בעיות חמורות במהירות ב P2P
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
קצת רקע:
אני מחובר ל 014/בזק, 10MB, מודם-נתב DLINK חדש. עד הימים האחרונים קצב ההורדה בביטורנט היה מצוין. פתאום הקצב ירד לרמות חלשות מאוד (10-50KB) גם מאתרים פרטיים עם המון seeders (בדקתי מאתרים שונים, טורנטים שונים בשעות שונות). התשתית בדקו ואין בעיה, והספק טוען שגם אין בעיה. אבל אני שם לב שבבדיקת גרף המהירות בביטורנט אני רואה ממש גלים קבועים כל דקה של עליה וירידה, ובבדיקת PEERS בטורנט אני לא מצליח להיות מחובר קבוע לאף אחד יותר מכמה שניות.
בהרגשה שלי וממה שקראתי בפורום של יוטרנט אנשים די מצביעים על כיוון ה ISP . מניסיונכם, מה קורה פה?
תודה
אני מחובר ל 014/בזק, 10MB, מודם-נתב DLINK חדש. עד הימים האחרונים קצב ההורדה בביטורנט היה מצוין. פתאום הקצב ירד לרמות חלשות מאוד (10-50KB) גם מאתרים פרטיים עם המון seeders (בדקתי מאתרים שונים, טורנטים שונים בשעות שונות). התשתית בדקו ואין בעיה, והספק טוען שגם אין בעיה. אבל אני שם לב שבבדיקת גרף המהירות בביטורנט אני רואה ממש גלים קבועים כל דקה של עליה וירידה, ובבדיקת PEERS בטורנט אני לא מצליח להיות מחובר קבוע לאף אחד יותר מכמה שניות.
בהרגשה שלי וממה שקראתי בפורום של יוטרנט אנשים די מצביעים על כיוון ה ISP . מניסיונכם, מה קורה פה?
תודה
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
תבדוק אם UPNP מופעל בתוכנה ובנתב, וגם תעשה נסוי אם FIREWALL מנותקmulder כתב:קצת רקע:
תודה...
הUPNP מאד חשוב, נותן לתוכנה לפתוח פורטים אותומתיט בנתב
וגם תבחר באפשרות RANDOMIZE PORT EACH START
בתוכנה
אני מדבר אל UTORRENT אבל אם אתה משתמש במשהוא אחר תנסה UTORRENT
אני ב014 ואין לי בעיות כאלה אז לא חושב שחוסמים אותך ישית
- קרן_בזק_בינלאומי
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 88
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום mulder
אני מעוניינת לבדוק את הנושא לעומק מול התמיכה הטכנית שלנו,
אנא שלח לי פרטים מלאים (שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי,
מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה) אל כתובת המייל [email protected]
ואדאג לחזרת נציג מטעמנו.
קרן בזק בינלאומי
ואדאג לחזרת נציג מטעמנו.
קרן בזק בינלאומי
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה לשניכם שניסיתם לעזור. בינתיים אחרי שיחות עם הספק והתשתית יש שיפור ניכר אבל אני עדיין עוקב אחרי זה.קרן_בזק_בינלאומי כתב:שלום mulder
ואדאג לחזרת נציג מטעמנו.
קרן בזק בינלאומי...
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, לצערי שמחתי מוקדם מדיי. אני חייב לומר שאני מאוכזב מכם ומרמת השירות שלכם. הכל אצלכם כלפי חוץ מסתבר.mulder כתב:תודה לשניכם שניסיתם לעזור. בינתיים אחרי שיחות עם הספק והתשתית יש שיפור ניכר אבל אני עדיין עוקב אחרי זה.קרן_בזק_בינלאומי כתב:שלום mulder
ואדאג לחזרת נציג מטעמנו.
קרן בזק בינלאומי......
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אתמול הורדתי סרט מטרקר רוסי, היה 800KB - 1200Kנ כל הזמןntk כתב:לא יודע אם זה קשור, אבל אני אצל CCC ב-15MB עשד היום קיבלתי את כל המהירות, ובימים האחרונים אני לא עובר את ה-100-200K אולי בעיה אצל כל הספקים...
אבל אני סם לב שבזמן אחרון הגלישה יותר איתית, אני אישית לא מסוגל לארות סרטונים ביוטיוב ויש לי 16MB