התחדשתי במגבר אוזניות
לאחר שקילת האופציות והתקציב הלכתי על המכשיר הבא:
xiang sheng dac-01a
האמת שקצת פחדתי ביחס למוצרים אחרים של החברה שלא מקבלים ביקורות מי יודע מה...
אבל במחיר של 1050 ש"ח אצלי ביד כולל מיסים ומשלוח נראה לי שהקניה דווקא מוצלחת.
המכשיר הוא כרטיס קול, מגבר אוזניות, dac ופרה מנורתי.
הסאונד לא רע בכלל ואפילו טוב , איכות בנייה מצוינת,כניסות:rca x2, toslink,usb,וקוואקס, המכשיר עדיין בהרצה (חושבים שבאמת הסאונד ישתנה אחרי שעות רבות של שימוש??)
אפשר לבחור בין יציאה מנורתית לרגילה , נחמד...
אנסה לכתוב רשמים בהמשך...
xiang sheng dac-01a
האמת שקצת פחדתי ביחס למוצרים אחרים של החברה שלא מקבלים ביקורות מי יודע מה...
אבל במחיר של 1050 ש"ח אצלי ביד כולל מיסים ומשלוח נראה לי שהקניה דווקא מוצלחת.
המכשיר הוא כרטיס קול, מגבר אוזניות, dac ופרה מנורתי.
הסאונד לא רע בכלל ואפילו טוב , איכות בנייה מצוינת,כניסות:rca x2, toslink,usb,וקוואקס, המכשיר עדיין בהרצה (חושבים שבאמת הסאונד ישתנה אחרי שעות רבות של שימוש??)
אפשר לבחור בין יציאה מנורתית לרגילה , נחמד...
אנסה לכתוב רשמים בהמשך...
תתחדש!
לא הצלחתי למצוא באינטרנט על איזה רכיב DAC הוא מבוסס?
לא הצלחתי למצוא באינטרנט על איזה רכיב DAC הוא מבוסס?
תתחדש ותהנה, לשלב את 2 סוגי היציאות זה רעיון יפה...
עושה רושם של בנייה סולידית אבל חוץ מהמנורות חסר לגמרי פירוט רכיבים בspecs. לי זה גם לא נראה כל כך מבטיח לטווח הארוך שהמנורה שוכבת צמוד ללוח בילי איוורור נאות והפרדה בין הרכיבים מסביב. אבל אולי היא יחסית קרירה כך שזה נלקח בחשבון.
עושה רושם של בנייה סולידית אבל חוץ מהמנורות חסר לגמרי פירוט רכיבים בspecs. לי זה גם לא נראה כל כך מבטיח לטווח הארוך שהמנורה שוכבת צמוד ללוח בילי איוורור נאות והפרדה בין הרכיבים מסביב. אבל אולי היא יחסית קרירה כך שזה נלקח בחשבון.
תראה איליה הם טוענים שהרכיבים הם "אודיופיל גרייד", עד כמה זה נכון ומה זה נותן לי ? אין לי מושג...
אבל המכשיר בשביל המחיר שלו חמוד מאוד ועושה את העבודה הסאונד שלו לא רע , אני מתחיל ככה להתרגל לסאונד ולהבין מה אני שומע : הוא מצליח להדגיש את הקצוות של המוסיקה כך שצלילים חלשים ו"נעלמים" פתאום יותר באים לידי ביטוי , הבאס קיבל הגדרה מחודשת התחזק והתהדק והפירוט שלו טוב יותר , הגבוהים מפורטים מאוד אך נוטים קצת לבהירות יתר, זה לא מכשיר הייאנד זה ברור, אבל בסך הכל לא רע בכלל...
בקשר לחום דרך אגב, אחרי כמה שעות שהמכשיר עובד הוא מתייצב על חמימות נעימה ותו לא.
אבל המכשיר בשביל המחיר שלו חמוד מאוד ועושה את העבודה הסאונד שלו לא רע , אני מתחיל ככה להתרגל לסאונד ולהבין מה אני שומע : הוא מצליח להדגיש את הקצוות של המוסיקה כך שצלילים חלשים ו"נעלמים" פתאום יותר באים לידי ביטוי , הבאס קיבל הגדרה מחודשת התחזק והתהדק והפירוט שלו טוב יותר , הגבוהים מפורטים מאוד אך נוטים קצת לבהירות יתר, זה לא מכשיר הייאנד זה ברור, אבל בסך הכל לא רע בכלל...
בקשר לחום דרך אגב, אחרי כמה שעות שהמכשיר עובד הוא מתייצב על חמימות נעימה ותו לא.
תשמע זה אחד הקטעים הגדולים עם הסיניםs3t כתב:תתחדש!
לא הצלחתי למצוא באינטרנט על איזה רכיב DAC הוא מבוסס?...
הם טוענים שהם מוחקים את השם של רכיב הdac בגלל שהמכשיר מועתק (זה העתק של ה-mavrick) או כדי שלא יעתיקו מהם , לא כל כך הצלחתי להבין...
תצלם באיכות טובה את הרכיב והסביבה - יהיה אפשר לזהות אותו לפי מה שמורכב מסביב, וקונפיגורציית פינים שלו