בדרך כלל נהוג לראות פה המלצות על סדרות.
הפעם אני נוהג הפוך, כדי לחסוך התלבטות (למי ששומע ושוקל)...
הסדרה Community היא קומדיה חדשה יחסית (הסתיימה עכשיו עונה 1, יש עונה 2 בקנה), http://www.imdb.com/title/tt1439629/ .
היא עוסקת בהווי של קולג' ציבורי בארה"ב (Community College) המאכלס מגוון טיפוסים שבד"כ לא רואים בסדרות קולג' אמריקאיות - כוכב פוטבול שנפצע ואיבד את המלגה שלו, עקרת בית גרושה הרוצה ללמוד עסקים, אדם מבוגר (סביב ה 60) שרוצה לשמור על נעוריו וכו'.
הדמות המרכזית היא עו"ד שהסתבך כי גילו שהוא זייף את ה college Degree שלו והוא צריך להשלים תואר מהר ובזול.
המליצו לי על הסדרה ואמרו שאין בה רגע שקט (מבחינת הומור).
מכיוון שאני ב void כרגע עם הפגרה של HIMYM ו TBBT, ניסיתי - אחרי 10 פרקים מחקתי את מה שנשאר וויתרתי בלב כבד.
הסדרה חביבה ותו לא. הבדיחות אומנם בתדירות גבוהה אבל רובן לא מצחיקות במיוחד (יש רגעים בודדים של הבלחות איכותיות, אבל בסה"כ ממש לא מרשים).
הדמויות שטחיות וסטריאוטיפיות מדי אבל לא באופן מכוון (בשונה למשל מ TBBT שם בכוונה הדמויות הן "חנון על" או "פרחה בלונדינית", עד שמגלים נקודות חריגות בהתנהגות), אז קשה להתחבר ולקבל את הפאנצ'ים.
בטוח יהיו אלו שיאהבו את הסדרה, אבל לצערי צריך לחפש משהו אחר לפגרה...
אי - המלצה (או המלצה שלילית) - הסדרה Community
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
סדרה חביבה, אבל לדעתי דווקא שווה צפיה. חלק מההומור נבנה לאורך הסדרה, כלומר, בשיטה של חזרה על בדיחת קרש שוב ושוב עד שהיא מפסיקה להיות בדיחת קרש ומצחיקה באמת...
אני סה"כ אני נהנתי ממנה.
אני סה"כ אני נהנתי ממנה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יש כל כך הרבה קומדיות קורעות, אפילו אם טיפה ישנות, לא חבל להשקיע במשהו שמתחיל להצחיק רק אחרי כמה זמן (והוא עוד מספר שהוא צפה בעשרה פרקים ועדיין החליט למחוק את הסדרה).
מה שמזכיר לי שאני עוד צריך להשלים את Arrested Development ואת Always Sunny in Philadelphia.
מה שמזכיר לי שאני עוד צריך להשלים את Arrested Development ואת Always Sunny in Philadelphia.