שלוש פלזמות שובבות של פנסוניק מחפש תשובות לדילמות ביניהו

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
guy34 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי מספר שאלות שאשמח להתייחסותכם .חשוב לי לדעת ולהבין 3 שאלות פשוטות אם לא אכפת לכם ידידי :
1. האם A20 יותר איכותית בתמונה מ X10 אני מדבר על גדלים 42 אינץ. יש לי אפשרות לרכוש את הX10 במחיר זול בכ20% יותר מהדגם A20 . האם זה משתלם או עדיף ללכת על הדגם החדש המחליף A20 ראיתי את שניהם ואין ממש ההבדל באיכות התמונה ,אם אני זוכר נכון אבל ראיתי לזמן קצר האם יש לכם משהו לומר בהקשר הזה ?

2. האם הדגם שהיה המהולל PV80 יותר איכותי מהX10 או לא ? לא יצא לראות אותו.
3.האם זה נכון שהדגםX20 מחליף את הדגם C10(הדגם הכי רע שראיתי באיכות התמונה מכל הפלזמות) ואם זה נכון אזי הדגם ס20 נחשב נחות יותר ונראה נחות יותר אפילו מX10 מבחינת האיכות כי X10 מחליף את PV80 והA20 מחליף את X10.

בבקשה מכם תענו לי על שלושת השאלות וסליחה על אורך ההודעה מצפה לתגובות כי זה די דחוף לי תודה תודה תודה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #2 

1 - לא יודע איפה התמונה איכותית יותר, אבל X10 לא ניתן כבר למצוא, אלא אם כן תלך על משהו מתצוגה (אני לא ממליץ).
2 - PV80 היה ואיננו כבר מזמן, מה זה משנה לך אם הוא יותר איכותי או פחות? (בכל אופן אני חושב שה-X10 הוא קצת יותר איכותי).
3 - X20 מחליף את C10, ו-A20 מחליף את X10.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #3 

לפני שבוע ראיתי את ה X20 בתצוגה (ורצוי לציין שבחנות מתמחה ומכויילת טוב, ולא ברשתות חשמל!). לדעתי איכות הצבעים השתפרה ביחס לדגם של שנה שעברה (X10). מסך מצויין.
המנהל של החנות טען שה A20 יותר טובה ממנה, למרות שבמפרטים של יורוקום הם זהות! וזאת על פי מדידות ומבחנים שהוא עשה.
אני הייתי ממליץ לך ללכת על ה X20 ואם אתה רואה הבדל בתמונה בינה לבין A20, אז גם טוב. ההבדל במחיר לא אמור להיות משמעותי. שנייהם עדיפות על ה X10.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #4 

guy34,

1. למיטב ידיעתי יש ל-X10 ול-A20 פחות או יותר אותו הפנל כך שקשה מאוד לדעת מה יותר איכותי אך סביר להניח שה-A20 כולל שיפורים נוספים בעיבוד התמונה כי אחרת זה יהיה מוזר להוציא מסך זהה בדור מתקדם יותר ורק לקרוא לו בשם אחר. אני אישית הייתי בוחר ב-A20.

2. אני לא חושב שה-PV80 טוב יותר מה-X10 למרות היותו מעולל - ה-X10 מסך מצויין.

3. כפי ש-theAman כבר אמר.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #5 

ההבדל בין X20 ל-A20 הוא ברמקולים.

למעשה X20 החליף את X10 ו-A20 הוא דגם חדש. את סדרה C הורידו כי C ו-X כמעט זהות.
אך מבחינת הדירוג, X20 הוא עכשיו ה"נחות" או הראשון בסדרה , לכן אומרים שהחליף את C10

guy34 , מוזר שה-C10 נראתה לך פחות טובה מה-X10 כי הן זהות בתמונה. בכל מקרה, X20 ו-A20 השוני הוא ברמקולים.

MARTY
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 129
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

יש גם שוני בעיצוב A20 יפה יותר .

guy34 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תחילה תודה רבה על התגובות הבנתי 2 מסקנות עיקריות

שליחה #7 

ממה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה a20 עדיפה על הX10 ומה גם שבטח יותר איכותית מהדגם הישן המהולל PV80 (אני יודע שהדגם כבר לא קיים אך לפי הנאמר לא סבל מהשתקפויות כמו הדגמים החדשים,ומה גם שניתן למצוא אותו יד2 במחיר טוב אני מניח).
לגבי הדגם C10 הוא בהחלט נראה משמעותית פחות טוב מסדרת ה X וזה אני אומר באופן חד משמעי אני ראיתי אותו בעיניים מספר פעמיים במספר מקומות ונכון שעל הנייר הוא כמו הX אבל זה רק בתאוריה במעשי הוא רע מאוד בתור מסך ויותר מזה מי שקנה אותו מסכן פשוט מסך רע זה עובדה אלא אם כן אני לא רואה טוב או תקנו אותי אם משהו ראה אותו בהשוואה לX או לכול פלזמה נורמלית?

בכל מקרה תודה רבה על התגובות אשמח לקבל עוד תגובות ומסקנות חוות דעת ויום טוב לכולנו

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #8 

לי יש את ה-C הוא מצטיין בכל סוגי התכנים

guy34 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

מוזר לי

שליחה #9 

חלילה לא מזלזל במראה עיניים אבל ממה שראיתי הוא רחוק מלצטיין אולי **** חחח

guy34 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

MARTY היי

שליחה #10 

תשמע בגלל שאני משתמש חדש אני לא יכול לשלוח הודעה בפרטי איזה מגוחך זה מה יש אפליות או שאתה רשום במערכת או לא ממש מגוחך .
בכל מקרה אתה יכול לתת לי את מספר הנייד שלך ונדבר תודה ויום טוב

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”