בקשר לרמקול וורפידל אטלנטיק 500
שלום חבר'ה אני חדש פה רציתי לשאול עם יש למישהו תרמקולים וורפידל אטלנטיק 500 ואיך הם נשמעים והכי חשוב לי איך הבאס שם האם הוא חזק או בינוני ועוד משהו יש לי מגבר דנון 1906 האם הרמקולים האלה יתאימו לי למגבר פשוט הציעו לי אותם חדשים מהחברה ב1300 ואני חושב לרכוש אותם אני אודה למי שיוכל לתת לי פה קצת ביקורות תודה רבה 
נערך לאחרונה על ידי reuveney ב 08/04/2006 13:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
הוולפידל הוא רמקול מאוד בומי ועמוק {צבוע}
עוד רמקול ליכול להיות מעניין {אמנם יותר יקר} הוא הפרדיים על מגוון דגמיו.
סטיראו סטאר ישמחו להדגים לך מה הוא יודע לעשות
צור קשר עם דן {המגיב הקודם} יש לו קשרים טובים בחנות אולי אפשר לארגן לך מחיר טוב.
עוד רמקול ליכול להיות מעניין {אמנם יותר יקר} הוא הפרדיים על מגוון דגמיו.
סטיראו סטאר ישמחו להדגים לך מה הוא יודע לעשות
צור קשר עם דן {המגיב הקודם} יש לו קשרים טובים בחנות אולי אפשר לארגן לך מחיר טוב.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
לא מזמן אני רכשתי את ה-400 שפשוט נישמע אותו דבר כמו ה-500 רק שעולה פחות וקצת פחות עוצמתי (150W)
ואני חייב להגיד לך שאם אתה מחפש רמקול לבאס חזק ומדויק הוא בידיוק בשבילך
בטווח מחירים האלה בחיים לא תימצא משהוא יותר טוב אני שילמתי עליהם 1160 במחסני חשמל לפני שבוע וחצי
עריכה:
לא שמתי לב שאתה מדבר על האטלנטיק,
אני התכוונתי לוודוס שמעתי דוקא את האטלניק לאומת הוולדוס ולדעתי הם הרבה יותר טובים לבאס מאשר האטלנטיק ויש אומרים שגם הדגם עצמו בנוי יותר טוב
ואני חייב להגיד לך שאם אתה מחפש רמקול לבאס חזק ומדויק הוא בידיוק בשבילך
בטווח מחירים האלה בחיים לא תימצא משהוא יותר טוב אני שילמתי עליהם 1160 במחסני חשמל לפני שבוע וחצי
עריכה:
לא שמתי לב שאתה מדבר על האטלנטיק,
אני התכוונתי לוודוס שמעתי דוקא את האטלניק לאומת הוולדוס ולדעתי הם הרבה יותר טובים לבאס מאשר האטלנטיק ויש אומרים שגם הדגם עצמו בנוי יותר טוב
נערך לאחרונה על ידי SECTOR ב 08/04/2006 8:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אלי777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 582
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
האטלנטיק הוא הדגם שהחליף את וולדוס. רמקול ששווה הרבה יותר מהעלות הכספית שלא ה 500 לא נישמע כמו ה400 הוא מתאים
ליותר סוגי מוזיקה ועדיף יותר לסרטים מה 400
המחיר טוב נימכר בעבר ב 3k
יש רמקולים רבים הטובים ממנו אך גם עלותם בהתאם
ליותר סוגי מוזיקה ועדיף יותר לסרטים מה 400
המחיר טוב נימכר בעבר ב 3k
יש רמקולים רבים הטובים ממנו אך גם עלותם בהתאם
זוג קידמיים
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.