פלזמות פנסוניק - מישהו מוכן לעזור לעשות קצת סדר?
לאחר קריאה רבה של שרשורים שונים, עדיין לא הצלחתי להגיע למסקנה מהי הפלזמה הטובה ביותר של פנסוניק בגודל 50 אינץ, שנמכרת בארץ (יורוקום או מקביל) נכון להיום.
מישהו יכול לנסות לעזור לענות לי על השאלה הזו ולהסביר למה?
תודה!
מישהו יכול לנסות לעזור לענות לי על השאלה הזו ולהסביר למה?
תודה!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שי-כשי-כ כתב:סדרת היוקרה של פנסוניק היא סידרת ה V (בדגמי 2010 - V20).
יש גם את סידרת ה Z1 אשר יותר יקרה. לא נמכרת בארץ ביבוא רשמי....
למה סדרת ה Z-1 אינה נמכרת ביבוא רשמי . ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

maya1 כתב:ה V20 עדיפה מה Z1 מבחינת תמונה/וידאו למרות התואר"ספינת הדגל" של פנסוניק ל2008-2009
ה Z1 נמכרת כיום במחיר של ה V20 בערך......
maya1
תשלח אותי בבקשה לחנות ממנה ניתן לרכוש את ה z-1 במחיר של ה -v20 .
נשמע הזוי .
ה Z1 שהיתה ספינת הדגל כיום כבר טיפה מתיישנת ובמקומות רבים בעולם נמכרת במחיר שקרוב מאוד ל V20 באנגליה אפשר להשיג את ה Z1 46 ב אזור ה1500 (היתה עד לפני כמה חודשים באזור ה 4000 לי"שט..) לי"שט ואת ה V20 50 (נכון טיפה יותר גדול ..) ב אותו המחיר.. לגבי המחיר בארץ ואיפה אפשר להשיג אני לא יודע אבל בד"כ כשמחיר מאוד יורד בחול לדגם מסויים הוא גם ירד בארץ בסופו של דבר ...(גם אם לא מהיבואן הרשמי..)
לגבי איכות ה Z1 - אין ספק שיש עליה המון סטייל אבל מבחינת איכות תמונה היא כנראה לא ממש יותר טובה מ ה V20 (יש כאלה שטוענים שיש ל Z1 יתרון קל וחלק אומרים ההיפך..)
לגבי איכות ה Z1 - אין ספק שיש עליה המון סטייל אבל מבחינת איכות תמונה היא כנראה לא ממש יותר טובה מ ה V20 (יש כאלה שטוענים שיש ל Z1 יתרון קל וחלק אומרים ההיפך..)
- 9000es
- חבר במועדון 10K

maya1maya1 כתב:ה Z1 שהיתה ספינת הדגל כיום כבר טיפה מתיישנת ובמקומות רבים בעולם נמכרת במחיר שקרוב מאוד ל V20 באנגליה אפשר להשיג את ה Z1 46 ב אזור ה1500 (היתה עד לפני כמה חודשים באזור ה 4000 לי"שט..) לי"שט ואת ה V20 50 (נכון טיפה יותר גדול ..) ב אותו המחיר.. לגבי המחיר בארץ ואיפה אפשר להשיג אני לא יודע אבל בד"כ כשמחיר מאוד יורד בחול לדגם מסויים הוא גם ירד בארץ בסופו של דבר ...(גם אם לא מהיבואן הרשמי..)
לגבי איכות ה Z1 - אין ספק שיש עליה המון סטייל אבל מבחינת איכות תמונה היא כנראה לא ממש יותר טובה מ ה V20 (יש כאלה שטוענים שיש ל Z1 יתרון קל וחלק אומרים ההיפך..)...
כנראה שאתה לא כל כך בעניין של ה Z-1 . מדובר במסך פלזמה אחד הטובים בעולם . בגודל 54 אינצ' . עובי של 2.54 ס"מ + מדיה רסיבר איכותי . מחיר בארץ 35K .
פשוט מסך מעולה .
V20 50" עולה "בערך" 12.5K והיא עדיפה בהרבה מסדרה 10...7even כתב:תודה לכל המגיבים
לסיכומו של עניין אני מבין שסדרת ה-v היא העדיפה (במחירים שפויים בהשוואה לz)
כמה עולה הv10 לעומת הv20 ומה ההבדלים בין הדור הישן לחדש, האם משמעותי?
תודה...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
לא הייתי אומר שהיא עדיפה "בהרבה". יש לה שיפור במנגנון ה Neo-PDP ועוד תוספת רבה של ערכי כיול. לעומת זאת אין בדגם שנמכר בארץ תקן THX, אשר יש ב V10.maya1 כתב:V20 50" עולה "בערך" 12.5K והיא עדיפה בהרבה מסדרה 10...7even כתב:תודה לכל המגיבים
לסיכומו של עניין אני מבין שסדרת ה-v היא העדיפה (במחירים שפויים בהשוואה לz)
כמה עולה הv10 לעומת הv20 ומה ההבדלים בין הדור הישן לחדש, האם משמעותי?
תודה......
7even, היום המחיר של V10 ממש ירד. שווה לנסות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
יש סקירות גם על ה-Z1 וגם על VT20 (שזה V20 עם תלת מימד פחות או יותר).
אין צורך להתווכח מי יותר טובה במה - הסקירה עושה את זה יסודית (לפחות אנחנו משתדלים).
אין צורך להתווכח מי יותר טובה במה - הסקירה עושה את זה יסודית (לפחות אנחנו משתדלים).