WIN 7 לא מצליח לראות רשת ביתית
שלום רב
אשמח אם מומחי הרשתות יוכלו לסייע
משום מה אני לא מצליח לראות ולהתחבר לרשת הביתית ב WIN 7. למרות שאני יכול לגלוש באינטרנט, מרכז הרשת והשיתוף כלל לא מזהה רשת ביתית.
המחשב המדובר הוא נייח המחובר בכבל ישירות לנתב. במחשב אחר אלחוטי ניתן להתחבר לרשת הביתית.
בתודה מראש
ראו תמונות להמחשה
אשמח אם מומחי הרשתות יוכלו לסייע
משום מה אני לא מצליח לראות ולהתחבר לרשת הביתית ב WIN 7. למרות שאני יכול לגלוש באינטרנט, מרכז הרשת והשיתוף כלל לא מזהה רשת ביתית.
המחשב המדובר הוא נייח המחובר בכבל ישירות לנתב. במחשב אחר אלחוטי ניתן להתחבר לרשת הביתית.
בתודה מראש
ראו תמונות להמחשה
-
- תמונות להמחשה
-
-
אה. לא ידעתי שזו כתובת פנימית. אני לא ממש בקיא תחום הזה.kingikra כתב:אם אני אצליח לפרוץ לך לרשת, את הכתובות של המחשבים ברשת הפנימית אני כבר אמצא בקלות![]()
אוקיי, אז פינג יש לנו. עכשיו תסביר מה בדיוק אתה רוצה לעשות?...
בכל אופן המצב הוא כזה. הרשת הביתית מחוברת דרך ראוטר EDIMAX. מרכז השיתוף והרשת של וינדוס 7, לא מצליח לזהות את הרשת הביתית, ומשום מה נראה שהמחשב לא מחובר לשום רשת, ומערכת ההפעלה לא מצליחה לזהות שום רשת. (למרות שניתן לגלוש באינטרנט). ראה תמונות שצרפתי בהודעה הראשונה. (הערה: מחשב נייד שמתחבר לאינטרנט דרך הראוטר כן מצליח לזהות את הרשת הביתית)
מה שאני רוצה לראות, זה אייקון של בית (כלומר שמערכת ההפעלה תזהה את הרשת הביתית) ואוכל לראות את כל רכיבי הרשת ולשתף קבצים דרך HOMEGROUP (שכבר הוקמה והייתה בשימוש בעבר עד שמשהו השתבש וכעת לא רואים אותה).
הבעייה יותר בסיסית. עצם שיתוף הקבצים יסתדר לאחר שמערכת ההפעלה תזהה את הרשת הביתית. כרגע המערכת כלל לא מזהה את הרשת הביתית.

צרפתי תמונה שמצאתי ברשת על איך רשת ביתית אמורה להראות ב WIN7. אצלי המערכת לא מזהה שום ACTIVE NETWORKS וזו בעצם הבעייה. ראה תמונה מצורפת לגבי איך זה נראה אצלי בבית.

צרפתי תמונה שמצאתי ברשת על איך רשת ביתית אמורה להראות ב WIN7. אצלי המערכת לא מזהה שום ACTIVE NETWORKS וזו בעצם הבעייה. ראה תמונה מצורפת לגבי איך זה נראה אצלי בבית.
-
- תמונה מרכז הרשת והשיתוף אצלי בבית.
תלחץ על התחל > services.msc ואז אנטר, תבדוק שהכל תואם ללמטה:
אחרי זה תכתוב בהתחל regedit, כנס ל:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\NetBT\Parameters
תבדוק שיש לך TransportBindName והערך שלו זה \Device\ כמו בתמונה:
[img2=550x221]http://usera.imagecave.com/marvje/w7/reg.jpg[/img2]
תנסה גם לגשת למחשב השני ככה (בהתחל):
192.168.2.100//
בהצלחה
קוד: בחירת הכל
DHCP Client Started Automatic
DNS Client Started Automatic
Network Connections Started Manual
Network List Service Started Manual
Network Location Awareness Started Automatic
Network Store Interface Service Started Automatic
Server Started Automatic
TCP/IP NetBIOS Helper Started AutomaticHKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\NetBT\Parameters
192.168.2.100//
בהצלחה
- sdekalo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה מחשב נייד או נייח?
הוא חדש?
לפעמים במחשבים ניידים במיוחד של LG יש תוכנה של היצרן שאמורה להתחבר לרשת האלחוטית,
ואז היישום של מיקרוסופט לא מוצא רשתות.
מה שצריך לעשות זה לבטל את התוכנה, אני מאמין שזה קיים גם במחשבים נייחים.
הוא חדש?
לפעמים במחשבים ניידים במיוחד של LG יש תוכנה של היצרן שאמורה להתחבר לרשת האלחוטית,
מה שצריך לעשות זה לבטל את התוכנה, אני מאמין שזה קיים גם במחשבים נייחים.
כל הפרמטרים שהגדרת זהים למה שציינת בהודעתך.marvje כתב:תלחץ על התחל > services.msc ואז אנטר, תבדוק שהכל תואם ללמטה:אחרי זה תכתוב בהתחל regedit, כנס ל:קוד: בחירת הכל
DHCP Client Started Automatic DNS Client Started Automatic Network Connections Started Manual Network List Service Started Manual Network Location Awareness Started Automatic Network Store Interface Service Started Automatic Server Started Automatic TCP/IP NetBIOS Helper Started Automatic
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\NetBT\Parameters
192.168.2.100//
בהצלחה...
נייחsdekalo כתב:זה מחשב נייד או נייח?
הוא חדש?
מה שצריך לעשות זה לבטל את התוכנה, אני מאמין שזה קיים גם במחשבים נייחים....
השרשור הנ"ל עוסק בשיתוף משאבים בין 2 מחשבים שלאחד מהם מע' הפעלה XP ולאחר 7. אצלי שני המחשבים פועלים על 7, כך שהשרשור לא כ"כ עוזר....
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
העובדה שיש לך גישה לאינטרנט אומרת שהציוד תקין ומחובר כמו שצריך ולכן זה רק עניין של הגדרות.
ב WIN7 יש הבדל בין גישה לאינטרנט ובין גישה לרשת הביתית (ב- XP זה בד"כ היה משולב).
אני מבין שמדובר במחשב שעבד בעבר עם הרשת. גם אם כן ובטח שאם לא, כלומר אם הוא מחשב חדש שמנסה להתחבר לרשת, אני מציע לך להפעיל מחדש את אשף החיבור לרשת (בתמונה שצירפת זו האופציה השניה) תבדוק במחשב אחר שמחובר מהו שם הרשת הביתית שלך ותכניס אותו כשתתבקש. הפעלת האשף מאפסת לך הגדרות שגויות ובונה לך אותן מחדש בהתאם לרשת הביתית שלך.
אם מדובר במחשב שעבד בעבר ברשת ומשהו נדפק, תבדוק אם לא התקנת איזו תוכנה שמנהלת טיפול ברשתות (כמו מנהלי הורדות למינהם) שפועלת ברקע. תוכנות כאלה משבשות את הטיפול ברשת הביתית ולכן צריך לנטרל אותן.
ב WIN7 יש הבדל בין גישה לאינטרנט ובין גישה לרשת הביתית (ב- XP זה בד"כ היה משולב).
אני מבין שמדובר במחשב שעבד בעבר עם הרשת. גם אם כן ובטח שאם לא, כלומר אם הוא מחשב חדש שמנסה להתחבר לרשת, אני מציע לך להפעיל מחדש את אשף החיבור לרשת (בתמונה שצירפת זו האופציה השניה) תבדוק במחשב אחר שמחובר מהו שם הרשת הביתית שלך ותכניס אותו כשתתבקש. הפעלת האשף מאפסת לך הגדרות שגויות ובונה לך אותן מחדש בהתאם לרשת הביתית שלך.
אם מדובר במחשב שעבד בעבר ברשת ומשהו נדפק, תבדוק אם לא התקנת איזו תוכנה שמנהלת טיפול ברשתות (כמו מנהלי הורדות למינהם) שפועלת ברקע. תוכנות כאלה משבשות את הטיפול ברשת הביתית ולכן צריך לנטרל אותן.
לירן
1. תודה על ההצעות אבל לצערי זה לא פותר את הבעייה. האשף לא עובד וכאשר לוחצים על connect to a network אז מופיע הריבוע הקטן שצרפתי בתמונה הראשונה: no connections are available.
2. לא חושב שהורדתי שום מנהל הורדות.
3. שמתי לב שמידי פעם (לא ברור לי מה הסיבה לזה) מופיע אייקון של Unidentified network אבל לעולם לא אייקון של רשת ביתית.
2. לא חושב שהורדתי שום מנהל הורדות.
3. שמתי לב שמידי פעם (לא ברור לי מה הסיבה לזה) מופיע אייקון של Unidentified network אבל לעולם לא אייקון של רשת ביתית.