דנון 1906
אח שלי יש לי תמגבר הזה קניתי אותו לפני חודשיים הוא מגבר פצצה אחי המחיר שהציאו לך לא רע בוא נגיד בחנות הוא עולה 2800 מינימום אותו אני הבאתי אותו בפחות {החברה פיצתה אותי על מוצר שקניתי מניופאן ולא הייתי מרוצה ממנו כלל}אז ככה הוצאתי אותו ב2000
אבל שמע הוא אחלה מגבר רק העיצוב שלו לא משהו בכלל אני הייתי לוקח אותו לא תצטער יש לו גם כיול אוטומטי
אבל שמע הוא אחלה מגבר רק העיצוב שלו לא משהו בכלל אני הייתי לוקח אותו לא תצטער יש לו גם כיול אוטומטי
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
לגבי העיצוב העיניין שנוי במחלוקת.
אני מאוד אוהב את המגברים של דנון.
ושם לב שמבחינת עיצוב דנון הם כמו מרצדס תמיד תדע שזה דנון גם אם אני אוציא לך את הסמל.
זה יותר עיניין של מיתוג מאשר עיצוב.
1906 קניה מצויינת.
אני מאוד אוהב את המגברים של דנון.
ושם לב שמבחינת עיצוב דנון הם כמו מרצדס תמיד תדע שזה דנון גם אם אני אוציא לך את הסמל.
זה יותר עיניין של מיתוג מאשר עיצוב.
1906 קניה מצויינת.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לטוב : סידרה משופרת מאוד אחריות טובה יש בכל ביניין לפחות דייר אחד עים כזה מגבר.
לרע: יש טובים יותר עים THX, כבדים יותר עים זרם לרמקולים גבוהה יותר צליל אחר מחיר אחר... למה ליקנות תמיד את מה שהרוב קונה שאפשר ליקנות : פיוניר מהסדרות הגבוהות הרמן קרדון מ435\465, NAD ועוז מותגים אחרים שבמוסיקה נישמעים קצת אחרת.
דן
לרע: יש טובים יותר עים THX, כבדים יותר עים זרם לרמקולים גבוהה יותר צליל אחר מחיר אחר... למה ליקנות תמיד את מה שהרוב קונה שאפשר ליקנות : פיוניר מהסדרות הגבוהות הרמן קרדון מ435\465, NAD ועוז מותגים אחרים שבמוסיקה נישמעים קצת אחרת.
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
Ron_G
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
מאד רציתי הרמן 435 אבל כדי להיות אובייקטיבי ובמיוחד עם עצמי אני חייב להגיד שהוא פשוט גדול על הבית שלי בכמה מידות וחבל על ההוצאה הנוספת (פי 2 מהדנון), פיוניר בדקתי ואת הצליל לא אהבתי, יאמהה 657 שמתאים לי עולה 1000+ ש"ח יותר.tascam כתב:לטוב : סידרה משופרת מאוד אחריות טובה יש בכל ביניין לפחות דייר אחד עים כזה מגבר.
דן...
הדנון הכי מתאים גם בתקציב וגם בחדר שאני אבנה בית יהיה בו חדר צפיה והאזנה (ואם מרטין יתן לי להיות חבר מועדון אני אפילו אזמין אותו
ע"פ רוב מומחי האתר, הרמקול הוא החשוב יותר לאיכות הקול (אני כרגע בסקר שוק\שמיעה)
שאלה פילוסופית לדן....
אם להרבה אנשים יש דנון 1906 והם מרוצים ממנו (לא נתקלתי באתר במישהו שממש לא מרוצה מהדנון שלו) יכול להיות שבעצם ה"עדר" הולך בכיוון הנכון ולא כמו צאן לפירלס ???
"כמו צאן לפירלס" אחד המצחיקים שלי היום
-
Ron_G
- חבר פעיל מאוד

Ron_G כתב:מאד רציתי הרמן 435 אבל כדי להיות אובייקטיבי ובמיוחד עם עצמי אני חייב להגיד שהוא פשוט גדול על הבית שלי בכמה מידות וחבל על ההוצאה הנוספת (פי 2 מהדנון), פיוניר בדקתי ואת הצליל לא אהבתי, יאמהה 657 שמתאים לי עולה 1000+ ש"ח יותר.tascam כתב:לטוב : סידרה משופרת מאוד אחריות טובה יש בכל ביניין לפחות דייר אחד עים כזה מגבר.
דן...
הדנון הכי מתאים גם בתקציב וגם בחדר.
כשאני אבנה בית, יהיה בו חדר צפיה והאזנה (ואם מרטין יתן לי להיות חבר מועדון אני אפילו אזמין אותו)
ע"פ רוב מומחי האתר, הרמקול הוא החשוב יותר לאיכות הקול (אני כרגע בסקר שוק\שמיעה)
שאלה פילוסופית לדן....
אם להרבה אנשים יש דנון 1906 והם מרוצים ממנו (לא נתקלתי באתר במישהו שממש לא מרוצה מהדנון שלו) יכול להיות שבעצם ה"עדר" הולך בכיוון הנכון ולא כמו צאן לפירלס ???
"כמו צאן לפירלס" אחד המצחיקים שלי היום...
-
Ron_G
- חבר פעיל מאוד

שאלה לדן
דן,
קראתי באחד השרשורים שיש לך קשרים בחנות שמוכרת פרדיים.
אני בשלבי החלפת רמקולים ואני מתעניין במוניטור 7/9 או סטודיו 20
אם תוכל לתת לי מחירים (בפרטי אם יש לאתר בעיות אם זה).
איפה ממוקמת החנות ?
קראתי באחד השרשורים שיש לך קשרים בחנות שמוכרת פרדיים.
אני בשלבי החלפת רמקולים ואני מתעניין במוניטור 7/9 או סטודיו 20
אם תוכל לתת לי מחירים (בפרטי אם יש לאתר בעיות אם זה).
איפה ממוקמת החנות ?
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
די משפיל שחושבים עליך כעל "אחד מהעדר", למרות שבחנת את המוצר מכל הצדדים, התיעצת עם הרבה אנשים שיש להם מושג בנושא, ומצאת שזה הכי מתאים לך ומהווה trade-off אופטימלי מבחינת תמורה מול מחיר.
ובכל זאת מכנים אותך "עדר" כי אינך חושב לנכון להשקיע פי שניים או יותר.
אני מבקש להירגע עם הסנוביות והשחצנות. איכות הצליל לא נמדדת בכמות המזומנים שמוכנים להוציא עליו!!! וההבדל בין דנון ב-2300 לבין משהו ב- 5000 לא מצדיק מבחינתי את ההוצאה הכספית!
אני לא עדר! אני משתמש (user) גאה!!!
ובכל זאת מכנים אותך "עדר" כי אינך חושב לנכון להשקיע פי שניים או יותר.
אני מבקש להירגע עם הסנוביות והשחצנות. איכות הצליל לא נמדדת בכמות המזומנים שמוכנים להוציא עליו!!! וההבדל בין דנון ב-2300 לבין משהו ב- 5000 לא מצדיק מבחינתי את ההוצאה הכספית!
אני לא עדר! אני משתמש (user) גאה!!!
-
Ron_G
- חבר פעיל מאוד

Pako
ידידי היקר,
בתור אחד שהלך עם העדר במקרה הנ"ל אני לא נעלבתי (השאלה הראשונה בשרשור הייתה שלי).
אני לא אדיופיל אבל כן רוצה להנות מאיכות שמיעה ולכן אני מחליף מערכת, את רוב ההוצאה אני שם ברמקולים הקדמיים.
אם אני לא נעלבתי אז גם אתה לא צריך.
ואני חושב שדן התכוון לזה בצורה חיובית בלי כוונה חלילה להעליב אף אחד.
בתור אחד שהלך עם העדר במקרה הנ"ל אני לא נעלבתי (השאלה הראשונה בשרשור הייתה שלי).
אני לא אדיופיל אבל כן רוצה להנות מאיכות שמיעה ולכן אני מחליף מערכת, את רוב ההוצאה אני שם ברמקולים הקדמיים.
אם אני לא נעלבתי אז גם אתה לא צריך.
ואני חושב שדן התכוון לזה בצורה חיובית בלי כוונה חלילה להעליב אף אחד.
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
Ron_G
אין מה לעשות, ככה אני רואה את הלך הרוחות פה.
כמעט באותה דקה הופיעו בפורום שני שרשורים, אחד שלי על הרכבת מע' רמקולים עד 5000 ש"ח, השני - על 50000. נחש איפה היו יותר תגובות? ובאיזה הפרש?
הסביר לי מנהל הפורום oferlaor כי הפורום במודע מתמקד בהיי-פיי וקשה למצוא רמקולים טובים ב- 5000 (בעיני משמעות מילים אלה פשוטה מאוד: "לא בבית ספרינו"). אז לא יודע, או שמשהו לא בסדר איתי, או שמשהו לא בסדר עם אחרים, אבל משהו פה בוודאות לא בסדר!
אני חוזר ואומר: איכות הצליל לא נמדדת בכמות המזומנים שמוכנים להוציא עליו!!!
כמעט באותה דקה הופיעו בפורום שני שרשורים, אחד שלי על הרכבת מע' רמקולים עד 5000 ש"ח, השני - על 50000. נחש איפה היו יותר תגובות? ובאיזה הפרש?
הסביר לי מנהל הפורום oferlaor כי הפורום במודע מתמקד בהיי-פיי וקשה למצוא רמקולים טובים ב- 5000 (בעיני משמעות מילים אלה פשוטה מאוד: "לא בבית ספרינו"). אז לא יודע, או שמשהו לא בסדר איתי, או שמשהו לא בסדר עם אחרים, אבל משהו פה בוודאות לא בסדר!
אני חוזר ואומר: איכות הצליל לא נמדדת בכמות המזומנים שמוכנים להוציא עליו!!!
- CATastrophe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
denon 1906
גם אני קיבלתי את אותו מגבר השבוע
יש לו אפשרות לחיבור 4 רמקולים קדמיים
7.1 ואופציה לכיול אוטומטי.
השגתי אותו ב2300 ש"ח
מבחינתי אחלה מגבר,אם כי אני חדש בתחום