שאלה בקשר לכבל אופטי
עכשיו יוצא לי מהמחשב יציאת PL לרסיבר ששומעים סטריאו 5 רמקולים
אני רוצה לקנות כבל אופטי שיחבר בין המחשב לרסיבר כדאי לראות סרטים
האורך שאני צריך זה בסביבות ה10 מטר כבל והבנתי שהאופטי מאבד מהאיכות במרחקים כאלה....
יש אופציה אחרת לחבר בניהם במרחק של 10 מטר?
אני רוצה לקנות כבל אופטי שיחבר בין המחשב לרסיבר כדאי לראות סרטים
האורך שאני צריך זה בסביבות ה10 מטר כבל והבנתי שהאופטי מאבד מהאיכות במרחקים כאלה....
יש אופציה אחרת לחבר בניהם במרחק של 10 מטר?
- ariekarp
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אם אתה מדבר על ממשק TOSLINK אופטי, המפרט שלו מדבר על 5 מטר, אבל עם כבל באיכות טובה לא תהיה בעיה גם עם 10 מטר.didushd כתב: האורך שאני צריך זה בסביבות ה10 מטר כבל והבנתי שהאופטי מאבד מהאיכות במרחקים כאלה.......
חלופה אחרת תהיה SPDIF קואקסיאלי אם יש לך.
קואקסלי זה הכתום נכון? יש לי יציאה כזאת מהמחשב אבל לא מצאתי כבר כזה לרכישהariekarp כתב:אם אתה מדבר על ממשק TOSLINK אופטי, המפרט שלו מדבר על 5 מטר, אבל עם כבל באיכות טובה לא תהיה בעיה גם עם 10 מטר.didushd כתב: האורך שאני צריך זה בסביבות ה10 מטר כבל והבנתי שהאופטי מאבד מהאיכות במרחקים כאלה.......
חלופה אחרת תהיה SPDIF קואקסיאלי אם יש לך....
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
ממליץ בחום להכין את הכבל לבד מכבל "אנטנה" RG59 וזוג מחברי RCA.
ככה הכבל יהיה בדיוק באורך הנכון ולא תהיה סתם שארית כבל מגולגלת בצד והכבל יהיה הרבה יותר זול.
להכין את הכבל זה 5 דקות וזה מאוד קל
ככה הכבל יהיה בדיוק באורך הנכון ולא תהיה סתם שארית כבל מגולגלת בצד והכבל יהיה הרבה יותר זול.
להכין את הכבל זה 5 דקות וזה מאוד קל
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הכי חשוב, זול יותר, כ80 אחוז יותר זול מהמוצר שהוצג כאן.harari כתב:ממליץ בחום להכין את הכבל לבד מכבל "אנטנה" RG59 וזוג מחברי RCA.
להכין את הכבל זה 5 דקות וזה מאוד קל...
הכבל הזה ישמיע 5.1 מהמחשב? יש לי רסיבר של DENON 1610kingikra כתב:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725814...
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
didushd כתב:הכבל הזה ישמיע 5.1 מהמחשב? יש לי רסיבר של DENON 1610[/quotekingikra כתב:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725814...
ודאי...