המודעות לתלת מימד בארה"ב עלתה בחדות
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
המודעות הצרכנית ל3DTV עלתה מדצב' 09 עד למאי 10 מ39% ל-89% (!!!), זאת בהתאם לסקר של חברה בארה"ב.
למרות ש58% מהממשתתפים בסקר אמרו שלא ירכשו מסכי 3DTV בגלל מחירם הגבוה. 35% מאילו שמתכוונים לרכוש טלויזיה חדשה ב-2010 אמרו שהם יקנו מסך 3DTV. יותר מ-33% מהמשתתפים אמרו שהם מחכים למסכי 3DTV במחיר משתלם.
המקור:Today3D
למרות ש58% מהממשתתפים בסקר אמרו שלא ירכשו מסכי 3DTV בגלל מחירם הגבוה. 35% מאילו שמתכוונים לרכוש טלויזיה חדשה ב-2010 אמרו שהם יקנו מסך 3DTV. יותר מ-33% מהמשתתפים אמרו שהם מחכים למסכי 3DTV במחיר משתלם.
המקור:Today3D
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תשמע - אין ספק שבחו"ל עושים גם עבודת יחצנות מעולה - כמו שידורי התלת מימד של ספורט בקולנוע.
בארץ - עושים עבודת יחצנות הפוכה - ותודה לך השדרדות
בארץ - עושים עבודת יחצנות הפוכה - ותודה לך השדרדות
אני חושב שיש ג'יימס קמרון צריך לקחת עמלה מכל מי שהלך לעשות הרבה מאוד כסף בגלל ה 3D הזה מכיוון שיש לו חלק ענק בהכנסת המודעות לקהל הרחב
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
תלת ממד לא מתאים לכל אחד. יש כמות לא מבוטלת של אנשים שמתלוננים על כאבי ראש ותופעות דומות. אני לא בטוח שהטכנולוגיה תתפוס כל כך מהר, לא מדובר על טלוויזיה בצבע שחלק מהאוכלוסיה לא נהנה ממנה, אלא מתופעה הרבה יותר חמורה.
אלא אם כן יימצאו דרך להקרין תלת ממד באותה רמה שהוא משווק עם משקפיים רק ללא משקפיים. אולי זה משהו אחר, אולי זה יעבוד.
אין לי קורו בבית, אין לי חשק לשדרג עכשיו - יוכיח את עצמו - ארכוש, לא יוכיח - אמתין. אין לי דעה חיובית או שלילית על המוצר בנקודת זמן זו.
אלא אם כן יימצאו דרך להקרין תלת ממד באותה רמה שהוא משווק עם משקפיים רק ללא משקפיים. אולי זה משהו אחר, אולי זה יעבוד.
אין לי קורו בבית, אין לי חשק לשדרג עכשיו - יוכיח את עצמו - ארכוש, לא יוכיח - אמתין. אין לי דעה חיובית או שלילית על המוצר בנקודת זמן זו.
Vocare Ad Regnum
אף פעם אני לא אבין את האנשים שרוכשים טכנולוגיות חדישות כאלה בשלב כל כך מוקדם - גם משלמים מחיר גבוה מאד, גם מקבלים מוצר מלא בתקלות ומחלות ילדות, גם אין היצע מספק של תכנים. בקיצור, זו בערך ההשקעה הכי לא משתלמת מבחינת עלות-תועלת שבנאדם יכול לעשות בנקודת הזמן הזו. אז אני מבין למה עשירים עם כסף מיותר רוכשים. אבל לא מבין אנשים "נורמלים" שרוכשים.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הוא הכניס לכיסו האישי 350 מיליון דולר מרווחי Avatar, נקווה שהוא לא יהיה רעב ללחם בזמן הקרובosherov כתב:אני חושב שיש ג'יימס קמרון צריך לקחת עמלה מכל מי שהלך לעשות הרבה מאוד כסף בגלל ה 3D הזה מכיוון שיש לו חלק ענק בהכנסת המודעות לקהל הרחב...
Need more cowbell
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

amir073 - ככה זה לכל אחד יש את הצרכים שלו. את פירמידת הצרכים שלו. לאחד זה יותר חשוב ולשני פחות
יש אנשים שבשביל לקנות מסך זה או אחר - יהיו מוכנים לוותר בתחום אחר.
יש אנשים שבשביל לקנות מסך זה או אחר - יהיו מוכנים לוותר בתחום אחר.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
השדרוגיטיס היא מחלה קשה וחשוכת מרפאamir073 כתב:אף פעם אני לא אבין את האנשים שרוכשים טכנולוגיות חדישות כאלה בשלב כל כך מוקדם - גם משלמים מחיר גבוה מאד, גם מקבלים מוצר מלא בתקלות ומחלות ילדות, גם אין היצע מספק של תכנים. בקיצור, זו בערך ההשקעה הכי לא משתלמת מבחינת עלות-תועלת שבנאדם יכול לעשות בנקודת הזמן הזו. אז אני מבין למה עשירים עם כסף מיותר רוכשים. אבל לא מבין אנשים "נורמלים" שרוכשים....
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
Pavelz - אני מצאתי רופא מצויין, מנהל הבנק שלי. הוא מתקשר אליי מידי פעם לבדוק אם אני לוקח את התרופות בזמן