עדכון בקשר לפיקסלים השרופים- סמליין (firebird כנס)
-
clutchless
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שוב שלום.
למי שלא זוכר, קניתי טלויזיה 40b530 של סמסונג והיא הגיעה עם 2 פיקסלים שרופים.
היו שהתעניינו מה נסגר עם זה אז הנה העדכון:
היום הגיע אלי טכאנאי של רטפון, בחור נחמד מאוד, אמר שהוא היה מצפה לקבל מסך חדש מושלם ולא עם פיקסל אחד שרוף אז הוא ישלח דוח לסמליין ויחליפו לי את הטלויזיה בחדשה.
באחריות של סמליין כתוב שהם מחויבים להחליף רק עם מעל אלפית האחוז של הפיקסלים שרופים שזה בערך 20 פיקסלים בטלויזיה FHD אבל בפועל סמליין הוכיחו את עצמם אם תשאלו אותי.
הטכנאי אמר לי שהם ינסו להציע לי צ'ופרים כדי שאשאיר את הטלויזיה אצלי כי למכור אותה ככה כבר אי אפשר.
יש למי מכם מושג מה אפשר במקסימום להוציא מהם אם אחליט להשאיר אותה ככה? כי בגדול, פיקסל אחד לא מורגש, השני קצת מציק כי הוא אדום בזמן שהתמונה ירוקה וזה מעיק במשחקי כדורגל אבל אפשר לחיות עם זה אם הפיצוי יהיה הולם.
למי שלא זוכר, קניתי טלויזיה 40b530 של סמסונג והיא הגיעה עם 2 פיקסלים שרופים.
היו שהתעניינו מה נסגר עם זה אז הנה העדכון:
היום הגיע אלי טכאנאי של רטפון, בחור נחמד מאוד, אמר שהוא היה מצפה לקבל מסך חדש מושלם ולא עם פיקסל אחד שרוף אז הוא ישלח דוח לסמליין ויחליפו לי את הטלויזיה בחדשה.
באחריות של סמליין כתוב שהם מחויבים להחליף רק עם מעל אלפית האחוז של הפיקסלים שרופים שזה בערך 20 פיקסלים בטלויזיה FHD אבל בפועל סמליין הוכיחו את עצמם אם תשאלו אותי.
הטכנאי אמר לי שהם ינסו להציע לי צ'ופרים כדי שאשאיר את הטלויזיה אצלי כי למכור אותה ככה כבר אי אפשר.
יש למי מכם מושג מה אפשר במקסימום להוציא מהם אם אחליט להשאיר אותה ככה? כי בגדול, פיקסל אחד לא מורגש, השני קצת מציק כי הוא אדום בזמן שהתמונה ירוקה וזה מעיק במשחקי כדורגל אבל אפשר לחיות עם זה אם הפיצוי יהיה הולם.
לא הייתי ממליץ להשאיר כך בכלל. לך תדע אולי יש עוד או יהיו עוד בעתיד.
היה לי אותו סיפור עם ה 46B610 של סמליין. החליפו לי פעמיים ואפילו לא הציעו לי שאשאיר בתמורה לפיצוי.
פשוט החליפו כל מסך תוך יומיים !! ואת זה הם עשו פעמיים
תחליף ותתחיל להנות ממסך אפס פיקסלים שרופים.
היה לי אותו סיפור עם ה 46B610 של סמליין. החליפו לי פעמיים ואפילו לא הציעו לי שאשאיר בתמורה לפיצוי.
פשוט החליפו כל מסך תוך יומיים !! ואת זה הם עשו פעמיים
תחליף ותתחיל להנות ממסך אפס פיקסלים שרופים.
-
clutchless
-
- חבר שרק התחיל

שכנעתם אותי 
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אל תשאיר תחליף, תנדנד להם כל יום כולל שליחת מכתבים.
לי ישפאר החליפו 3 פעמים טלוויזיה עד שהרביעית הגיעה ללא פיקסלים שרופים.
אצלי זה היה הרבה יותר קל כי רכשתי אותה במכרז באינטרנט ועליו חל חוק הגנת הצרכן של עיסקת מכר מרחוק.
(פשוט הודעתי להם שאם הם לא מחליפים לי אני מחזיר להם את הטלוויזיה ורוכש אותה שוב
)
לי ישפאר החליפו 3 פעמים טלוויזיה עד שהרביעית הגיעה ללא פיקסלים שרופים.
אצלי זה היה הרבה יותר קל כי רכשתי אותה במכרז באינטרנט ועליו חל חוק הגנת הצרכן של עיסקת מכר מרחוק.
(פשוט הודעתי להם שאם הם לא מחליפים לי אני מחזיר להם את הטלוויזיה ורוכש אותה שוב
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

-
clutchless
-
- חבר שרק התחיל

האמת שלא חייב מחשב, יש תוכנה מובנית בטלויזיה אבל יש צורך בקוד טכנאי כדי להגיע אליה. בטח אפשר למצוא את הקודים האלה באינטרנט.
אני משתמש בתוכנה כי המחשב שלי מחובר בלאו הכי לטלויזיה אבל אם המחשב לא ליד הטלויזיה זה נהיה קצת בעייתי ואז האופציה המובנית נשמעת קצת יותר טובה...
אני משתמש בתוכנה כי המחשב שלי מחובר בלאו הכי לטלויזיה אבל אם המחשב לא ליד הטלויזיה זה נהיה קצת בעייתי ואז האופציה המובנית נשמעת קצת יותר טובה...
אין לי בעיה עם המרחק
אני יכול לצאת מהמחשב מה-HDMI ולהכנס למסך ל-HDMI ?
במסך יש לי כניסה למחשב אבל אין לי כבל.
במסך יש לי כניסה למחשב אבל אין לי כבל.
-
clutchless
-
- חבר שרק התחיל

אם יש לך יציאת HDMI במחשב וכניסת HDMI בטלויזיה אז זו הדרך הטובה ביותר לחבר ביניהם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני הייתי שוקל לנסות בהזדמנות זאת - אם אתה יכול ומעוניין לשדרג את הגודל