מסך LED 47 , תקציב עד 12k
-
yakovishnia
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום כולם,
אני מחפש טלויזיה מסוג LED לסלון, גודל 47 אינץ', מרחק צפיה של 3.5 מטר לפחות.
תקציב באזור 12k.
ראיתי דגם של פיליפס בשקם אלקטריק שמאד אהבתי, ואשמח לקבל תגובות ודעות על מסכים מסוג זה.
תקציב באזור 12k.
ראיתי דגם של פיליפס בשקם אלקטריק שמאד אהבתי, ואשמח לקבל תגובות ודעות על מסכים מסוג זה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yakovishnia כתב:שלום כולם,
תקציב באזור 12k.
ראיתי דגם של פיליפס בשקם אלקטריק שמאד אהבתי, ואשמח לקבל תגובות ודעות על מסכים מסוג זה....
yakovishnia
מרחק הצפייה שלך מתאים למסך בגודל 55 אינצ' .
ולכן המלצתי היא מסך ליד 7000 55 אינצ' של סמסונג . הוא במסגרת התקציב שלך .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
yakovishnia
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה על התגובות!
55 אינץ' גדול לי גם מהבחינה שאני רוצה למקם אותה - לכן אני מעדיף להישאר עם ה-46 אינץ', האם ה-B7000 בגודל של 46 מומלצת גם היא?
כמו כן, האם יש עוד טלויזיות שיוכלו להתאים לי? ראיתי טלויזיה של פיליפס שמצאה חן בעיניי מאד.
שוב תודה לכולם!
55 אינץ' גדול לי גם מהבחינה שאני רוצה למקם אותה - לכן אני מעדיף להישאר עם ה-46 אינץ', האם ה-B7000 בגודל של 46 מומלצת גם היא?
כמו כן, האם יש עוד טלויזיות שיוכלו להתאים לי? ראיתי טלויזיה של פיליפס שמצאה חן בעיניי מאד.
שוב תודה לכולם!
-
yakovishnia
-
- חבר שרק התחיל

אני מניח שבגלל שמדובר בטכנולוגיה של LED מומלץ לי על 55 אינץ'? כי למרחק כזה בשידורי SD למשל לא מומלץ על יותר מ-37 אינץ'?
תודה רבה על ההמלצה של הסוני, אבל אדם אחר בפורום כתב את ההתרשמות שלו מהטלויזיה ואמר שהיא ממש גרועה. מעבר לזה שהיא יותר מ-14 אלף שקל שזה הרבה מחוץ לטווח שלי.
איך הטלויזיות של פיליפס?
תודה רבה על ההמלצה של הסוני, אבל אדם אחר בפורום כתב את ההתרשמות שלו מהטלויזיה ואמר שהיא ממש גרועה. מעבר לזה שהיא יותר מ-14 אלף שקל שזה הרבה מחוץ לטווח שלי.
איך הטלויזיות של פיליפס?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ההמלצה ל 55 בכלל לא קשורה לזה שהיא LED. אלא בגלל שהמרחק שלך פשוט גדול מידי בשביל לשים 46.
37 למרחק של 3.5 מטר זה פשוט לא הגיוני. זו פשוט תהיה בדיחה מאד עצובה.
תן לי לנחש, זו הקניה הראשונה שלך של מסך שטוח-רחב ועד היום היתה לך טלויזיה רגילה בבית ?
ואם לא 55 כי זה לא נכנס לך איפה שתכננת (שזו בהחלט בעיה לגיטימית) אז לפחות תחשוב בכיוון של 50.
לי יש 50 אינץ' למרחק כמו שלך בדיוק. זה לא מרגיש גדול כלל.
37 למרחק של 3.5 מטר זה פשוט לא הגיוני. זו פשוט תהיה בדיחה מאד עצובה.
תן לי לנחש, זו הקניה הראשונה שלך של מסך שטוח-רחב ועד היום היתה לך טלויזיה רגילה בבית ?
ואם לא 55 כי זה לא נכנס לך איפה שתכננת (שזו בהחלט בעיה לגיטימית) אז לפחות תחשוב בכיוון של 50.
לי יש 50 אינץ' למרחק כמו שלך בדיוק. זה לא מרגיש גדול כלל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
חס וחלילה !!! מומלץ לך "55 למרחק הזה כי זהו פשוט מרחק גדול !!! ו46 קטן מידי עבורו...שלא נדבר על 37 אינץ' !! אותו בכלל צריך להוציא מהמשוואהyakovishnia כתב:אני מניח שבגלל שמדובר בטכנולוגיה של LED מומלץ לי על 55 אינץ'? כי למרחק כזה בשידורי SD למשל לא מומלץ על יותר מ-37 אינץ'?...
-
yakovishnia
-
- חבר שרק התחיל

שוב תודה על התגובות חברים.
Jacko, למען האמת זה לא המסך השטוח הראשון שאני רוכש, שכן יש ברשותי 2 מסכים נוספים, אך שניהם מיועדים לחדרי שינה והם בגודל של 32 אינץ'.
בכל מקרה, תודה על שהארתם את עיניי בנוגע למרחק צפיה, אך לצערי אין ביכולתי להכניס מסך של 55 אינץ' לאזור בו תכננתי למקם את הטלויזיה, וגם 50 אינץ' יהיה גדול מדי בשביל אותו מקום, לכן אני אצטרך להסתפק ב-46 אינץ'.
שאלה נוספת - האם עדיף לרכוש מסך מדגם c6200 או מסך מדגם b7000 של סמסונג?
כמו כן, האם יש מסכם אחרים שלא מתוצרת סוני או סמסונג שיכולים להתאים לי (כדי שבחנות אני אוכל לבחון את התמונה בין כמה טלויזיות שאני יודע שהן טובות)?
Jacko, למען האמת זה לא המסך השטוח הראשון שאני רוכש, שכן יש ברשותי 2 מסכים נוספים, אך שניהם מיועדים לחדרי שינה והם בגודל של 32 אינץ'.
בכל מקרה, תודה על שהארתם את עיניי בנוגע למרחק צפיה, אך לצערי אין ביכולתי להכניס מסך של 55 אינץ' לאזור בו תכננתי למקם את הטלויזיה, וגם 50 אינץ' יהיה גדול מדי בשביל אותו מקום, לכן אני אצטרך להסתפק ב-46 אינץ'.
שאלה נוספת - האם עדיף לרכוש מסך מדגם c6200 או מסך מדגם b7000 של סמסונג?
כמו כן, האם יש מסכם אחרים שלא מתוצרת סוני או סמסונג שיכולים להתאים לי (כדי שבחנות אני אוכל לבחון את התמונה בין כמה טלויזיות שאני יודע שהן טובות)?