המלצה למקרן entry level תומך 3D
שלום לכולם
אני מחפש מקרן בתקציב נמוך ועד עכשיו הדרישה היחידה שחשבתי עליה היא FULL HD.
כבר "ננעלתי" על להביא מארה"ב OPTOMA HD20 במחיר כ 4000 ש"ח אבל במחשב שניה אולי כדאי מקרן שכבר תומך ב 3D או לפחות יתמוך בעתיד כאשר המשקפיים יתחברו לאיזו קופסה נוספת.
מה הדרישות ממקרן כדי שיתמוך ב 3D ואיזה מקרן entry level יש שתומך ב FULL HD ו 3D ?
אגב ראיתי מקרנים ש BENQ שתומכים ב 3D אבל רק HD READY ואני מעדיף FULL.
תודה לעוזרים
אני מחפש מקרן בתקציב נמוך ועד עכשיו הדרישה היחידה שחשבתי עליה היא FULL HD.
כבר "ננעלתי" על להביא מארה"ב OPTOMA HD20 במחיר כ 4000 ש"ח אבל במחשב שניה אולי כדאי מקרן שכבר תומך ב 3D או לפחות יתמוך בעתיד כאשר המשקפיים יתחברו לאיזו קופסה נוספת.
מה הדרישות ממקרן כדי שיתמוך ב 3D ואיזה מקרן entry level יש שתומך ב FULL HD ו 3D ?
אגב ראיתי מקרנים ש BENQ שתומכים ב 3D אבל רק HD READY ואני מעדיף FULL.
תודה לעוזרים
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
נכון להיום עוד לא ראיתי מקרני FHD בתקציב נמוך שתומכים ב 3D. יצאו לא מעט מקרני DLP שהם HD-READY שתומכים ב 3D (זה נקרא DLP Link)
ההכרזות המרכזיות למקרנים כאלה יהיו בתחילת חודש ספטמבר, אז כולנו נהיה יותר חכמים לגבי מוצרים ומחירים
ההכרזות המרכזיות למקרנים כאלה יהיו בתחילת חודש ספטמבר, אז כולנו נהיה יותר חכמים לגבי מוצרים ומחירים
מקרן 3D בעצם מגיע עם משקפיים?
אני מבין שכדי לשדרג מערכת ל 3D צריך לדעת לקרוא את הפורמט (BLUE RAY או סטרימר) ולסנכרן את המשקפיים.
אם כך, האם ניתן לומר שכדי לראות 3D לא חייבים טלויזיה/מקרן יעודיים אלא אפשר גם אלמנט אחר שמסנכרן משקפיים?
אני מבין שכדי לשדרג מערכת ל 3D צריך לדעת לקרוא את הפורמט (BLUE RAY או סטרימר) ולסנכרן את המשקפיים.
אם כך, האם ניתן לומר שכדי לראות 3D לא חייבים טלויזיה/מקרן יעודיים אלא אפשר גם אלמנט אחר שמסנכרן משקפיים?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי לא הייתי קונה מסך כזה בלי
א. ביקורת מתאימה.
ב. אם אין לי דרך לנגן תכנים מתאימים.
במה אתה בדיוק עומד לצפות?
א. ביקורת מתאימה.
ב. אם אין לי דרך לנגן תכנים מתאימים.
במה אתה בדיוק עומד לצפות?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זו בהחלט תקופה בעייתית. אבל נראה שמקרני FHD3D יגיעו לכאן רק באיזור דצמבר - לשיקולך...
יש לך תקציב כלשהו לטובת העניין?
יש לך תקציב כלשהו לטובת העניין?
איתי,Itay_Pollak כתב:זו בהחלט תקופה בעייתית. אבל נראה שמקרני FHD3D יגיעו לכאן רק באיזור דצמבר - לשיקולך...
יש לך תקציב כלשהו לטובת העניין?...
אולי יותר נכון לשאול אותו האם יש לו איזה תוכנית לשדוד בנק לצורך תקציב למקרן fhd תלת מימד ?!
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
איתי, תראה את ההודעה הראשונה שלו.Itay_Pollak כתב:זו בהחלט תקופה בעייתית. אבל נראה שמקרני FHD3D יגיעו לכאן רק באיזור דצמבר - לשיקולך...
יש לך תקציב כלשהו לטובת העניין?...
הוא מציין תקציב נמוך והוא זמם על ה HD20 ב 4K ש"ח...