רמקולים מדפיים/סראונד - תלייה על הקיר/מתלים
אני מעוניין לתלות רמקולים מדפיים ורמקולי סראונד.
אני מחפש מתלה מתאים.
הבעיה שכל המתלים שראיתי לא צמודים לקיר. כלומר, הרמקולים לא צמודים לקיר אלא נמצאים על זרועה גדולה, או תושבת גדולה , ואז , לטעמי לא נראה הסטטי, וסתם תופס יותר נפח. מעדיף רמקולי סראונד צמודים לקיר על מתלה מדפי.
האם יש מתלה או מדף יעודי לרמקולים, ככה שהרמקולים לא על זרועה או תלויים על תושבת במרחק מהקיר, אלא מתלה מדפי, בטוח , שמאפשר להצמיד את הרמקולים לקיר ?
במידה ואין, אני שוקל ללכת לנגר ולתכנן סתם מדפים, אבל אז זה בטח יהיה פחות בטוח, אולי גם לא מתאים
אני מחפש מתלה מתאים.
הבעיה שכל המתלים שראיתי לא צמודים לקיר. כלומר, הרמקולים לא צמודים לקיר אלא נמצאים על זרועה גדולה, או תושבת גדולה , ואז , לטעמי לא נראה הסטטי, וסתם תופס יותר נפח. מעדיף רמקולי סראונד צמודים לקיר על מתלה מדפי.
האם יש מתלה או מדף יעודי לרמקולים, ככה שהרמקולים לא על זרועה או תלויים על תושבת במרחק מהקיר, אלא מתלה מדפי, בטוח , שמאפשר להצמיד את הרמקולים לקיר ?
במידה ואין, אני שוקל ללכת לנגר ולתכנן סתם מדפים, אבל אז זה בטח יהיה פחות בטוח, אולי גם לא מתאים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מדפים אצל נגר לסראונד? ממש לא מומלץ.
יש רמקולים מיוחדים לסראונד שמגיעים עם מתלה מיוחד המאפשר בחלקם גם הטיה של הרמקול.
אבל אם הרמקולים כבר נרכשו....צריך לחפש זרוע או מתלה שלא מרחיק הרבה את הרמקול מהקיר.
אני חושב שראיתי כאלו לאחרונה בהום סנטר...
יש רמקולים מיוחדים לסראונד שמגיעים עם מתלה מיוחד המאפשר בחלקם גם הטיה של הרמקול.
אבל אם הרמקולים כבר נרכשו....צריך לחפש זרוע או מתלה שלא מרחיק הרבה את הרמקול מהקיר.
אני חושב שראיתי כאלו לאחרונה בהום סנטר...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תשובה
אם אתה רוצה את הרמקולים צמודים וישרי זווית, אתה יכוללקנות מתלה שמיועד לרמקולים ולהתקין רק את המתאם או קונים תופסנים כאלה (בטוח אתה מכיר את זה ממנועלי שרשרת לדלת של בית):
אולי נראה לך חובבני, אך מתקן "ייעודי" עושה בדיוק את אותה הפעולה, רק שהוא עולה יותר כסף, רק בגלל שהוא "ייעודי לרמקולים".
מה שכן, אם באמת כבר מדברים על התקנת רמקולים אחוריים, מומלץ לכוון אותם לכיוון האוזניים על ידי מתקני הטייה.
אולי נראה לך חובבני, אך מתקן "ייעודי" עושה בדיוק את אותה הפעולה, רק שהוא עולה יותר כסף, רק בגלל שהוא "ייעודי לרמקולים".
מה שכן, אם באמת כבר מדברים על התקנת רמקולים אחוריים, מומלץ לכוון אותם לכיוון האוזניים על ידי מתקני הטייה.
תודה
אני פשוט לא רוצה לקדוח ברמקול. בסוף אני אקנה את זה :
http://exp.shopy.co.il/products/91675
ב- 113 ש"ח מאייס. יש לי 2 אחוריים ו2 סראונד , אז אני אקנד 4
אני פשוט לא רוצה לקדוח ברמקול. בסוף אני אקנה את זה :
http://exp.shopy.co.il/products/91675
ב- 113 ש"ח מאייס. יש לי 2 אחוריים ו2 סראונד , אז אני אקנד 4