קניית אייפון 4 בחו"ל
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
המיסים בארץ שכוללים את המע"מ מגיעים לאזור ה 33%.bg1987 כתב:1. כן.
2. אני גם אשמח לתשובה,
שאלה קשורה, בשביל החזר מס מהחנות באנגליה צריך חותמת של המכס, האם צריך להחתים מכס בישראל, מכס בחו"ל, שניהם?...
עליך להחתים את המכס ההישראלי עבור ההחזר אם רוכשים בחנות ה ONLINE של אפל.
מה ששמעתי שאנשים עושים...
כמובן, שמוציאים אותו מהקופסה ואותה אפשר לשלוח בדואר ריקה או עם מכר שיגיע מתישהו על מנת למזער את הסיכוי הקטן שתיפול על מוכסים מורעלים.
בהצלחה.
שי
כן כמובן , צריך מיקרו סים ולא סים רגיל.theAman כתב:SimFree = Unlocked.
עדיין תצטרך "לשפצר" את הסים, כי אייפון 4 עובד עם מיקרו סים ולא עם סים רגיל....
אבל לפי מה שהבנתי המקום היחידי בעולם שאפשר לקנות iPhone 4 שהוא sim free הוא UK ?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
ניסיתי לבדוק בחנות של O2 (הספקית האנגלית), אבל אין גישה לחנות למי שגר מחוץ לאנגליה (אני מניח שאפשר לנסות להיכנס לאתר שלהם דרך פרוקסי).
בכל מקרה, באתר שלהם יש גם דרכים ליצירת קשר.
http://www.o2.co.uk/
http://www.o2.co.uk/
הבנתי, נאלץ לוותר על ההנחהShayosef כתב:המיסים בארץ שכוללים את המע"מ מגיעים לאזור ה 33%.bg1987 כתב:1. כן.
2. אני גם אשמח לתשובה,
שאלה קשורה, בשביל החזר מס מהחנות באנגליה צריך חותמת של המכס, האם צריך להחתים מכס בישראל, מכס בחו"ל, שניהם?...
מה ששמעתי שאנשים עושים...זה פשוט לקנות מכשיר ב UK נניח, ששם זה SIMFREE, מהחנויות של אפל ושם ניתן לקבל את טופס ההחזר של ה VAT שעומד על אזור ה 17%, הבעיה היא שקשה למצוא מכשירים בחנויות הללו כרגע. האופציה השניה היא הזמנת דרך חנות האינטרנט של אפל, שוב נניח ב UK, ככה אתה יודע שהמכשיר יהיה אצלך ביד ביום שהם מבטיחים לשלוח אותו אליך, אבל, במקרה הזה לא תוכל לקבל את ההחזר בפשטות כמו בקניה בחנות, כאן אתה צריך להחתים מכס ישראלי ובחשבון פשוט עדיף לוותר על ה 17% ולא לשלם עוד 33% בארץ.
כמובן, שמוציאים אותו מהקופסה ואותה אפשר לשלוח בדואר ריקה או עם מכר שיגיע מתישהו על מנת למזער את הסיכוי הקטן שתיפול על מוכסים מורעלים.
בהצלחה....
אגב, איך האייפון בתור MP3 (בעיקר מבחינת סוללה)? זאת הסיבה היחידה שאני רואה לקנות 32 ולא 16 (או שהאפליקציות ממש ענקיות)
ראיתי שניתן לקנות אייפון ב - APPLE STORE של צרפת...theAman כתב:ניסיתי לבדוק בחנות של O2 (הספקית האנגלית), אבל אין גישה לחנות למי שגר מחוץ לאנגליה (אני מניח שאפשר לנסות להיכנס לאתר שלהם דרך פרוקסי).
http://www.o2.co.uk/...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

אני לא משתמש באייפון כנגן, אבל הסוללה טובה יותר מהדור הקודם, מבחינת נפח, אני תמיד קונה את הכי גדול, כדאי שלא "אתקע" בלי מקום מה שבמציאות אף פעם לא קרה, בתכלס אם אתה לא מאזין כבד מאוד אז 16 גיגה יספיק להמון אפליקציות ומספיק מוסיקה.bg1987 כתב:הבנתי, נאלץ לוותר על ההנחהShayosef כתב:המיסים בארץ שכוללים את המע"מ מגיעים לאזור ה 33%.bg1987 כתב:1. כן.
2. אני גם אשמח לתשובה,
מה ששמעתי שאנשים עושים...זה פשוט לקנות מכשיר ב UK נניח, ששם זה SIMFREE, מהחנויות של אפל ושם ניתן לקבל את טופס ההחזר של ה VAT שעומד על אזור ה 17%, הבעיה היא שקשה למצוא מכשירים בחנויות הללו כרגע. האופציה השניה היא הזמנת דרך חנות האינטרנט של אפל, שוב נניח ב UK, ככה אתה יודע שהמכשיר יהיה אצלך ביד ביום שהם מבטיחים לשלוח אותו אליך, אבל, במקרה הזה לא תוכל לקבל את ההחזר בפשטות כמו בקניה בחנות, כאן אתה צריך להחתים מכס ישראלי ובחשבון פשוט עדיף לוותר על ה 17% ולא לשלם עוד 33% בארץ.
בהצלחה....
אגב, איך האייפון בתור MP3 (בעיקר מבחינת סוללה)? זאת הסיבה היחידה שאני רואה לקנות 32 ולא 16 (או שהאפליקציות ממש ענקיות)...
שי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78786
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
חייב לתקן דברים לא נכונים שנכתבו כאן בנושא החזר מע"מ של מדינה זרה.
כשקונים בחנות פיזית שם (לא בהזמנה אינטרנטית), הפרוצדורה היא:
1. מבקשים מהחנות עצמה טופס החזר VAT במעמד הקנייה (יש לוודא לפני הקנייה שהחנות מספקת טופס כזה).
2. לפני שעושים צ'ק אין, נכנסים למשרד VAT ומראים את הטופס, החשבונית ואת המוצר עצמו. הם אמורים לתת לכם את הטופס (או טופס חדש) עם חותמת אישור שלהם.
3. לאחר הצ'ק אין, באזור הדיוטי פרי בד"כ, ניגשים לדוכן החזר VAT, נותנים להם את הטופס והם מחזירים לכם את המע"מ במזומן במטבע מקומי.
אין שום קשר למכס הישראלי כשמבקשים החזר מע"מ של מדינה זרה.
ספציפית לגבי אנגליה, כאן יש יותר פרטים:
http://www.hmrc.gov.uk/vat/sectors/cons ... sitors.htm
1. מבקשים מהחנות עצמה טופס החזר VAT במעמד הקנייה (יש לוודא לפני הקנייה שהחנות מספקת טופס כזה).
2. לפני שעושים צ'ק אין, נכנסים למשרד VAT ומראים את הטופס, החשבונית ואת המוצר עצמו. הם אמורים לתת לכם את הטופס (או טופס חדש) עם חותמת אישור שלהם.
3. לאחר הצ'ק אין, באזור הדיוטי פרי בד"כ, ניגשים לדוכן החזר VAT, נותנים להם את הטופס והם מחזירים לכם את המע"מ במזומן במטבע מקומי.
http://www.hmrc.gov.uk/vat/sectors/cons ... sitors.htm
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Shayosef
- חבר מכור קשה

דיברתי מניסיון של רכישה בחנות האון ליין, כמובן התהליך שתיארת נכון לגבי קניה בחנות פיסית.pixies כתב:חייב לתקן דברים לא נכונים שנכתבו כאן בנושא החזר מע"מ של מדינה זרה.
http://www.hmrc.gov.uk/vat/sectors/cons ... sitors.htm...
המייל מנציג אפל שאיתו החלפתי דברים בנושא ההחזר עבורי:
[left]Dear mr ******,
Yes indeed you can get the stamp at the customs of the country where you will be going to.
And unfortunately this is the only way.
If you have any further questions, please let me know,
Kind regards,
Paul Pawlot
Apple Online Store
Apple Operations Europe
Hollyhill Industrial Estate,
Cork
Ireland[/left]
שי