אני רוצה לקנות Xtreamer ולחבר אותו אופן חוטי לרשת שלי, האם בקונפיגורציה כזו המכשיר יוכל "לשאוב" את התכנים מהמחשב ללא שימוש בדיסק קשיח פנימי?
אם כן יהיה אפשר להזרים MKV עם כתוביות SRT בנפרד באופן חלק (שוב, חיבור רשת חוטי ולא אלחוטי)
אם לא, אפשר לפתור את הבעיה עם דיסק קשיח חיצוני (קטן) שיתחבר בUSB? האם אני אהיה חייב להעתיק את הקבצים אל תוך הדיסק החיצוני או שאפשר להתקין עליו תוכנה (אם בכלל אפשר להתקין תוכנות לדבר הזה) שתדע להזרים את הסרטים מהמחשב.
תודה רבה לכולם
הזרמת תכנים לXtreamer מהמחשב
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
כן. מכאן אגב הכינוי "סטרימר" - מזרים מדיה דרך הרשת.OKftw כתב:אני רוצה לקנות Xtreamer ולחבר אותו אופן חוטי לרשת שלי, האם בקונפיגורציה כזו המכשיר יוכל "לשאוב" את התכנים מהמחשב ללא שימוש בדיסק קשיח פנימי?...
בחיבור חוטי לא תהיה שום בעיה.אם כן יהיה אפשר להזרים MKV עם כתוביות SRT בנפרד באופן חלק (שוב, חיבור רשת חוטי ולא אלחוטי)...
גם זה אפשרי.אם לא, אפשר לפתור את הבעיה עם דיסק קשיח חיצוני (קטן) שיתחבר בUSB?...
נגן המדיה שמובנה באקסטרימר תומך בשני מקורות המידע - גם USB וגם רשת. אין צורך להתקין תוכנות נוספות.האם אני אהיה חייב להעתיק את הקבצים אל תוך הדיסק החיצוני או שאפשר להתקין עליו תוכנה (אם בכלל אפשר להתקין תוכנות לדבר הזה) שתדע להזרים את הסרטים מהמחשב....