wii
כפי שנכתב מעלה זה ערוץ שמאפשר להשתמש בקונוסולה באופן רחב יותר (כלומר כקונסולה פרוצה).
ברגע שמפעילים את הפריצות האלה חשוב להבין שלרוב יש סיכוי שבעתיד לא ניתן יהיה לשדרג את גירסת הקושחה של הקונוסולה וגם לא לחבר אותה לאינטרנט אם זה רלוונטי.
ברגע שמפעילים את הפריצות האלה חשוב להבין שלרוב יש סיכוי שבעתיד לא ניתן יהיה לשדרג את גירסת הקושחה של הקונוסולה וגם לא לחבר אותה לאינטרנט אם זה רלוונטי.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
בתור אחד שמתעסק בזה, אני תמיד ממליץ ללקוחות שלי לקנות ציף אפילו ש אני מרוויח יותר כסף אל פריצת תוכנהדרור3 כתב:אז זה עדיף על צ'יפ או לא...
יש מלה משחקים שלא עובדים בתוכנה וגם לא ניתן להדכן את ה WII לגירסה אחרת כי ישר הפריצה תעלם
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
דרור 3 - תשקול בחום אם אתה רוצה להתעסק עם זה.
משחקי WII ברובם עולים זול למדיי. בנוסף, ואני חושב שהרבה אנשים יסכימו איתי - לא פעם כאשר הקונסולה פרוצה אתה מאבד את עצמך לדעת מרוב משחקים ומהר מאוד מאבד עניין.
תחפש בדביק בפורום את רשימת החנויות המומלצות בשביל לראות מחירי משחקים.
משחקי WII ברובם עולים זול למדיי. בנוסף, ואני חושב שהרבה אנשים יסכימו איתי - לא פעם כאשר הקונסולה פרוצה אתה מאבד את עצמך לדעת מרוב משחקים ומהר מאוד מאבד עניין.
תחפש בדביק בפורום את רשימת החנויות המומלצות בשביל לראות מחירי משחקים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
דווקא לילדים נראה לי יותר חשוב שהקונסולה תהיה לא פרוצה. גם שיתאמצו קצת בשביל המשחקים, שילמדו שלא כל דבר בחיים מגיע בחינם, וגם מבחינת הדוגמא שאנחנו כהורים מהווים בשבילם.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לכן אמרתי,Malcontent כתב:דווקא לילדים נראה לי יותר חשוב שהקונסולה תהיה לא פרוצה. גם שיתאמצו קצת בשביל המשחקים, שילמדו שלא כל דבר בחיים מגיע בחינם, וגם מבחינת הדוגמא שאנחנו כהורים מהווים בשבילם....
כל עוד זה בשליטת ההורה
-
דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אז בתור אחד שמבין על מה אתה ממליץViruzZ כתב:לא, אין לי חנות ואני לא מוכר מכשירים, רק פריצות, ציפים ומשחקים מיוחדים שנראים כמו דיסק מקוריItay_Pollak כתב:ViruzZ - אתה מוכר קונסולות?......
-
דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
באופן עקרוני אני מסכים איתך אבל אני רוצה ליקנות משחקים גם מארה"ב ואז אני חייב צ'יפ בכל מיקרה.Itay_Pollak כתב:דרור 3 - תשקול בחום אם אתה רוצה להתעסק עם זה.
תחפש בדביק בפורום את רשימת החנויות המומלצות בשביל לראות מחירי משחקים....
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

תראה אין לך הרבא אופציות, אם זה WII חדש, חדש זה דגמים שיוצרו בשנה אחרונה, לא ניתן לפרוץ אותם לא ב SOFTMOD ולא ב MODCHIP,דרור3 כתב:אז בתור אחד שמבין על מה אתה ממליץViruzZ כתב:לא, אין לי חנות ואני לא מוכר מכשירים, רק פריצות, ציפים ומשחקים מיוחדים שנראים כמו דיסק מקוריItay_Pollak כתב:ViruzZ - אתה מוכר קונסולות?.........
הפטרון היחידי זה HDD LOADER, לא תוכל להריץ דיסקים צרובים אבל תוכל להריץ ISO FILES מהרד דיסק חיצוני.
אם זה WII ישן הז רק ציף ולא שום SOFTMOD (פריצת תוכנה)
למשתמש רגיל שלא מבין ולא רוצה להדכן תפריצה אין שום יתרון ל פריצת תוכנה
אתה מתקין ציף ויכול לשחק בשקט ללא פחד שמישהוא מהילדים יריץ הידכון קשוחה לויי והפירצה תימחק
יש כרגה ציפים מתקדים (ולא יקרים) שניתן להדכן להם תקשוחה, זה פוטר מלה בעיות כי בעתיד אם קורה משהוא ונינתנדו חוסמת אותם ניתן להדכן הקשוחה של הציף ולא לקנות ציף חדש
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

עוד משהוא, אם אתה קונה קונסולה חדשה לגמריא אתה תמיד יכול לקנות אחד אם פריצת תוכנה ולעדכן לציףדרור3 כתב:אני עומד לפני רכישה של קונסולת WII וניתקלתי במוצר הזה :
http://www.underdog.co.il/product.aspx?p_id=229527
מישהו יודע מה זה בדיוק ואם זה שווה משהו .
תודה מראש על העזרה....
כי אלה WII ישנות והם מהסדרה שניתן לפרוץ אם ציף
אם תכנה WII לא פרוץ ותחפש שיפרצו אותו 95% זאת תיהי WII מהסדרה בחדשה ולא תוכל לפרוצ אותה בכלל אלה רק אל ידי ISO LOADER ש לדעתי זה מסובך מדי למשתמש רגיל וצריך להריץ כל משחק בתוכנה מיוחדת שתעתיק אותו ל HDD חיצוני
הפלוס אבל שתוכל להחזיק הרד דיסק מפוצץ במשחקים ולא לחפש דיסקים אם משחקים
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

ויי חדש לא ניתן לפריצה רגילה, לא תוכל להריץ משחקים צרובים בכלל.דרור3 כתב:עדכון
קניתי WII חדש ,הגיעה מקנדה (שחור כולל בנדל עם ריזורט ומוושן פלוס) השאלה האים אני יכול לפרוץ לבד ואם לא אז איפו כדאי לפרוץ וכמה יעלה.
נ.ב
גרסת ה-WII היא 4.3U...
יש לך שלוש השפרויות:
1. פריצת תוכנה שתקרא משחקים מי הרד דיסק חיצוני USB
2. צ'יף שיקרא משחקים מי כרטיס SD CARD
3. צ'יף פימי מיוחד שמחליף קונן דוד של ויי בהרד דיסק פנימי 2.5, ואז בחריץ של דיסקים יהי לך חיבור USB שמתכבר עם כבל למחשב ואתה מעתיק משחקים לתוך ההרד דיסק שבתוך הויי