כיצד תראה מערכת הקולנוע הביתי בשנת 2010?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
nirtaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

כאשר הכותב בסגנונו הרהוט השתמש בדו המשמעות (או לחילופין המשמעות היחידה) של קצהו שמו ושימושו של כבל האודיו בהשוותו אותו ל"כלו" של הטייס אשר לפי האגדה מעוטר מיהלום.

orenbs
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

bigy כתב:אני חושב שפספסתם נקודה מאוד חשובה...
המוזיקה מאוד מפריעה לאחרים ואפילו נחשבת רעש...
לדעתי ימציאו רמקולים שמשדרים את הסאונד באופן שהוא יפסק בנקודה כלשהי ככה שיהיה ניתן להרים מסיבה באמצע הלילה ולא ישמעו מאומה בחדר השני. וכמובן שהכל יהיה ביחידה אחת שתכלול את כל הסראונד
בנוסף יהיה אפשר לבחור תוכנות למשל לרוק ככה שישדר בסראונד מדומה אבל מאוד ראליסטי או טראנס בשביל שיכנס לטראנס מושלם
...
bigy אתה צודק במאה אחוז - לא יסגרו מסיבות יותר ככה :D

אני רואה שבשנים הקרובות הפיתוח יבוא גם ברמקולים - לאט לאט הם מצטמצמים וקטנים ללא פגיעה באיכות, כך שבעתיד יהיה מוצר שישב באמצע הסלון וישדר סטריאו וק"ב עם RC בגודל חפיסת שוקולד!!
הפיתוח גם יהיה בתצוגה - הטלויזיה הופכת לדקה יותר וכמה שפחות תופסת מקום, לכן אני די בטוח שהשיפורים הבאים יהיו בשידור של הולוגרמה שתהיה סובבת את היושבים והתצוגה תהיה 3D אמיתית!
ENJOY

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #23 

אכן זה מה שיקרה - מסכים 42" מתקפלים בנויים מ-OLED, רסיבר עם HD, המשמש גם כ-HTPC המשדר HD, תכני HD היורדים במהירות של ג'יגה לשנייה, כך שניתן להזרים סרט ישירות מהאולפנים WB ישירות לביתנו (b) .
רמקולים פלאנאריים שטוחים בגודל חפיסת שוקולד הנתלים על קיר :P , וסאב בגודל קופסת נעליים היורד ל-15 הרץ :lol:
כל זה באיכות אודיפילית ומחיר שווה לכל נפש עם הנחה לסטודנטים וחיילם :mrgreen:

כל זה נחמד אבל בטוח לא במחיר.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שכחתי

שליחה #24