יש ל - LA32B530 ממיר DTT מובנה?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לא שידוע לי.
ה 32 היחידות עם מקלט מובנה הן הפיליפס מסדרות 5 ו 7 (שלדעתי כבר קשה למצוא) או הסוני - BX400, EX302.
אח שלי קנה מאוד לאחרונה את הסוני (ההבדל העיקרי הוא שה 302 היא HDR ואילו ה 400 היא FHD) והיא עושה רושם מצוין.
ה 32 היחידות עם מקלט מובנה הן הפיליפס מסדרות 5 ו 7 (שלדעתי כבר קשה למצוא) או הסוני - BX400, EX302.
אח שלי קנה מאוד לאחרונה את הסוני (ההבדל העיקרי הוא שה 302 היא HDR ואילו ה 400 היא FHD) והיא עושה רושם מצוין.
-
aka_katz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 423
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הייתי די סגור עליה אתמול בערב אבל חיפשתי קצת בפורום פה ויש כמה אנשים שממש מאוכזבים ממנה אומרים שיש מריחת צבעים מטורפת ושה DTT על הפנים שהוא כל הזמן מתאפס.... מפחד ליפול על מסך לא טוב.. 
אני מאמין שאני יתחיל לברר עוד מידע על הפיליפס 32PFL5404H
אני מאמין שאני יתחיל לברר עוד מידע על הפיליפס 32PFL5404H
Quality Assurance Engineer :
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB
למי שאין בכלל ממיר כבלים והוא קולט באמצעות הטלויזיה מספיק ערוצים, כמו 10, נשיונל ג'אוגרפיק ועוד ערוצים של HOT. והוא קונה טלויזיה עם מקלט DTT, האם הוא יוכל להנות ממנו?
כלומר האם צריך מכשור נוסף (ממיר וכו') שיתמוך בקליטה של שידורי ה-DTT, או שמספיקה הטלויזיה עצמה בלבד?
תודה
כלומר האם צריך מכשור נוסף (ממיר וכו') שיתמוך בקליטה של שידורי ה-DTT, או שמספיקה הטלויזיה עצמה בלבד?
תודה
איפה ראית דבר כזה? מניסיון שלי ה-BX300 מעולהaka_katz כתב:הייתי די סגור עליה אתמול בערב אבל חיפשתי קצת בפורום פה ויש כמה אנשים שממש מאוכזבים ממנה אומרים שיש מריחת צבעים מטורפת ושה DTT על הפנים שהוא כל הזמן מתאפס.... מפחד ליפול על מסך לא טוב..
אני מאמין שאני יתחיל לברר עוד מידע על הפיליפס 32PFL5404H...