או בטלפון.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אלכס, לאחר השיחה איתך הבנתי יותר טוב מה הפילטרים האלה עושים.
למעשה, מדובר במוצר מקביל לבריטה למכונת הקפה.
כמו כן, להבנתי, היות ואתם היבואנים ורק עכשיו התחלתם להביא אותו לשוק הפרטי בארץ, הוא לא מוכר כאן.
מעניין אם אפשר למצוא השוואה בינו ובין בריטה...
למעשה, מדובר במוצר מקביל לבריטה למכונת הקפה.
כמו כן, להבנתי, היות ואתם היבואנים ורק עכשיו התחלתם להביא אותו לשוק הפרטי בארץ, הוא לא מוכר כאן.
מעניין אם אפשר למצוא השוואה בינו ובין בריטה...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- espressotech
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 42
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
- יצירת קשר:
השוואה
בסה"כ 2 חברות טובות,
לכל מוצר של בריטה יש לווטר אנד מור מוצר מקביל.
בסנן של בריטה יש אפשרות לכוון התאמה ל-3 דרגות קשיות מים .
בדרגה הקשה c הסנן יתאים ל-80 ליטר בדרגה B ל 150 ליטר ובדרגה A ל-220
המים בארץ הם B ו C באזורים מסוימים.
לא יודע אם יש אפשרות לכיוון דרגת קשיות בסנן של ווטר אנד מור
בכל מקרה יש לקחת בחשבון שאם מתקינים במכונה עובדת ויש בה כבר אבנית במשך הזמן האבנית תתפורר ותיפול לתוך הדוד לכן רצוי לבצע טיפול במסיר אבנית אפילו מספר פעמים לפני שמתקינים כזה מרכך במכונה עובדת. במכונה חדשה לא אמורה להיווצר בעיה כזו.
יצא לי לפתוח לאחרונה דוד שהיה חצי מלא באבנית בין היתר בגלל שהמרכך הותקן במהלך חיי המכונה ללא טיפול אבנית מקדים. ראו תמונה
לכל מוצר של בריטה יש לווטר אנד מור מוצר מקביל.
בסנן של בריטה יש אפשרות לכוון התאמה ל-3 דרגות קשיות מים .
בדרגה הקשה c הסנן יתאים ל-80 ליטר בדרגה B ל 150 ליטר ובדרגה A ל-220
המים בארץ הם B ו C באזורים מסוימים.
לא יודע אם יש אפשרות לכיוון דרגת קשיות בסנן של ווטר אנד מור
בכל מקרה יש לקחת בחשבון שאם מתקינים במכונה עובדת ויש בה כבר אבנית במשך הזמן האבנית תתפורר ותיפול לתוך הדוד לכן רצוי לבצע טיפול במסיר אבנית אפילו מספר פעמים לפני שמתקינים כזה מרכך במכונה עובדת. במכונה חדשה לא אמורה להיווצר בעיה כזו.
יצא לי לפתוח לאחרונה דוד שהיה חצי מלא באבנית בין היתר בגלל שהמרכך הותקן במהלך חיי המכונה ללא טיפול אבנית מקדים. ראו תמונה
-
- תמונה קשה לצפייה
גיא צור
אספרסוטק
אספרסוטק
- espressotech
- עוסק בתחום קפה

- יצירת קשר:
זה רק אבנית, מנקים ,בודקים שכל המעברים פתוחים מחליפים אטם וסוגרים את הדוד.
גיא צור
אספרסוטק
אספרסוטק
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

מה רואים שם? זה דוד עומד והאבנית נפלה על הגוף חימום?
מה זה החור הקטן בצד?
זה קוויק-מיל?
מה זה החור הקטן בצד?
זה קוויק-מיל?
"הפילטר מגיע עם מדיד לקמוס, אותו טובלים במים ומצביע על מידת הקשיות שלהם, לאחר מכן קובעים את דרגת הסינון בהתאם"'.
כאמור, קובעים את דרגת הסינון בהתאם לקשיות, כדי להאריך את חיי הפילטר.
אם המים קשים מאוד והפילטר דורש החלפה תכופה יותר זה אומר שללא הפילטר המכונה הייתה מתמלאת באבנית יותר מהר.
זה לא הבדל של טעם בין פילטרים, המוצר פונקציונלי לחלוטין, מרכך ומסנן ברמה הנדרשת והמפורסמת ע"י היצרן, לכמות הליטרים הרלוונטית.
כאמור, קובעים את דרגת הסינון בהתאם לקשיות, כדי להאריך את חיי הפילטר.
אם המים קשים מאוד והפילטר דורש החלפה תכופה יותר זה אומר שללא הפילטר המכונה הייתה מתמלאת באבנית יותר מהר.
זה לא הבדל של טעם בין פילטרים, המוצר פונקציונלי לחלוטין, מרכך ומסנן ברמה הנדרשת והמפורסמת ע"י היצרן, לכמות הליטרים הרלוונטית.
- espressotech
- עוסק בתחום קפה

- יצירת קשר:
זה החלק התחתון של הדוד ,גוף החימום מוברג לחלק העליון והאבנית נפלה מדופן החלק העליון למטה.דבוטאנט כתב:מה רואים שם? זה דוד עומד והאבנית נפלה על הגוף חימום?
מה זה החור הקטן בצד?
זה קוויק-מיל?...
החור בצד הוא חור כניסת המים לדוד זה דוד עם ברז חשמלי תלת כיווני חברת לה פבוני דגם צ'ליני
גיא צור
אספרסוטק
אספרסוטק
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

גוף חימום למעלה? חיצוני? הזנת מים מלמטה - והראש יושב בטח למטה ומוזן ממגדל האבנית החלול...
שסתום תלת כיווני בכניסה לדוד - נראה מבנה כמו של אסקסו.
הייתי בטוח שהמכונה הזאת יותר פשוטה - לפי המבנה היא נראית מקבילה לאחרות (גם גאג'יות יקרות דומות).
- espressotech
- עוסק בתחום קפה

- יצירת קשר:
בנוסף לגוף חימום חיצוני אכן למעלה בתוך הדוד, יש לה גוף חימום נפרד שמחמם את הראש ליציבות חום קבועה.
המים יורדים דרך "מגדל האבנית" למנהרה בראש המובילה לברז כאשר הוא פתוח הם עוברים למנהרה המחוברת לתחתית הראש ומוזרקים
ברסס לקפה כמו בראש של המכונות הגדולות של לה פבוני.
המים יורדים דרך "מגדל האבנית" למנהרה בראש המובילה לברז כאשר הוא פתוח הם עוברים למנהרה המחוברת לתחתית הראש ומוזרקים
ברסס לקפה כמו בראש של המכונות הגדולות של לה פבוני.
גיא צור
אספרסוטק
אספרסוטק
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אז אין פריקה של לחץ מהדוד למגירת ריקון כמו בשסתום תלת כיווני של סילביה או להבדיל E61? (כמו http://www.lapavoni.it/model.asp?id=535)
(מגניב הזום שיש באתר הזה)
(מגניב הזום שיש באתר הזה)
- espressotech
- עוסק בתחום קפה

- יצירת קשר:
זו שאלה או קביעה איך הגעת למסקנה כזו?
יש גם יש ברז חשמלי תלת כיווני רגיל כמו בכל מכונות הקפה המקצועיות ,פריקת לחץ למגש הטפטוף. עודף הנוזלים בידית המסננת נשאב בתום החליטה ויורד למגש הטפטוף.
יש גם יש ברז חשמלי תלת כיווני רגיל כמו בכל מכונות הקפה המקצועיות ,פריקת לחץ למגש הטפטוף. עודף הנוזלים בידית המסננת נשאב בתום החליטה ויורד למגש הטפטוף.
גיא צור
אספרסוטק
אספרסוטק
- espressotech
- עוסק בתחום קפה

- יצירת קשר:
עכשיו ראיתי למה התכוונת זה לא רלוונטי לדגם שדיברתי עליו , הסתכל בתרשים הפיצוץ של הצ'ליני
אנחנו מדברים על מנגנון חשמלי לא מכני.
אנחנו מדברים על מנגנון חשמלי לא מכני.
גיא צור
אספרסוטק
אספרסוטק
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

טוב לא ראיתי
אין סכימת פיצוץ לא באתר שלך ולא באתר של היבואן.espressotech כתב:עכשיו ראיתי למה התכוונת זה לא רלוונטי לדגם שדיברתי עליו , הסתכל בתרשים הפיצוץ של הצ'ליני
אנחנו מדברים על מנגנון חשמלי לא מכני....
יש באתר של היצרן וזה באיטלקית RIC_cellini.pdf
ויש גם את זה: http://www.lapavoni.it/model.asp?id=548
בעמוד 5,6 רואים את הדוד. 32,33 זה הברז החשמלי שאני מניח שהחלק העליון שלו זה הפתח השלישי של השסתום התלת כיווני כי מהדוד לראש אין שסתום תלת כיווני (אני לא רואה לפחות).
אז כמו שאתה בעצמך אמרת, השסתום תלת כיווני נמצא בברז בין המשאבה לדוד ולא בין הדוד לראש כמו בסילביה.
למה זה משנה? אם יש לך קפה בידית ואתה עובר להקצפה אז הטמפרטורה של הראש עולה והקפה מתאדה והלחץ בראש עולה קצת. בגלל שאין שסתום תלת כיווני בין הראש לדוד אז הלחץ הזה יתפרק עליך כשתשחרר את הידית - ככה זה בגאג'יה ואסקסו.
חוצמזה: מה גודל הדוד שם?
מה קוטר הידית - 60מ"מ?
יש שם שסתום התפשטות בסכימה אבל לא בתמונה - זה OPV מתכוונן או רק לחירום?
15,16 זה גוף החימום החיצוני הנוסף לדוד?
אני לא חופר לך סתם - אם יש עוד אופציה לסינגל בוילר בשוק שאנחנו לא מכירים אז חבל.
במכונות המסחריות שלכם זה יותר בלגן אז לא בטוח שקלטתי מה בדיוק קורה אבל שם זה נראה שהברז+שסתום יושבים בכניסה לראש על מחליף החום אז הניקוז יהיה באמת של עודפים עם קפה מהראש למגירת ריקון.