אי - המלצה (או המלצה שלילית) - הסדרה Community

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
uriler פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

בדרך כלל נהוג לראות פה המלצות על סדרות.
הפעם אני נוהג הפוך, כדי לחסוך התלבטות (למי ששומע ושוקל)...

הסדרה Community היא קומדיה חדשה יחסית (הסתיימה עכשיו עונה 1, יש עונה 2 בקנה), http://www.imdb.com/title/tt1439629/ .

היא עוסקת בהווי של קולג' ציבורי בארה"ב (Community College) המאכלס מגוון טיפוסים שבד"כ לא רואים בסדרות קולג' אמריקאיות - כוכב פוטבול שנפצע ואיבד את המלגה שלו, עקרת בית גרושה הרוצה ללמוד עסקים, אדם מבוגר (סביב ה 60) שרוצה לשמור על נעוריו וכו'.
הדמות המרכזית היא עו"ד שהסתבך כי גילו שהוא זייף את ה college Degree שלו והוא צריך להשלים תואר מהר ובזול.

המליצו לי על הסדרה ואמרו שאין בה רגע שקט (מבחינת הומור).
מכיוון שאני ב void כרגע עם הפגרה של HIMYM ו TBBT, ניסיתי - אחרי 10 פרקים מחקתי את מה שנשאר וויתרתי בלב כבד.

הסדרה חביבה ותו לא. הבדיחות אומנם בתדירות גבוהה אבל רובן לא מצחיקות במיוחד (יש רגעים בודדים של הבלחות איכותיות, אבל בסה"כ ממש לא מרשים).
הדמויות שטחיות וסטריאוטיפיות מדי אבל לא באופן מכוון (בשונה למשל מ TBBT שם בכוונה הדמויות הן "חנון על" או "פרחה בלונדינית", עד שמגלים נקודות חריגות בהתנהגות), אז קשה להתחבר ולקבל את הפאנצ'ים.

בטוח יהיו אלו שיאהבו את הסדרה, אבל לצערי צריך לחפש משהו אחר לפגרה...

shemsha
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1170
נתן תודות: 93 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #2 

תודה.
אני בינתיים ראיתי ראיתי רק שניים או שלושה פרקים.
ממש לא התלהבתי אבל עקב ההמלצות החמות חשבתי להמשיך. אחשוב שוב...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #3 

סדרה חביבה, אבל לדעתי דווקא שווה צפיה. חלק מההומור נבנה לאורך הסדרה, כלומר, בשיטה של חזרה על בדיחת קרש שוב ושוב עד שהיא מפסיקה להיות בדיחת קרש ומצחיקה באמת...

אני סה"כ אני נהנתי ממנה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

יש כל כך הרבה קומדיות קורעות, אפילו אם טיפה ישנות, לא חבל להשקיע במשהו שמתחיל להצחיק רק אחרי כמה זמן (והוא עוד מספר שהוא צפה בעשרה פרקים ועדיין החליט למחוק את הסדרה).

מה שמזכיר לי שאני עוד צריך להשלים את Arrested Development ואת Always Sunny in Philadelphia.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”