כיצד לצפות ב- hulu מחוץ לארה"ב ללא proxy - עדכון: HULU לא עובד, NBC כן
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
היי,
שמתי לב להודעה הבאה ב- Gizmodo:
Access Hulu from Outside the U.S. Without a Proxy Server
http://gizmodo.com/5583762/access-hulu- ... oxy-server
לא בדקתי אותה.
אם היא מצליחה, אשנה את הכותרת.
אגב, בעזרת ה- Modify Headers, כנראה שאפשר לרמות את ה- BBC.
שמתי לב להודעה הבאה ב- Gizmodo:
Access Hulu from Outside the U.S. Without a Proxy Server
http://gizmodo.com/5583762/access-hulu- ... oxy-server
לא בדקתי אותה.
אם היא מצליחה, אשנה את הכותרת.
אגב, בעזרת ה- Modify Headers, כנראה שאפשר לרמות את ה- BBC.
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 12/07/2010 22:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין צורך לבדוק - זה לא יעבוד, נקודה.
לפעמים אני חושב שאנשים יאמינו לכל שטות שמפורסמת בכל מקום.
מכיוון ש-HULU ודומיו בודקים מהי כתובת ה-IP אליהם הם צריכים להחזיר תשובות, הרי שבלי כתובת בארה"ב (נא לקרוא: proxy/ vpn) לא תוכל לגשת לתכנים של הולו מחוץ לארה"ב.
מכיוון ש-HULU ודומיו בודקים מהי כתובת ה-IP אליהם הם צריכים להחזיר תשובות, הרי שבלי כתובת בארה"ב (נא לקרוא: proxy/ vpn) לא תוכל לגשת לתכנים של הולו מחוץ לארה"ב.
You are never fully dressed without a smile
אם הבנתי נכון את מה שעושים במדריך, אז זה נותן להולו "לחשוב" שאתה נגש לאתר דרך אתר אחר שיושב בארה"ב(כל אתר שאתה בוחר) ככה שזה נשמע לי די הגיוני, אפילו שזה לא עבד לי אבל אני ניסיתי דרך וינדוס ויכול להיות שסתם לא עשיתי את אחד השלבים לא טובShed כתב:אין צורך לבדוק - זה לא יעבוד, נקודה.
מכיוון ש-HULU ודומיו בודקים מהי כתובת ה-IP אליהם הם צריכים להחזיר תשובות, הרי שבלי כתובת בארה"ב (נא לקרוא: proxy/ vpn) לא תוכל לגשת לתכנים של הולו מחוץ לארה"ב....
אני לא אכנס בכלל לשאלה הטכנית האם אפשר או אי אפשר לגרום להולו ל"חשוב" שאתה ניגש לאתר ממקום אחר שנמצא בארה"ב. באו נניח ואכן זה אפשרי טכנית. מה יקרה אז? הולו יחזיר את התשובות שלו (במילים אחרות: את הזרמת הוידאו) לאותה כתובת בארה"ב שממנה הוא חושב שאתה גולש אליו. אם אתה לא מתואם עם הכתובת הזו, הרי שהכתובת הזו תקבל *** מהולו ותזרוק אותו לפח, כי אין לה מה לעשות עם המידע הזה.allmog כתב:אם הבנתי נכון את מה שעושים במדריך, אז זה נותן להולו "לחשוב" שאתה נגש לאתר דרך אתר אחר שיושב בארה"ב(כל אתר שאתה בוחר) ככה שזה נשמע לי די הגיוני, אפילו שזה לא עבד לי אבל אני ניסיתי דרך וינדוס ויכול להיות שסתם לא עשיתי את אחד השלבים לא טובShed כתב:אין צורך לבדוק - זה לא יעבוד, נקודה.
מכיוון ש-HULU ודומיו בודקים מהי כתובת ה-IP אליהם הם צריכים להחזיר תשובות, הרי שבלי כתובת בארה"ב (נא לקרוא: proxy/ vpn) לא תוכל לגשת לתכנים של הולו מחוץ לארה"ב.......
ל"תיאום" מול כתובת בארה"ב יש שם: proxy או vpn.
You are never fully dressed without a smile
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78888
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אנשי HULU מאוד מהירים ומחוברים לכל מקורות המידע.
אין לי ספק שאם היה חור כזה (סביר להניח שזה היה מיועד עבורם) אז הם סגרו אותו כשגיזמודו פרסמו את הסיפור.
אין לי ספק שאם היה חור כזה (סביר להניח שזה היה מיועד עבורם) אז הם סגרו אותו כשגיזמודו פרסמו את הסיפור.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
סביר להניח.oferlaor כתב:אנשי HULU מאוד מהירים ומחוברים לכל מקורות המידע.
אין לי ספק שאם היה חור כזה (סביר להניח שזה היה מיועד עבורם) אז הם סגרו אותו כשגיזמודו פרסמו את הסיפור....
אגב, הסבר טכני למי שמעוניין - כשגולשים דרך שרת Proxy שאינו אנונימי, אז הוא מוסיף את השדה X-Forwarded-For לבקשת ה-HTTP שנשלחת משרת היעד, והשדה הזה מכיל את ה-IP האמיתי של המשתמש (זה שגולש דרך ה-Proxy). בגלל השדה הזה, אם תגלשו ל-HULU (או לאתר אחר שמיועד רק לתושבי ארה"ב) דרך Proxy שאינו אנונימי, אז זה לא יעבוד - האתר יזהה את הכתובת האמיתית שלכם ככתובת שאינה בארה"ב עפ"י השדה הנ"ל (למרות שה-IP של ה-Proxy יכול להיות מארה"ב). רק גישה דרך Proxy אנונימי תעבוד, כי הוא אינו שולח את השדה הזה.
הטכניקה שמתוארת כאן למעשה מנצלת את הבדיקה הזאת ועובדת על המנגנון בצורה הפוכה - אנחנו מוסיפים את השדה המדובר לבקשה שלנו, למרות שאנחנו בכלל לא משתמשים ב-Proxy, וקובעים את התוכן שלו ל-IP שרירותי מארה"ב. מבחינת השרת מצטיירת תמונה כאילו אנחנו גולשים מארה"ב דרך שרת Proxy בישראל ואז אותו שירות עשוי להתייחס ל-IP שלנו בתור ה-IP שהנפצנו, ואם הוא IP אמריקאי - לתת לנו גישה.
לרוע המזל מאוד קל לחסום את זה - מאוד לא סביר שמשתמש אמריקאי יגלוש ל-HULU דרך Proxy ישראלי (או כל Proxy אחר שאינו אמריקאי) ולכן אפשר לשנות את הבדיקה כך שהיא תבדוק שגם המשתמש האמיתי (אם קיים שדה X-Forwarded-For) וגם ה-Proxy הם בעלי IP אמריקאי, ואת ה-IP שאנחנו מתחברים ממנו בפועל אנחנו כמובן לא יכולים לזייף, אלא אם אנחנו באמת גולשים דרך Proxy אנונימי אמריקאי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78888
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
ברור. מה שהם עשו זה לבדוק גם במקרה זה שכתובת ה ip של שניהם בתוך ארה״ב.