כיצד תראה מערכת הקולנוע הביתי בשנת 2010?
...שימו לב, בעוד 3.5 שנים לא בעוד 20?
לדעתי:
1. רסיבר משולב עם כונן התומך בפורמט ברזולוציה גבוהה, הכולל:
-מגבר דיגיטאלי 7x200W
-טיונר AM/FM/DAB/TV/digital tv/CABLES/DVB/SATELITE וחיבור לרשת להאזנה לתחנות רדיו
-רום קורקשין עם תיקון גם לזמן ולפאזות, מעבדי צליל אנאלוגים ודיגיטאלים של DTS ושל דולבי
-כניסות USB וכאלו הקוראות כרטיסי זיכרון
-כונן הקורא את כל הפורמטים והמסוגל להקליט 1 טטרה ביט ברזולוציה גבוה על HDD ועל תקליטור
2. 5 רמקולים אלחוטיים בטכנולוגית NXT
3. מסך "42 מסוג SEB או LCD המקבל את הוידאו ואת שידורי TV בצורה אלחוטית מהרסיבר
4. שלט אלחוטי חכם לומד, עם צג "4 המשמש גם כ-PDA, נגן MP3, מצלמה דיגיטאלית 12MP, טלפון אלחוטי דיגיטאלי ונגן וידאו
תומר
לדעתי:
1. רסיבר משולב עם כונן התומך בפורמט ברזולוציה גבוהה, הכולל:
-מגבר דיגיטאלי 7x200W
-טיונר AM/FM/DAB/TV/digital tv/CABLES/DVB/SATELITE וחיבור לרשת להאזנה לתחנות רדיו
-רום קורקשין עם תיקון גם לזמן ולפאזות, מעבדי צליל אנאלוגים ודיגיטאלים של DTS ושל דולבי
-כניסות USB וכאלו הקוראות כרטיסי זיכרון
-כונן הקורא את כל הפורמטים והמסוגל להקליט 1 טטרה ביט ברזולוציה גבוה על HDD ועל תקליטור
2. 5 רמקולים אלחוטיים בטכנולוגית NXT
4. שלט אלחוטי חכם לומד, עם צג "4 המשמש גם כ-PDA, נגן MP3, מצלמה דיגיטאלית 12MP, טלפון אלחוטי דיגיטאלי ונגן וידאו
תומר
נשמע ריאלי.
השאלה היא איך שילוב המכשירים למכשיר אחד שכזה מתיישב עם האסטרטגיה העסקית של היצרנים.
מה שלא הבנתי זה, בשביל מה צריך 7X200 מהרסיבר אם הרמקולים אלחוטיים ?
השאלה היא איך שילוב המכשירים למכשיר אחד שכזה מתיישב עם האסטרטגיה העסקית של היצרנים.
מה שלא הבנתי זה, בשביל מה צריך 7X200 מהרסיבר אם הרמקולים אלחוטיים ?
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
מדובר במערכת משולבת. מי שירצה לשדרג לרמקולים יותר טובים, כאלו המתחברים עם כבלים, יוכל להשתמש בהגברה של הרסיבר.eladdo כתב:נשמע ריאלי.
מה שלא הבנתי זה, בשביל מה צריך 7X200 מהרסיבר אם הרמקולים אלחוטיים ?...
תומר
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ויש גם אפשרות אחרת, אם הרסיברים ינסו להתממשק יותר למחשב (זה ייקרה אם HTPC יהפוך לנפוץ מספיק כדי שיימכרו כאלה מוכנים בתמחור זול). במקרה כזה אני מצפה לראות רסיברים שמתממשקים עם כבל אחד למחשב (USB, FIREWIRE ? ) ופועלים ככרטיס קול מול המחשב עם כל מני תוספות.
כמובן שזה יבוא גם עם תוכנה מתאימה (driver + application) ככה שהמחשב יזהה כרטיס קול חדש ויהיה אפשר לשנות את כל ההגדרות של הרסיבר ישירות מהמחשב.
כמובן שזה יבוא גם עם תוכנה מתאימה (driver + application) ככה שהמחשב יזהה כרטיס קול חדש ויהיה אפשר לשנות את כל ההגדרות של הרסיבר ישירות מהמחשב.
פרננדו.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
luxlucis
ראה belcanto dac3 שהולך לצאת בקרוב.
יש לו כרטיס סאונד בדיוק לזה.
ראה belcanto dac3 שהולך לצאת בקרוב.
יש לו כרטיס סאונד בדיוק לזה.
זה מזכיר לי את התוכנית שהייתה בערוץ 1 כשהייתי ילד...Pakostnik כתב:אני לא הייתי שם אצלי בבית משדר רדיו. קרינה א"מ, אתם יודעים...
אתם יכולים גם להיזכר בכל מיני עתידנים שחשבו מה יהיה בעוד כמה עשרות שנים ועד כמה הם התבדו....
אני חושב שקראו לתוכנית 'שנת 2000' (תוכנית לנוער ולילדים בשנות השמונים המוקדמות)
כולם שם לבשו חליפות מוכספות והכול שם היה כאילו מה שיהיה בשנת 2000
חלליות וכול מיני מכשירים שחשבו שיהיו בעתיד.
עברנו את שנת 2000 ולא ממש התקדמנו לפי הציפיות.
בכול הסרטים שהיו בשות השמונים והוזכר בהם העתיד (בעיקר שנת 2000) הציפיות היו
מוגזמות למרות שחשבנו שבאמת שהעולם ישתנה כשראינו את הסרטים האלו.
בנוגע למכשיר העתידני שתומר מחכה לו, יש היגיון - הרי רוב הדברים שהוא ציין כבר קיימים
מה שצריך לעשות זה רק לחבר בינהם ולדאוג לחבר את כולם יחד וכמובן לדאוג
לכך שהמוצר יהיה קטן ולא בגודל של מקרר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Ron_G
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שנת 2010
בכלל לא הגזמת.....
אם יהיה קיים מכשיר כזה....
הוא יתומחר מאד מאד גבוה.
יהיו כמה פיצ'רים נוספים על מכשירים קיימים (רק בגרסאות חדשות)
אני מזכיר לכולם שבשנת 1995 חשבו שבשנת 2005 לא יהיה הגה במכוניות אלא ג'ויסטיקים.
אם יהיה קיים מכשיר כזה....
הוא יתומחר מאד מאד גבוה.
יהיו כמה פיצ'רים נוספים על מכשירים קיימים (רק בגרסאות חדשות)
אני מזכיר לכולם שבשנת 1995 חשבו שבשנת 2005 לא יהיה הגה במכוניות אלא ג'ויסטיקים.
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
חג שמח תומר.תומרצין כתב:...שימו לב, בעוד 3.5 שנים לא בעוד 20?
לדעתי:
1. ...
2. ...
4. ....
תומר...
המסך יהיה SED, SEB זו פליטת קולמוס, אין דבר כזה. אבל יש חשש שירידת מחירי פלזמות LCD מעכבת את הטכנולוגיה.
האופנה תידעך יהיה נימאס לאנשים לראות סרטים ולהיות סגורים בבית עים הילדים והמישפחה , יחזרו לסטיראו בלבד
וילכו לקולנע מחדש שיעלה ברמת פלאים כמו סינימהסיטי.
והתאטרון אף יזכה לפופלריות עוד יותר גבוהה.
דן
וילכו לקולנע מחדש שיעלה ברמת פלאים כמו סינימהסיטי.
והתאטרון אף יזכה לפופלריות עוד יותר גבוהה.
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כאילו מישהו חלם לפני שנתיים שימכרו DVD קורא DIVX בסופר ב129
+ בננה ותפוז למקדימי קום.
אני רואה קונסולות ביתיות משולבות סטריאו/סרטים/משחקים כגון XBOX360 שדיי מסוגלת לעשות את זה עכשיו.
סרטים ב HD - שלטים אלחוטיים (רמקולים אלחוטיים זה לא לפני 5 שנים לדעתי וגם אז זה יהיה מבאס לחבר אותם לחשמל וכאלה...)
MEDIA CENTER מובנה
חיבור לרשת
והכל בקופסא אחת ...
מיקרוסופט ואינטל רוצים לשלוט בתעשיה הבידורית והם יקנו את מי שצריך ....
אני רואה קונסולות ביתיות משולבות סטריאו/סרטים/משחקים כגון XBOX360 שדיי מסוגלת לעשות את זה עכשיו.
סרטים ב HD - שלטים אלחוטיים (רמקולים אלחוטיים זה לא לפני 5 שנים לדעתי וגם אז זה יהיה מבאס לחבר אותם לחשמל וכאלה...)
MEDIA CENTER מובנה
חיבור לרשת
והכל בקופסא אחת ...
מיקרוסופט ואינטל רוצים לשלוט בתעשיה הבידורית והם יקנו את מי שצריך ....
אני חושב שפספסתם נקודה מאוד חשובה...
המוזיקה מאוד מפריעה לאחרים ואפילו נחשבת רעש...
לדעתי ימציאו רמקולים שמשדרים את הסאונד באופן שהוא יפסק בנקודה כלשהי ככה שיהיה ניתן להרים מסיבה באמצע הלילה ולא ישמעו מאומה בחדר השני. וכמובן שהכל יהיה ביחידה אחת שתכלול את כל הסראונד
בנוסף יהיה אפשר לבחור תוכנות למשל לרוק ככה שישדר בסראונד מדומה אבל מאוד ראליסטי או טראנס בשביל שיכנס לטראנס מושלם
לדעתי ימציאו רמקולים שמשדרים את הסאונד באופן שהוא יפסק בנקודה כלשהי ככה שיהיה ניתן להרים מסיבה באמצע הלילה ולא ישמעו מאומה בחדר השני. וכמובן שהכל יהיה ביחידה אחת שתכלול את כל הסראונד
בנוסף יהיה אפשר לבחור תוכנות למשל לרוק ככה שישדר בסראונד מדומה אבל מאוד ראליסטי או טראנס בשביל שיכנס לטראנס מושלם
איך אפשר יהיה לעצור את גלי הקול להתפזר באויר ב-360 מעלות?bigy כתב:אני חושב שפספסתם נקודה מאוד חשובה...
לדעתי ימציאו רמקולים שמשדרים את הסאונד באופן שהוא יפסק בנקודה כלשהי ככה שיהיה ניתן להרים מסיבה באמצע הלילה ולא ישמעו מאומה בחדר השני....
אתה חושב שזה יקרה עד 2010?
תומר
גם שיהיה אפשר לעצור את גלי הקול - יהיו אודיופילים שיתנגדו
כל האודיופילים יגידו שזה "מנחית" להם , הפיזור לא אמין , והם מעדיפים רמקולים אנלוגיים רגילים מעץ בוק בגודל 20" עם כבלים מזהב טהור ופין יהלום.
ולא משנה מה הבדיקות יאמרו וכמה יתלהבו מזה .....
יאללה טייפ 16 ערוצים
ולא משנה מה הבדיקות יאמרו וכמה יתלהבו מזה .....
יאללה טייפ 16 ערוצים
Re: גם שיהיה אפשר לעצור את גלי הקול - יהיו אודיופילים שיתנגד
מה הכוונה?nirtaz כתב: פין יהלום.
...
תומר