ולא יקר.. תודה מראש
מבקש המלצה למזגן 1כ"ס לחדר ילדים קטן
רכשתי לאחרונה (לפני כחודש וחצי) מזגן אחד כ"ס (10000 BTU) של תדיראן דגם סטייל 10 ! תעשה חיפוש בזאפ
המזגן פ33ה , שקט ,מקפיא חדר של 12 מ"ר שהוא על עוצמה הכי נמוכה בטמפ' של 25 וכל זה תוך 2-3 דקות
המזגן חסכוני בחשמל -דירוג אנרגטי A ו3.7 COP.
בנוסף לכל המזגן גם מעוצב ויפה לעין .
המזגן יותר יקר מכל הזבל של טורנדו שנמצא היום בשוק אבל שווה כל שקל, אשמח להמליץ לך על הבחור שממנו הזמנתי והתקנתי את המזגן
הוא גם היה זול (יותר מכל מי שביררתי ומזאפ) וגם ההתקנה הייתה סופר מקצועית ומהירה.
חסרון בולט אין תאורה בשלט !(לי אישית זה מפריע כי יש בבית הורי מזגן בן 10 עם תאורה בשלט- הכוונה לשלטי אלקו\אלקטרה)
המזגן פ33ה , שקט ,מקפיא חדר של 12 מ"ר שהוא על עוצמה הכי נמוכה בטמפ' של 25 וכל זה תוך 2-3 דקות
המזגן חסכוני בחשמל -דירוג אנרגטי A ו3.7 COP.
בנוסף לכל המזגן גם מעוצב ויפה לעין .
המזגן יותר יקר מכל הזבל של טורנדו שנמצא היום בשוק אבל שווה כל שקל, אשמח להמליץ לך על הבחור שממנו הזמנתי והתקנתי את המזגן
הוא גם היה זול (יותר מכל מי שביררתי ומזאפ) וגם ההתקנה הייתה סופר מקצועית ומהירה.
חסרון בולט אין תאורה בשלט !(לי אישית זה מפריע כי יש בבית הורי מזגן בן 10 עם תאורה בשלט- הכוונה לשלטי אלקו\אלקטרה)
אינוורטר מיותר בשימוש בעת מזגן בודד וקטן שכזה,המחיר לא מצדיק את החיסכון העתידי.
0.8 או 1 כ"ס של אלקטרה-יעשה את העבודה ללא דופי
חבל גם לשלם יותר על אלקו מהסיבה שאלקו (בדגמים הקטנים) זה אלקטרה עם כיסוי שעליו רשום אלקו
0.8 או 1 כ"ס של אלקטרה-יעשה את העבודה ללא דופי
חבל גם לשלם יותר על אלקו מהסיבה שאלקו (בדגמים הקטנים) זה אלקטרה עם כיסוי שעליו רשום אלקו
הפרשי המחירים בין 0.8 ל 1 כ"ס הוא קטן מאד.arik35 כתב:כן תודה.. חשבתי על 0.8 כ"ס , מישהו מכיר דגם מומלץ? ואכן כן אינוורטר ממש מיותר למזגן כזה קטן וגם לא מצדיק את המחיר....
לכן עדיף שתיקח 1 כ"ס של אלקטרה. יש רק דגם אחד עכשווי
יש רק דגם אחד של 1 כ"ס,אינני יודע מה מספרו נכון להיוםarik35 כתב:איזה דגם? וממש חשוב שלא ירעיש , אם יש למישהו ניסיון עם מזגן כזה שקט אני אשמח להמלצה....
מידי מספר חודשים הם משנים את הכיסוי החיצוני בעיצוב אחר(פעם עם פס כסף ופעם ללא)
כאשר המזגן עצמו נשאר אותו הדבר(דגם מוצלח לא מחליפים),משהו כמו "אותה הגברת רק בשינוי אדרת".
ברשותי 3 מזגנים כאלו מלפני 3 שנים
תתקשר לחברת אלקטרה ותברר מה מס' הדגם הנוכחי,ותאמת את זה בחנויות
לאלקטרה יש מוניטין של הרבה מאד שנים עם מזגנים מהסוג הזה כך שנושא הרעש לא רלוונטי(דגם מוצלח כאמור)
הוספתי שורה עם דעתי בנושא.arik35 כתב:אחלה תודה, שאלה חשובה שלא התייחסת אליה נושא השקט ? האם הוא שקט?...
אצלי המדחסים נמצאים 20 ס"מ ליד האוזן,ואני לא שומע בכלל שקיים שם מדחס...
האמת-בגודל הזה גם תדיראן שקטים
אבל אני ממליץ על אלקטרה
zoobee כתב:רכשתי לאחרונה (לפני כחודש וחצי) מזגן אחד כ"ס (10000 BTU) של תדיראן דגם סטייל 10 ! ...)...
למה לקנות מזגן TADIRAN STYLE 10 שהוא מסוג ON-OFF במחיר נמוך רק ב-100 ש"ח מאינוורטר 12i של אלקטרה, העולה כיום 2200? אני חושב שזה לא משתלם.
באינוורטר תחושת המיזוג שונה בצורה רצינית ממזגן רגיל (קירור רציף ללא תחושת הקפאה או חימום ללא תחושת ייבוש).
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
verborn כתב:zoobee כתב:רכשתי לאחרונה (לפני כחודש וחצי) מזגן אחד כ"ס (10000 BTU) של תדיראן דגם סטייל 10 ! ...)...
למה לקנות מזגן TADIRAN STYLE 10 שהוא מסוג ON-OFF במחיר נמוך רק ב-100 ש"ח מאינוורטר 12i של אלקטרה, העולה כיום 2200? אני חושב שזה לא משתלם.
באינוורטר תחושת המיזוג שונה בצורה רצינית ממזגן רגיל (קירור רציף ללא תחושת הקפאה או חימום ללא תחושת ייבוש)....
אם אלו ההפרשים-אז אין בכלל מה לחשובverborn כתב:zoobee כתב:רכשתי לאחרונה (לפני כחודש וחצי) מזגן אחד כ"ס (10000 BTU) של תדיראן דגם סטייל 10 ! ...)...
באינוורטר תחושת המיזוג שונה בצורה רצינית ממזגן רגיל (קירור רציף ללא תחושת הקפאה או חימום ללא תחושת ייבוש)....