ShayGTi כתב:מחירים מטורפים.
אתה מוסיף עוד 100-200 שקל וקונה 32.
אני לא מבין למה המחירים של כל הגדלים ירדו בשנים האחרונות ביותר מחצי ולעומת זאת 26 לא השתנה כמעט.
מישהו?
...
ShayGTi
אין מה להבין פה יותר מידי . הכל זה הצע וביקוש .
מסכים בגודל 26 אינצ' אין להם ביקוש ולכן . פס היצור שלהם אינו פעיל במיוחד ולכן המוצר יקר .
לעומת זאת מסכי 32 אינצ' . הביקוש לגבם פשוט עצום וגם המחיר בהתאם .
מסקנה ............ במידה ויש מקום בחדר ... לרכוש 32 אינצ' אפילו שמרחק הצפייה הוא 1.2 מטר .
לא אין מקום.
זה מזנון מפעם, הוא מרצפה ועד תקרה, בחלק המרכזי יש "תא" לטלויזיה. התא ברוחב 76 ס"מ בדיוק שני סנטימטר פחות מרוחב של טלויזית 32 אינץ' ממוצעת.
כנראה הפתרון היחיד זה 26..
ShayGTi כתב:לא אין מקום.
זה מזנון מפעם, הוא מרצפה ועד תקרה, בחלק המרכזי יש "תא" לטלויזיה. התא ברוחב 76 ס"מ בדיוק שני סנטימטר פחות מרוחב של טלויזית 32 אינץ' ממוצעת.
...
מה אם התקרה?
לי באמת אין מקום למה הקיר חלול ובתוכו חלון הזזה, זה קניתי עמוד כזה מדברג אל התקרה,
ובתוכו צינור חלול שזז, הפשר להוריד עד הרצפה אם צריך
...
מה אם התקרה?
לי באמת אין מקום למה הקיר חלול ובתוכו חלון הזזה, זה קניתי עמוד כזה מדברג אל התקרה,
...
אם תוכל לצלם זה פתרון גם לכל גודל מסך.
באמת פתרון טוב.
...
מה אם התקרה?
...
אם תוכל לצלם זה פתרון גם לכל גודל מסך.
באמת פתרון טוב.
...
בבקשה
המנגנון מאד נח, ניתן להזיז הצינור פנימי ל גובה, והמנגנון שמחובר לטלויזי זז ימינה שמאלה 360 מעלות ו כ 180 מעלות בזוית למטה או למלה, אתה יכול להרים תטלויזיה בצינור לגובה אבל להוריד אותה בזוית למטה