אשמח לשמוע חוות דעת ועצות בעניין רכישת מערכת סאונד לחדר שינה
שלום ושבת שלום לכולם
אני מעוניין לרכוש מערכת סאונד עבור חדר השינה שמשמש אותי גם כחדר העבודה (15מ"ר).עקרונית הגדרתי עבור הנושא תקציב מקסימלי של 5000 ש"ח. המערכת מיועדת לשמש אותי 70% מהזמן בעבור מוזיקה ובשאר הזמן בעבור צפייה בסרטים.
הלכתי היום לחנות המתמחה בסטריאו ומערכות קולנוע ביתי להתרשם מדגמים שונים של רסיברים ורמקולים. בעקבות הביקור אני שוקל לקנות שני רמקולים מדפיים מדגם KANTON LE103 ורסיבר YAMAHA RX396 או לחילופין 496.
אשמח לשמוע חוות דעת, הצעות ועצות, בנוגע לציוד הספציפי כל מידע שימושי אחר ייתקבל בברכה.
תודה רבה ושבת שלום, יובל
אני מעוניין לרכוש מערכת סאונד עבור חדר השינה שמשמש אותי גם כחדר העבודה (15מ"ר).עקרונית הגדרתי עבור הנושא תקציב מקסימלי של 5000 ש"ח. המערכת מיועדת לשמש אותי 70% מהזמן בעבור מוזיקה ובשאר הזמן בעבור צפייה בסרטים.
הלכתי היום לחנות המתמחה בסטריאו ומערכות קולנוע ביתי להתרשם מדגמים שונים של רסיברים ורמקולים. בעקבות הביקור אני שוקל לקנות שני רמקולים מדפיים מדגם KANTON LE103 ורסיבר YAMAHA RX396 או לחילופין 496.
אשמח לשמוע חוות דעת, הצעות ועצות, בנוגע לציוד הספציפי כל מידע שימושי אחר ייתקבל בברכה.
תודה רבה ושבת שלום, יובל
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
נתחיל בזה שנגיד לך ברוך הבא לפורום.
עכשיו לתשובה.
YAMAHA לא תהיה בחירה נכונה בהיתחשב שאתה הולך לשמוע 70% מוסיקה.
נסה לשמוע אותו עם מגבר אחר .. {מרנץ 4500 או 4600 , אונקיו 603 , דנון 1906 } הם יהיו טובים ומוסיקאלים הרבה יותר.
לגבי רמקולים את הקנטו אני פחות מכיר אבל פוקל מדפי יכול להיות ממש מעניין עם השילוב הזה של ההגברה .
יש מבצע מדהים על רמקולים מסדרת קובלט היוקרתית כאן באתר.. בעוד מס' ימים תצא כתבה על זוג מדפיים שלהם שניבחנו על ידי אביעד שווה לקרוא ולהשכיל.
כאמור תקציבך די מוגבל לכן עם סנטר הייתי מחכה ורמקולים סוראונד הייתי משתמש בזוג רמקולים פשוטים של מערכת מיני {אחרי הכל לא צריך להשקיע בסוראונד מטורפים ביחס למה שהם נותנים לנו בסרטים}..
הרבה מערכות מורכבות בתצורת הזו של 2 קידמיים טובים ושני סוראונד פשוטים ושומעים קולנוע נהדר ומוסיקה פשוט חלומי.
עדכן אותנו בהמשך .
עכשיו לתשובה.
YAMAHA לא תהיה בחירה נכונה בהיתחשב שאתה הולך לשמוע 70% מוסיקה.
נסה לשמוע אותו עם מגבר אחר .. {מרנץ 4500 או 4600 , אונקיו 603 , דנון 1906 } הם יהיו טובים ומוסיקאלים הרבה יותר.
לגבי רמקולים את הקנטו אני פחות מכיר אבל פוקל מדפי יכול להיות ממש מעניין עם השילוב הזה של ההגברה .
יש מבצע מדהים על רמקולים מסדרת קובלט היוקרתית כאן באתר.. בעוד מס' ימים תצא כתבה על זוג מדפיים שלהם שניבחנו על ידי אביעד שווה לקרוא ולהשכיל.
כאמור תקציבך די מוגבל לכן עם סנטר הייתי מחכה ורמקולים סוראונד הייתי משתמש בזוג רמקולים פשוטים של מערכת מיני {אחרי הכל לא צריך להשקיע בסוראונד מטורפים ביחס למה שהם נותנים לנו בסרטים}..
הרבה מערכות מורכבות בתצורת הזו של 2 קידמיים טובים ושני סוראונד פשוטים ושומעים קולנוע נהדר ומוסיקה פשוט חלומי.
עדכן אותנו בהמשך .
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
כדאי לשקול גם אופציה של
T-AMP בשילוב עם רמקולים מדפיים ואיזה מקור שתבחר.
אני יכול לומר לך שמחשב כנגן, בשילוב עם T-AMP ורמקולים של DALI נותן תוצאה לא רעה בכלל לטעמי ובמחיר שפויי.
אני יכול לומר לך שמחשב כנגן, בשילוב עם T-AMP ורמקולים של DALI נותן תוצאה לא רעה בכלל לטעמי ובמחיר שפויי.
צחי ניצני
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
Re: כדאי לשקול גם אופציה של
בחירה לא נכונה בשביל הבחור החדש.tnitzani כתב:T-AMP בשילוב עם רמקולים מדפיים ואיזה מקור שתבחר.
אני יכול לומר לך שמחשב כנגן, בשילוב עם T-AMP ורמקולים של DALI נותן תוצאה לא רעה בכלל לטעמי ובמחיר שפויי....
שם לב שהוא רואה גם סרטים כך שהאופציה הזו תדחה על הסף.
אולי לדאלי הטי אמפ מתאים אבל אני מוכן להגיד לך שאחרי שבדקתי אותו עם הרבה רמקולים
לא כל אחד יכול לחיות איתו. {הוא צעצועי קטן , גימיק שיווקי ומוצר נסיוני לקראת האמיתי}
והכי חשוב אינך יכול לחבר אליו יותר ממקור אחד {וגם זה בקומבינה}..
מהטי אמפ אין לאן להיתקדם אלה אם כן מחליפים אותו.
האזנתי לפחות לחמישה סטים נוספים של רמקולים, בתקציבים של בין 1500-2500 ש"ח לזוג, פרט לדגם CANTON LE130 נהניתי מדגם מדפי של WHARFEDALE שאיני זוכר פרטים נוספים אודותם פרט לעובדה שעלו סביב ה-1500 שח. ברמת העיקרון ההעדפה האישית שלי היא לסאונד נקי ו"פתוח"
באשר למגברים, האזנתי לדגם של HARMAN KARDON AVR135, אולם לא הצלחתי לקבוע העדפה ברורה בינו ובין הYAMAHA שמחירו נמוך יותר.
רדיו אינו בגדר חובה, מה עוד שהמערכת צפוייה להיות מחוברת למחשב (בעבור ההאזנה למוזיקה).
באשר למגברים, האזנתי לדגם של HARMAN KARDON AVR135, אולם לא הצלחתי לקבוע העדפה ברורה בינו ובין הYAMAHA שמחירו נמוך יותר.
רדיו אינו בגדר חובה, מה עוד שהמערכת צפוייה להיות מחוברת למחשב (בעבור ההאזנה למוזיקה).
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
מאק
תשמעו ,ראיתי במגזין שצורף ביום שישי על כמה מכשירים שקשורים
לipod אחד מהם נקרא ipod hi fi אולי זה גם יכול להיות פיתרון לחדר שינה
אתם יודעים בלי חוטים הכל בקופסא שיש בה 3 רמקולים ועריסה לאייפוד
הם טוענים שם לאיכות צליל גבוהה, מישהו מכיר.מה דעתכם?
לipod אחד מהם נקרא ipod hi fi אולי זה גם יכול להיות פיתרון לחדר שינה
אתם יודעים בלי חוטים הכל בקופסא שיש בה 3 רמקולים ועריסה לאייפוד
הם טוענים שם לאיכות צליל גבוהה, מישהו מכיר.מה דעתכם?
אמן מייסר
לפני שנה קניתי בארץ קאנטון LE102 מתוך מחשבה להשתמש בו כסראונד- לעניות דעתי הוא נתן תמורה לא ככ טובה בעד הכסף ועזב את ביתי במהרה. ( בסים חלשים, לא מאוד מוסיקלי לטעמי ) אהבתי יותר את הוורפידל - עניין של טעם.
לגבי הימהה אני מסכים - אם העיקר הוא מוסיקה - לך עם ההמלצות שקיבלת כאן. ואם תקציבך מוגבל - אפשר לראות סרטים גם עם מערכת סטריאו
רוב הסיכויים שתמצא מערכת סטריאו איכותית יותר בתקציב הזה.
לגבי הימהה אני מסכים - אם העיקר הוא מוסיקה - לך עם ההמלצות שקיבלת כאן. ואם תקציבך מוגבל - אפשר לראות סרטים גם עם מערכת סטריאו
נועם