טל, מניסיון רב בדיוטי לא רק שלא שהם לא זולים יותר בדברים האלו מהארץ הרבה פעמים הם יותר יקרים. ההשוואה מתייחסת למחירים הכי נמוכים שניתן להשיג בארץ ולא לרשתות הגדולות.
וגם אם נניח שהם יותר זולים, בכמה הם כבר יכולים להיות בכמה דולרים? ואם אין להם את הכרטיס בדיוק במלאי אלא רק 8gb?
תקנה כאן ותהיה בראש שקט, בדיוטי קונים רק אם אתה יודע על מבצע שרץ שם והוא שווה או שהגעת לשם וראית איזה מבצע ממש טוב
אין מה לחפש בדיוטי פרי במוצרים מהסוג הזה, המחיר באינטרנט זול מאוד.
ודרך אגב, דיל אקסטרים? לא הייתי נלהב כל כך במקרה הזה עקב הסיכוי הגדול מאוד לזיופים וזה תחום עם המון זיופים (זה יכול לקרות גם בארץ, אבל מניסיון, בחנות אמינה יחליפו לך מייד את הכרטיס).
אם לא היה מאוחר מידיי - הייתי אומר לך שתמיד עדיף לקחת משהו איכותי בתחום הזה - וכדאי גם מהדגמים המהירים. הכי חשוב כאן זה אמינות.
לי היה כרטיס ג'יגה של טופרם או משהו אחר - ששימש כזכרון לGPS ובאמצע טיול בחו"ל פשוט מת. לא נעים.
Itay_Pollak כתב:אם לא היה מאוחר מידיי - הייתי אומר לך שתמיד עדיף לקחת משהו איכותי בתחום הזה - וכדאי גם מהדגמים המהירים. הכי חשוב כאן זה אמינות.
לי היה כרטיס ג'יגה של טופרם או משהו אחר - ששימש כזכרון לGPS ובאמצע טיול בחו"ל פשוט מת. לא נעים.
...
איתי, Kingston חב' מובילה בזכרונות, אולי הכי גדולה בעולם בתחום...