דנון 1906
-
Ron_G
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
יש בחור שקנה אותו ב- 2000 אני ראיתי מישהו במכרז מוציא אותו ב- 2200 אתה ב2300 אני בכמעט 2400 (כולל המשלוח)
בחנות 2600
אבל בזאפ......
2967
עלק השוואת מחירים
בחנות 2600
אבל בזאפ......
2967
עלק השוואת מחירים
נערך לאחרונה על ידי Ron_G ב 09/04/2006 0:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
ממש לא. לרסיבר יש מס' תפקידים: לנגן מוזיקה, לנגן סרטים. המטרה ב-2 המקרים שונה. בסרטים על הרסיבר להגזים באפקטים ואילו במוזיקה עליו להיות מפורט ומדוייק. ברסיברים ברמת הכניסה (וגם הרבה מעבר) היצרנית בוחרת בכיוון אחד ומשקיעה בעיקר בו. YAMAHA זו חברה אשר משקיעה בחווית הקולנוע. MARANTZ זו חברה אשר משקיעה בעיקר במוזיקה. DENON לטעמי נמצאת באמצע.Ron_G כתב:מוסיקליות זה לא עניין סובייקטיבי ?Mentally כתב:המוזיקליות של DENON אינה מהמובילות בתעשיה. הרסיברים של NAD ו-MARANTZ טובים יותר בתחום הזה.
tascam, אין חשיבות ל-THX שכן שאר המערכת היא לא כזו.......
Pakostnik, הסיבה שקשה למצוא רמקולים טובים ב-5,000 ש"ח היא שזוהי רמת הכניסה ובתקציב זה ניתן למצוא רק רמקולים בינוניים. במידה והתקציב יגדל בעוד כ-2,000 ש"ח ניתן למצוא כבר רצפתיים טובים. קח בחשבון כי 5,000 ש"ח אינם סכום כה גבוה. אינני מבין מה לא בסדר כאן. אתה יכול להקביל זאת למכוניות, ב-80,000 ש"ח הנך יכול למצוא מכוניות סבירות אך לא טובות. זוהי רמת הכניסה ואין מה לעשות בנדון.
-
Ron_G
- חבר פעיל מאוד

Pakostnik כתב:אין מה לעשות, ככה אני רואה את הלך הרוחות פה.
כמעט באותה דקה הופיעו בפורום שני שרשורים, אחד שלי על הרכבת מע' רמקולים עד 5000 ש"ח, השני - על 50000. נחש איפה היו יותר תגובות? ובאיזה הפרש?
הסביר לי מנהל הפורום oferlaor כי הפורום במודע מתמקד בהיי-פיי וקשה למצוא רמקולים טובים ב- 5000 (בעיני משמעות מילים אלה פשוטה מאוד: "לא בבית ספרינו"). אז לא יודע, או שמשהו לא בסדר איתי, או שמשהו לא בסדר עם אחרים, אבל משהו פה בוודאות לא בסדר!
אני חוזר ואומר: איכות הצליל לא נמדדת בכמות המזומנים שמוכנים להוציא עליו!!!...
הנה משהו מנסיוני האישי של השבועיים האחרונים (אני מאד חדש פה):
הגעתי לאתר לאחר ששמעתי ג'אמו בחנות ושאלתי על הסט הספציפי ועל הרסיבר הספציפי שרצית לקנות (הרמן 435).
אנשי הפורום קודם שאלו על תקציב !!!
ורק לאחר מכן נתנו המלצות, שרובם אגב היה על מאיפה צריך להתחיל קודם.
לפי עצתם הלכתי לשמוע רמקולים בקצה התחום הכסף שהקצבתי.
לפני הכל כדי שתדע, כיום יש לי פירלס בבית.
בין היתר שמעתי רמקולים מסדרה גבוהה יותר של ג'אמו ורמקולים מחברות אחרות.
ויש הבדל בין רמקול לרמקול ובין חברה לחברה ולצערי הרב (ושל כולם גם) על איכות משלמים!!!
ורמקול מדף ב- 5000 ש"ח נשמע יותר טוב מרמקול רצפתי ב-3000 ש"ח
אנשי האתר לא שלחו אותי לשמוע רמקולים ב10000 ש"ח.
חלק מחברי המועדון הם אדיופילים מושבעים שזה השגעון שלהם כמו ששלי זה כדורסל.
והם מוכנים להשקיע עשרות אלפי שקלים בציוד שרק אלוהים (והם) יודעים למה הוא משמש.
ההדיוטות (האנשים הפשוטים) כמוני וכמוך לא ישקיעו סכומים כאלו או כי אין או כי לא צריך.
מה שכן, בזמן הקצר שאני כאן על כל שאלה שאני שואל, ואני שואל הרבה, מגיעה תשובה לפעמים טובה יותר לפעמים פחות, לא נתקלתי בתשובה מתנשאת.
רק לפעמים הומור דלוח (בעיקר שלי).
האנשים באתר באים במטרה לעזור לא במטרה לצחוק עלינו.
גם אני לא צוחק או מתנשא על אנשים שאני מנסה לעזור בענייני חומרה (מחשבים).
בקיצור,
תקח בפרופורציות את מה שכותבים כאן, ותדע להוציא את המירב מהעצות.
אגב,
קראתי כאן על מישהו שמאד מרוצה מרמקולים שעולים 3000 ש"ח לסט.
בסופו של דבר, האוזן שלך קובעת ולא של אף אחד אחר וזה גם הכסף שלך.
רון.
לי יש 2106 כרגע (וכל מי שמכיר טותי יודע שאני משדרג מהיר ) ולכן כרגע בחרתי בו כי הוא נימצא ב BRAKEPOINT מבחינת יחס עלות תועלת וסחירות בזמן שידרוג (אחריות ארוכה ושם טוב).
היעד הסופי הו הרמן 635
דן
היעד הסופי הו הרמן 635
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Mentally
תלוי לאיזו מטרה.קח בחשבון כי 5,000 ש"ח אינם סכום כה גבוה...
לשלם יותר על רמקולים ביתיים זהו פשע נגד האנושות. זאת השקפת עולמי.
אגב קח בחשבון שאני יודע דבר או שתיים על מוזיקה וסאונד, והשתמשתי במגברי Marshall ו- Carvin שעולים פי כמה מהסכום הזה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: Mentally
זכותך.Pakostnik כתב:תלוי לאיזו מטרה.קח בחשבון כי 5,000 ש"ח אינם סכום כה גבוה...
אגב קח בחשבון שאני יודע דבר או שתיים על מוזיקה וסאונד, והשתמשתי במגברי Marshall ו- Carvin שעולים פי כמה מהסכום הזה....
האם למי שחובב נהיגה והוא מוציא מיליון דולר (ויש לו) על מאקלרן F1 אתה יכול להגיד שזה פשע והוא צריך לקנות מאזדה 3 ?
האם למי שחובב יין אתה יכול להגיד שהוא צריך לשתות יין פטישים ולא איזה נאפה וואלי 93?
שאמשיך או שהבנת את הנקודה?
-
Ron_G
- חבר פעיל מאוד

MartinHSabag כתב:Pakostnik כתב:קח בחשבון כי 5,000
זכותך.
האם למי שחובב נהיגה והוא מוציא מיליון דולר (ויש לו) על מאקלרן F1 אתה יכול להגיד שזה פשע והוא צריך לקנות מאזדה 3 ?
האם למי שחובב יין אתה יכול להגיד שהוא צריך לשתות יין פטישים ולא איזה נאפה וואלי 93?
שאמשיך או שהבנת את הנקודה?...
מקלרן F1 זה פשע נגד האנושות ובעיקר נגד אלו שלא יכולים להרשות לעצמם, ובפרט זה פשע נגדי !
לא יפה לצחוק על זה מרטין......
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
מוזיקליות היא תיאור מעורפל למדי של שילוב של תכונות ברות מדידה ההופכות רכיב למוזיקלי.
למשל, כדי שרכיב ייחשב ל"מוזיקלי", עליו להוציא צליל מאוזן ולא להדגיש באופן מיוחד שום תדר.
זאת אם כי כמובן "מוזיקלי" כאמור הוא דבר הנתון לפרשנות, אם כי די קל להצביע על מה לא מוזיקלי לעומת מה כן.
למשל, כדי שרכיב ייחשב ל"מוזיקלי", עליו להוציא צליל מאוזן ולא להדגיש באופן מיוחד שום תדר.
זאת אם כי כמובן "מוזיקלי" כאמור הוא דבר הנתון לפרשנות, אם כי די קל להצביע על מה לא מוזיקלי לעומת מה כן.
- logankungfu
- חבר ותיק

(תשובה לשאלה של רון מהעמוד הקודם)
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
כל אחד שיעשה בכספו כרצונו, אני לא סטלין ולא פרץ.MartinHSabag כתב:זכותך.Pakostnik כתב:תלוי לאיזו מטרה.קח בחשבון כי 5,000 ש"ח אינם סכום כה גבוה...
אגב קח בחשבון שאני יודע דבר או שתיים על מוזיקה וסאונד, והשתמשתי במגברי Marshall ו- Carvin שעולים פי כמה מהסכום הזה....
שאמשיך או שהבנת את הנקודה?...
אבל גם שאף אחד לא יזלזל במישהו שקובע מגבלות תקציב!
כמו שכבר כתבתי לפני, גם ב- 5000 חייב להיות משהו שיתן לי התמורה הטובה ביותר לכסף. וכיוון שרוב חברי הפורום (ולא רק... יש חיים מעבר לו) לא מתכוונים לקנות פרארי, אני מציע לא לזלזל גם בהם.
האם הנקודה שלי ברורה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- logankungfu
- חבר ותיק

פקוסטניק, אני לא מבין על מה המהומה. רוצה פלזמה חדשה, 42'' באיכות גבוהה ב5000 ש"ח? ואללה, אין.
טלוויזיה אחרת בסכום זה, שתיתן לך פחות גודל/איכות תמונה/ חיסכון במקום/רזולוציה? יש. מתפשרים.
אולי לדעת אנשים אחרים להוציא יותר מסכום מסויים על אמצעי תצוגה זה פשע נגד האנושות ופלצנות לשמה. מה, עוד 3.5K כי השחורים עמוקים יותר? נו באמת. מי מרגיש את זה בכלל (זו לא בהכרח דעתי, רק דוגמה).
אותו דבר כאן.
טלוויזיה אחרת בסכום זה, שתיתן לך פחות גודל/איכות תמונה/ חיסכון במקום/רזולוציה? יש. מתפשרים.
אולי לדעת אנשים אחרים להוציא יותר מסכום מסויים על אמצעי תצוגה זה פשע נגד האנושות ופלצנות לשמה. מה, עוד 3.5K כי השחורים עמוקים יותר? נו באמת. מי מרגיש את זה בכלל (זו לא בהכרח דעתי, רק דוגמה).
אותו דבר כאן.