מחשבים ניידים ו דרייברים ,שאלה (וBOXEE)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

היי אנשים ,יש לי שאלה קטנה ,
אני מתעסק לא מעט עם ניידים, שזה מגיעה לדרייברים, אני פשוט נגש לאתר היצרן ומוריד משם את האחרונים ,
ואז כבר נותן למערכת ההפעלה לעדכן עם יש חדש יותר ,אבל רציתי לדעת ,עם יש סיכון בהתקנה עצמית של דרייברים מעודכנים מאתר של יצרו החומרה ? נגיד שלכרטיס קול ,כרטיס מסך ,כרטיס רשת וכו' ?
פשוט סוף סוף נראה שמצעתי את הגורם ל בעיות של ב BOXEE, התקנתי על נייד עם 4500MHD, ושם באותם קבצים שאני נתקל במסכים ירוקים וכו' ,שם עובד מעולה ,מישהוא יכול לתת תשובות לגבי זה ?

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

*עדכון, טוב אחרי שהסרתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש (הכוונה לכל החבילה של ATI) הכל הסתדר (Y)
אבל בכל מקרה תנו תגובות
**טוב זה לא, חח שככתי שביטלתי את הפונקציה ב BOXEE, אז מה אתם אומרים? לעדכן ל 10.6? ולשכוך מזה ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #3 

ההמלצה היא להימנע מעדכוני דרייברים אוטומטיים של מערכת ההפעלה (כמו גם לכבות התקנה אוטומטית של העדכונים) ולהוריד תמיד דרייברים מאתר היצרן של הצ'יפסט של כרטיס המסך (אינטל במקרה שלך).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

חח כן אני מודע למה שאתה מדבר ,אבל מוגדר לי שיתקין עדכונים ל 7 בבוקר ,כך שאני תמיד יודע עם יש עדכון, מה יותקן.
*היו לי פעצמים לא מעטות לכמה חברים שאחרי עדכון דרייבר אוטומטי לא עבד התקן מסויים ,עם מדובר ב מצלמת ורשת או כל דבר אחר חח.
הציפסט הוא של אינטל כן ,אך אין עליו עדכונים .
בכל מקרה לקחתי את הסיכון והתקנתי את CATALYST 10.6 שATI מציעה לגרסאות הניידות, וזה פתר לי את הבעיות עם BOXEE,עכשיו זמני טעינה יותר טובים וסוף סוף אין בעיות עם ניגון של אותם קבצים כמו מקודם (עם הדרייבר הישן יותר שבה עם CATALYST 8.10
**סתם לידע כללי איך הגעתי למסכנה שזה הדרייבר ,ישבתי אתמול על מחשב נייד של חבר והתקנתי vista ,סמתי לו גם BOXEE כי יש שם 4500MHD
אז רציתי לנסות אותו ,ואז סמתי לב שגרסת ה BOXEE שונה (סוף סוף עדכון), סמתי עצלי אחרי שמחקתי את הישנה ,ופתאום גיליתי לאגים ב
סדרה של כבצי MP4 בקידוד H264 שפה כמוון חשבתי שזאת הבעיה עם הגרסה ,אבל חשבתי שוב ושהרי בכל נייד יש כרטיס גרפי שונה ,
וכמו אמרתי הקנה מחדש של הגרסה שיש באתר היצרן לא עזרה בעליל (ואני לא רוצה כל פעם שיש בעיה סתם לכבות העצת חומרה :)

שלי זה fujitsu siemens esprimo mobile v 6545 עם HD3450
ושל חבר זה acer aspire 5735Z ,אבל ה4500MHD שלו באמת עושה עבודה לא רעה בכלל (יצה לי לעבוד על נייח עם X4500 רגיל וזה *** אנשים (n) )
בכל מקרה תודה על התגובה

הנייד שלי זה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”