חברת Thiel מתחילה לשווק ל US חלק מהיצע הרמקולים שלה דרך רשת Amazon.
לצעד זה אין יותר מידי משמעות עבור השוק הישראלי מכיוון ש Amazon איננה זמינה לרכישות ישירות על ידי ישראלים, אך מה דעתכם על זה שמותג שנחשב יוקרתי, מתחיל להציע את מוצריו דרך רשת Amazon אשר נחשבת לרשת זולה לכלל העם? האם הדבר יוריד מערך המותג?
אין ספק כי בהשוואה לעבר, כיום יותר ויותר רכישות של ציוד אודיו נעשות בצורה מקוונת - ומספר הרכישות אשר נסגרות בצורה זאת רק יגדל. ראייה נוספת לכך הינו גם השגשוג של חברות ID כמו Axiom, Epik, SVS, Emotiva ועוד.
האם בקרוב נראה מותגים נוספים כמו Kharma, Magico, Tidal, Marten, German Physiks ועוד הולכים בדרך זאת?
Thiel מתחילה שיווק דרך Amazon
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46384
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה ממש מעניין, כי זה ממש לא "סתם עוד מותג" ובפירוש מותג האודיו שהוא אחד מהאהובים עלי במיוחד.
אני מתלבט לגבי זה. אני לא בטוח שזה מוזיל להם את המותג. באופן ברור הם מכוונים לשם את המוצרים היותר פשוטים שלהם ולא את הרמקולים של עשרות אלפי הדולרים, אבל בכ"ז זה מעניין לראות כיצד זה ישפיע על המפיצים שלהם ועל השוק בכלל.
אני מתלבט לגבי זה. אני לא בטוח שזה מוזיל להם את המותג. באופן ברור הם מכוונים לשם את המוצרים היותר פשוטים שלהם ולא את הרמקולים של עשרות אלפי הדולרים, אבל בכ"ז זה מעניין לראות כיצד זה ישפיע על המפיצים שלהם ועל השוק בכלל.