כמה זמן לוקח lineup ??
שלום לכולם,
אחרי שהצלחתי להתחיל לקנפג את SageTV בעזרת מספר חברים מהפורום נתקעתי במסך שבו כתוב :
Please wait while the channel lineup is downloaded for XMLTV lineup
ההודעה הזו כבר עומדת כשעה על המסך וה HD עובד מדי פעם. האם זה תקין או שהמחשב תקוע ?
תודה מראש,
יובל
אחרי שהצלחתי להתחיל לקנפג את SageTV בעזרת מספר חברים מהפורום נתקעתי במסך שבו כתוב :
Please wait while the channel lineup is downloaded for XMLTV lineup
ההודעה הזו כבר עומדת כשעה על המסך וה HD עובד מדי פעם. האם זה תקין או שהמחשב תקוע ?
תודה מראש,
יובל
יש התקדמות...
עברתי שוב בפורום של Sage ומצאתי תוכנה שבודקת את XML.
כאשר הפעלתי אותה, קבלתי שיש שגיאה כי במקום כלשהו מופיעה המילה YES (והיא כנראה לא אמורה להופיע שם ?
יש למישהו רעיון איך פותרים את הבעיה הזו ??
תודה,
יובל
המילה YES מופיעה בקובץ 4 פעמים ב:
<display-name>YES 1</display-name>
<display-name>YES 2</display-name>
<display-name>YES 3</display-name>
<display-name>YES 4</display-name>
כאשר הפעלתי אותה, קבלתי שיש שגיאה כי במקום כלשהו מופיעה המילה YES (והיא כנראה לא אמורה להופיע שם ?
יש למישהו רעיון איך פותרים את הבעיה הזו ??
תודה,
יובל
המילה YES מופיעה בקובץ 4 פעמים ב:
<display-name>YES 1</display-name>
<display-name>YES 2</display-name>
<display-name>YES 3</display-name>
<display-name>YES 4</display-name>
אין שום בעיה עם הקובץ XML שהתוכנה יוצרת.
מהיכן הורדת את ה-XMLTV וה-XERCES.JAR? אם לא מהאתר שלי - אז תוריד מהאתר שלי, מחק את הקודמים והתקן את הקבצים "שלי" במקומם.
את ספריית ה-XMLTV - בספריה הראשית של SAGETV ואת ה-XERCES.JAR בספריית JARS תחת הספריה הראשית של SAGETV. אם יש לך עוד XERCES.JAR בעוד מקומות - מחק אותם!
אורן.
מהיכן הורדת את ה-XMLTV וה-XERCES.JAR? אם לא מהאתר שלי - אז תוריד מהאתר שלי, מחק את הקודמים והתקן את הקבצים "שלי" במקומם.
את ספריית ה-XMLTV - בספריה הראשית של SAGETV ואת ה-XERCES.JAR בספריית JARS תחת הספריה הראשית של SAGETV. אם יש לך עוד XERCES.JAR בעוד מקומות - מחק אותם!
אורן.