7 דאגות לגבי נינטנדו 3DS עפ"י IGN
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
http://uk.ds.ign.com/articles/110/1103961p1.html
אני מניח שורבכם כבר יודעים שנינטנדו מתכוונת להוציא קונסולה ניידת חדשה ב 2011 כאשר הגימיק המרכזי שבה יהיה 3D ללא צורך במשקפיים. ב IGN הרימו מאמר המפרט מה לדעת הבעיות העיקריות בהשקת המוצר. למי שמתעצל לקרוא, הנה ראשי פרקים:
[left]1) The price, 2) True specs, 3) Threat of shoddy ports, 4) PSP 2 is coming, 5) Dangers of being first to market, 6) Gyroscopic controls: Why bother? and 7) The launch date.[/left]
אני מניח שורבכם כבר יודעים שנינטנדו מתכוונת להוציא קונסולה ניידת חדשה ב 2011 כאשר הגימיק המרכזי שבה יהיה 3D ללא צורך במשקפיים. ב IGN הרימו מאמר המפרט מה לדעת הבעיות העיקריות בהשקת המוצר. למי שמתעצל לקרוא, הנה ראשי פרקים:
[left]1) The price, 2) True specs, 3) Threat of shoddy ports, 4) PSP 2 is coming, 5) Dangers of being first to market, 6) Gyroscopic controls: Why bother? and 7) The launch date.[/left]
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא כל הדאגות מוצדקות.
1) המחיר - נינטנדו ידועים במחירים זולים יחסית של המוצרים שלהם. לא נראה לי שצפויה כאן בעיה.
2) specs - למי אכפת? נינטנדו DS עומדת להיות הקונסולה הנמכרת בכל הזמנים (יותר מ PS2), למרות שהמפרט שלה מחורבן למדי. מה שחשוב הוא מה עושים עם המפרט.
3) פורטים גרועים זה אכן בעסה, אבל יש פורטים גרועים בערך לכל פלטפורמה.
4) PSP2? בדיחה. למה שקונסולת ההמשך לPSP שלא מהווה שום איום על ה DS תהווה איום על ה 3DS?
5) אכן, מסוכן מאוד לצאת ראשונים לשוק. אני מקווה שנינטנדו למדו את הלקח הכואב שלהם אחרי שיצאו ראשונים לשוק עם בקרי תנועה.
6) זה הדבר היחיד שמוצדק כאן, ולא בגלל שג'ירוסקופ לא נחוץ לקונסולה ניידת אלא בגלל שתלת מימד בלי משקפיים מצריך זוית צפיה מסויימת, וברגע שמתחילים לטלטל את הקונסולה, התלת מימד נדפק.
7) תאריך היציאה - מה זה משנה מתי הקונסולה תצא? היא תצא והיא תצליח.
1) המחיר - נינטנדו ידועים במחירים זולים יחסית של המוצרים שלהם. לא נראה לי שצפויה כאן בעיה.
2) specs - למי אכפת? נינטנדו DS עומדת להיות הקונסולה הנמכרת בכל הזמנים (יותר מ PS2), למרות שהמפרט שלה מחורבן למדי. מה שחשוב הוא מה עושים עם המפרט.
3) פורטים גרועים זה אכן בעסה, אבל יש פורטים גרועים בערך לכל פלטפורמה.
4) PSP2? בדיחה. למה שקונסולת ההמשך לPSP שלא מהווה שום איום על ה DS תהווה איום על ה 3DS?
5) אכן, מסוכן מאוד לצאת ראשונים לשוק. אני מקווה שנינטנדו למדו את הלקח הכואב שלהם אחרי שיצאו ראשונים לשוק עם בקרי תנועה.
6) זה הדבר היחיד שמוצדק כאן, ולא בגלל שג'ירוסקופ לא נחוץ לקונסולה ניידת אלא בגלל שתלת מימד בלי משקפיים מצריך זוית צפיה מסויימת, וברגע שמתחילים לטלטל את הקונסולה, התלת מימד נדפק.
7) תאריך היציאה - מה זה משנה מתי הקונסולה תצא? היא תצא והיא תצליח.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
תלת מימד בלי משקפיים מבוסס על זה שאתה רואה את המסך בזווית מסויימת. בעצם יש איזשהו מנגנון במסך שמחליף את המשקפיים. תאר לעצמך שאתה רואה סרט בתלת מימד עם משקפיים, ופתאום המשקפיים מתחילים לזוז ולהסתובב - אתה עדיין תראה בתלת מימד? בדיוק באותה מידה, כשהמסך שמחקה את פעולת המשקפיים זז ומסתובב - אתה מפסיק לראות בתלת מימד.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זה ברור שזה ישתנה. השאלה היא כמה. והדבר השני הנשאל הוא - אם לא תצטרך בעצמך לזוז במקביל.