אני מחפש כבל קומפוננט איכותי. לרוב אני משתמש ב MONSTER CABLE, אבל בחנות אחת הציעו לי תחליף זול יותר שלתענת המוכר מדובר בחברה מתמחה ואיכותית בכבלים ומתאמים: ACOUSTIC RESEARCH או בקיצור AR. כבל 2 מטר מהסדרה הטובה ביותר שלהם עולה 130 שח (קומפוננט), לעומת 500 שח עבור מונסטר באותו אורך. מה דעתכם על החברה (לא מוצא זכר לחברה הזו באינטרנט, פרט לאתרי מכירה ישראליים, שבין השאר מציעים רמקולים של אותה החברה). היבואן של הכבלים האלו הוא סיריוס אלקטרוניקה (לא ברור לי עד כמה ה"סיריוס" האלו רציניים, כי הם מיבאים גם רמקולי *** בשם PURE ACOUSTICS שלדעתי צריך לקרוא להם POOR ACOUSTICS
האם חברת AR לכבליםפ היא חברה אמיתית\טובה, או סתם מדבקה?
שלום
אני מחפש כבל קומפוננט איכותי. לרוב אני משתמש ב MONSTER CABLE, אבל בחנות אחת הציעו לי תחליף זול יותר שלתענת המוכר מדובר בחברה מתמחה ואיכותית בכבלים ומתאמים: ACOUSTIC RESEARCH או בקיצור AR. כבל 2 מטר מהסדרה הטובה ביותר שלהם עולה 130 שח (קומפוננט), לעומת 500 שח עבור מונסטר באותו אורך. מה דעתכם על החברה (לא מוצא זכר לחברה הזו באינטרנט, פרט לאתרי מכירה ישראליים, שבין השאר מציעים רמקולים של אותה החברה). היבואן של הכבלים האלו הוא סיריוס אלקטרוניקה (לא ברור לי עד כמה ה"סיריוס" האלו רציניים, כי הם מיבאים גם רמקולי *** בשם PURE ACOUSTICS שלדעתי צריך לקרוא להם POOR ACOUSTICS
)
The more I see People the more like Pigs
תודה, אני יודע מה RG59 קבל קואקס עם 75 אוהם עכבה אופיינית (בעוונותי אני מהנדס אלקטרוניקה). הבעיה היא שאני אצתרך גם פלאגי RCA איכותיים ואת הכאב ראש של הלחמות (אני אף פעם לא מצליח לעשות את זה טוב, תמיד שורף את הבידוד או מקצר בין המוליך לסיכוך). אני מחפש כבל מוכן. אגב, חברת MONSTER מתעכשת שהכבל שלה בנוי מכל מיני שכבות שמנתרלות כל זליגה של גלים מחוץ לכבל ומסננים כל כניסת רעש חיצוני.. לא בדקתי את זה)JEXY כתב:כל כבל בנוי מRG59 יעשה את העבודה בדיוק באותה מידה כמו הכבל "היוקרתי" כמו של מונסטר.
יותר זול ויותר פרקטי. לא יעלה לך יותר מ40 ש"ח.
דפדף קצת בפורום.
בהצלחה...
אני אנסה EBAY
תודה
The more I see People the more like Pigs
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
פלאג RCA זאת לא הבעיה. גם פלאגים של מונסטר סובלים מקורוזיה.
גם הפלאגים של מונסטר עברו הלחמה, בין אם זה מכונה בין אם זה צ'אנג לונג בסין שיושב עם מלחם.
מה שמנתרל את הזליגה זה סיכוך ובידוד, אתה בתור מהנדס אמור לדעת את זה.
אם הכבל שלך לא עובר יחד עם כבלי חשמל ללא ארקה, מנועים תלת או חד פאזים, תנורי חימום או גופי קירור, אין סיבה לשלם אקסטרה על כבל שנראה יפיוף מכל אחר אך בפועל עושה בדיוק אותו דבר.
גם הפלאגים של מונסטר עברו הלחמה, בין אם זה מכונה בין אם זה צ'אנג לונג בסין שיושב עם מלחם.
מה שמנתרל את הזליגה זה סיכוך ובידוד, אתה בתור מהנדס אמור לדעת את זה.
אם הכבל שלך לא עובר יחד עם כבלי חשמל ללא ארקה, מנועים תלת או חד פאזים, תנורי חימום או גופי קירור, אין סיבה לשלם אקסטרה על כבל שנראה יפיוף מכל אחר אך בפועל עושה בדיוק אותו דבר.