הברקה חדשה סאב שלא פוגע במוזיקה
הברקה חדשה :סאב שלא פוגע במוזיקה מצאתי פיתרון מעניין לחבר את הסאב ל DVD
ביציאה האנלוגית ל SUB במקום ברסיבר ולהגדיר ברסיבר שאן סאב.
ואז השימוש בסאב קיים רק ב DVD ולא מפריע למוזיקה.
ניתן גם לחבר בן יציאת ה DVD לסאב קדם מגבר בכדי לשלוט טוב יותר על עוצמת הדחיפה של האות לסאב.
דן
ביציאה האנלוגית ל SUB במקום ברסיבר ולהגדיר ברסיבר שאן סאב.
ואז השימוש בסאב קיים רק ב DVD ולא מפריע למוזיקה.
ניתן גם לחבר בן יציאת ה DVD לסאב קדם מגבר בכדי לשלוט טוב יותר על עוצמת הדחיפה של האות לסאב.
דן
הוא מוציא גם אופטי וגם אנלוגי בו זמנית
פיוניר 570
דן
פיוניר 570
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
אז לא יותר פשוט להגידר ברסיבר שיהיה רק לסרטים..?
5.1\7.1 וכו'?
5.1\7.1 וכו'?
אך שלא תגדיר את הרסיבר תמיד יהיה חיתוך במידה ומוגדר בו סאב... וכם אים לא יהיה חיתוך תמיד הוא יוציא אות לסאב חוץ ממצב PURE DIRECT....בו אן שליטה על הצליל.
ה DVD 575
דן
ה DVD 575
דן
רב סרן-רועי קליין.
מניסיון שעשיתי ברסיבר שלי ימהה 757 התוצאות שונות ממה שאמרת עכשיו..
יש 3 אפשרויות..
שיהיה על מצב FRONT, BOTH, SWFR
שזה על מצב FRONT מן הסתם זה ללא סאב
שזה על מצב BOTH זה שהסאב עובד גם על סטריאו וגם סרטים
ומצב SWFR זה סרטים בלבד..
במצב הזה הסאב היה על מצב AUTO ולא נדלק, היא לא הגיע שום סיגנל..
יש 3 אפשרויות..
שיהיה על מצב FRONT, BOTH, SWFR
שזה על מצב FRONT מן הסתם זה ללא סאב
שזה על מצב BOTH זה שהסאב עובד גם על סטריאו וגם סרטים
ומצב SWFR זה סרטים בלבד..
במצב הזה הסאב היה על מצב AUTO ולא נדלק, היא לא הגיע שום סיגנל..
כניראה שבדנון זה שונה.
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
tascam
אבל יש ערוץ מיוחד לסאב בסרטי 5.1, היציאה האנלוגית היא סתמית.
אבל יש ערוץ מיוחד לסאב בסרטי 5.1, היציאה האנלוגית היא סתמית.
יש שליטה דרך הסאב ואים רוצים שליטה טובה יותר אז אפשא לחבר קדם מגבר בן DVD ל סאב.
כמובן שמדובר באות המתאים לסאב רק שהוא יוצר מהמפענח בDVD ישירות.
דן
כמובן שמדובר באות המתאים לסאב רק שהוא יוצר מהמפענח בDVD ישירות.
דן
רב סרן-רועי קליין.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אלי777 כתב:לפי נושא השרשור חשבתי שאני נימצא לפני תגלית שתשנה את פני האומה (אומת האודיו)
![]()
...
זוהי צרה שהפריעה להרבה אנשים.
אני בינייהם
עכשיו יש פיתרון מצויין.
תודה דן.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי פתרון עוד יותר עדיף....
חבר את ה-DVD בחיבורי סטריאו אנלוגיים במקביל לדיגיטלי ובשמיעת מוסיקה פשוט שים את הרסיבר על PURE DIRECT.
אם במקרים מסויימים, תרצה גם את הסאב או לעבור לכל אפקט אחר, פשוט תשים מצב DSP....
ככה אתה לא צריך להתעסק בחיבורים או בקרוס של הסאב.
שים לב שההצעה שלך טובה כל עוד אין לך רסיבר עם כיוון אוטומאטי או RC.
חבר את ה-DVD בחיבורי סטריאו אנלוגיים במקביל לדיגיטלי ובשמיעת מוסיקה פשוט שים את הרסיבר על PURE DIRECT.
אם במקרים מסויימים, תרצה גם את הסאב או לעבור לכל אפקט אחר, פשוט תשים מצב DSP....
ככה אתה לא צריך להתעסק בחיבורים או בקרוס של הסאב.
שים לב שההצעה שלך טובה כל עוד אין לך רסיבר עם כיוון אוטומאטי או RC.
דן
מעבר לוי איזמיר שלך, אתה פשוט טועה וב DVD רגילים יש הבדל אם אתה מחבר בו"ז גם דיגיטלי וגם אנלוגי. יש סיבה לכך שמכשירי HIGH END מכילים שני טרנספורמרים (זה בסדר, אם מתחשק לך לזלזל גם בזה בסגנונך החביב BE MY GUEST).
זה נכון גם לגבי ההצעה של מרטין. אבל, אולי פשוט יותר כדאי לחבר רק בדיגיטלי ואז לבחור בין קידוד סטריאו פשוט וקידוד DSP אחר? במידה וDAC הרסיבר ברמה מקבילה לזו של הDVD לא ברור לי בדיוק מה אתה מפסיד, אבל די ברור לי מה אתה מרויח (נתיב סיגנל אנלוגי קצר יותר).
מעבר לוי איזמיר שלך, אתה פשוט טועה וב DVD רגילים יש הבדל אם אתה מחבר בו"ז גם דיגיטלי וגם אנלוגי. יש סיבה לכך שמכשירי HIGH END מכילים שני טרנספורמרים (זה בסדר, אם מתחשק לך לזלזל גם בזה בסגנונך החביב BE MY GUEST).
זה נכון גם לגבי ההצעה של מרטין. אבל, אולי פשוט יותר כדאי לחבר רק בדיגיטלי ואז לבחור בין קידוד סטריאו פשוט וקידוד DSP אחר? במידה וDAC הרסיבר ברמה מקבילה לזו של הDVD לא ברור לי בדיוק מה אתה מפסיד, אבל די ברור לי מה אתה מרויח (נתיב סיגנל אנלוגי קצר יותר).
נועם
ב DVD ברמות ה "שפויות" בגון פיוניר 383 575 אן עיוות או נפילת הספק בעת שימוש בשני המוצאים.
הרווח הוא ביכולת לבטל הכירסום בתדרים הנמוכים הנישלחים לרמקולים הראשיים ובעיית ההתאמה של נקודת החיתוך האידיאלית הפוגעת בסטריאו ופחות בקולנוע.
דן
הרווח הוא ביכולת לבטל הכירסום בתדרים הנמוכים הנישלחים לרמקולים הראשיים ובעיית ההתאמה של נקודת החיתוך האידיאלית הפוגעת בסטריאו ופחות בקולנוע.
דן
רב סרן-רועי קליין.
בדקת שאין שאין נפילת הספק בחיבור כפול?
בDVD שיש לי (סוני ) יש הבדל ברור מאוד כשמחברים דיגיטלי ואנלוגי ביחד - גם כשעשיתי שימוש בDAC איכותיים מאוד. למעשה, ההבדל היה כה ברור, עד שרק לאחריו עלתה בדעתי הסיבה, ואז ביקשתי ממישהו שיבדוק זאת. אבל יכול בהחלט להיות שהפיוניר איכותי יותר בתחום הזה.
בDVD שיש לי (סוני ) יש הבדל ברור מאוד כשמחברים דיגיטלי ואנלוגי ביחד - גם כשעשיתי שימוש בDAC איכותיים מאוד. למעשה, ההבדל היה כה ברור, עד שרק לאחריו עלתה בדעתי הסיבה, ואז ביקשתי ממישהו שיבדוק זאת. אבל יכול בהחלט להיות שהפיוניר איכותי יותר בתחום הזה.
נועם