התחדשתי ב-C550 ו-C10!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
AMIT223 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם ובוקר טוב.

אז אחרי הרבה מאוד זמן שאני מחפש לקנות מסך חדש אתמול סוף סוף רכשתי את ה-SAMSUNG 50C550 שחיכיתי לה לא מעט זמן,לאחר שבכל חנות וכל רשת גדולה שהייתי בה נאמרו לי דברים שונים לגבי זמן הגעתו של המסך(כאשר היו מספר מוכרים שכלל לא ידעו שקיים דגם כזה) אז אתמול נגמרה ההמתנה.
רכשתי אותה מהאתר GAL SALE במחיר מצויין לדעתי-מודל אירופאי שלמרבה השמחה קיימת בו כניסת SCART.
אני חייב להודות שממש לא התלהבתי לרכוש את המסך ביבוא מקביל אך לאחר לא מעט שיחות למינליין כאשר באחת מהן נאמר לי שאין כלל כוונה להביא את הדגם הזה לארץ(?!) ומה שיש כרגע זוהי רק ה-C450 לא נשארה לי ברירה.
בנוסף העובדה שמינליין מביאה לארץ מסכים המותאים לאסיה ומחוסרי כניסת SCART גם היא תרמה להחלטה.

הרכישה השנייה של ה-PANASONIC 32C10(שנרכשה מסטריאו עיני עם אחריות רשמית של יורוקום :) ) לא הייתה כלל מתוכננת ונעשתה מפני שטלווזיית ה-CRT21 המיושנת החליטה לשבוק חיים,אות משמיים או סתם חוסר מזל.. לא יודע אבל הטלווזיה בהחלט עושה רושם חיובי עד עכשיו.

אז לקצת רשמים ראשוניים ביותר לגבי ה-C550:
אני חייב להודות שממש חששתי מאיך שיראו שידורי HOT בפלזמת FHD אך אני חייב לומר שהתמונה שהתקבלה הינה סבירה לחלוטין ומפתיעה לטובה. חיברתי בחיבור SCART ממיר טומפסון ישן ולא נתקלתי בשום מריחות,עיוותים או תמונה גרעינית כלשהם(כמובן ממרחק צפייה סביר) ובהחלט אוכל להמליץ עליה לאלו שמעוניינים לצפות רק בשידורי SD

לאחר מכן חיברתי את ה-PS3 וה-X360 ב-HDMI והתמונה הייתה פשוט 8O -חוויה אחרת לגמרי,כל הבית נעצר והתפעל מהתמונה,בעיקר לאחר שהקונסולות היו מחוברות לטלוויזיית CRT...
בהתחלה התמונה אומנם הייתה חשוכה יתר על המידה,אך לאחר שינוי רמת ה-HDMI BLACK LEVEL ל-NORMAL הבעיה נפתרה אפשר לומר.

יש מספר דברים שמטרידים אותי:
1.כאשר מתקרבים לטלוויזיה עצמה ניתן לשמוע מעין BUZZ חלש כזה שמגיע ממנה,שמעתי על הדבר הזה מפורומים בחו"ל ושאלתי היא האם זה תקין או שיש מה לדאוג?
2. בהגדרות התמונה בממיר התמונה היא על RGB-האם זה המומלץ ביותר?
3.ממה שהבנתי מומלץ לבטל את ה-DYNAMIC CONTRAST האם זה נכון?
4.לא מצאתי בתפריטים את אפשרות החלקת התמונה(אני חושב שב-LCD זה נקרא 100HZ)האם מישהו יוכל להגיד לי היכן אני אמור למצוא את זה?

לגבי ה-32C10,משום מה כרגע בחיבור קומפוזיט לטלווזיה הממיר לא מזוהה על-ידה(SCART יוצא מהממיר בקומפוזיט לטלוויזיה) אותו דבר קרה לי עם כבר זהה גם בסמסונג ורק לאחר החלפת החיבור ל-SCART TO SCART הממיר זוהה,למישהו יש מושג מה הבעיה? בכל אופן הזמנתי מהוט ממיר HD ללא חבילת ערוצים בשביל לחבר ב-HDMI,האם אני צפוי לקבל איכות טובה יותר מאשר בחיבור קומפוזיט ממיר מאוד מאוד מיושן(מתקופת 'ערוצי זהב' שחור)?

אז תודה רבה לכל הפורום שלמדתי ממנו המון בחודשים האחרונים,ותודה מיוחדת למשתמש 9000es ששיכנע אותי לחכות ל-C550 בדיון הראשון שפתחתי-ההמתנה בהחלט השתלמה.

תמונות יצורפו ממש בקרוב. :)
תודה ויום טוב לכולם.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

תתחדש, מחכים לתמונות.
בנוגע לסוף - כל דבר יהיה יותר טוב מחיבור קומפוזיט.
מה שאתה יכול לנסות, זה לבדוק אם ההגדרות של הממיר הן לא על RGB לדעתי זה אמור להפריע לקומפוזיט.
אם אתה לא משדרג את הממיר - שווה אולי להשיג או טרנסקודר (אם יש לך חיבור קומפוננט במסך) או SCART-SVIDEO (עדיף הטרנדקודר כמובן.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

אין אס-וידאו

ממיר HD ייתן איכות אופטימלית

AMIT223 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

היי תודה רבה על התגובה.
אני בהחלט חושב שאתה צודק וייתכן שזו הבעיה כיוון שלפני החלפת הטלווזיה הממיר היה מחובר ב-SCART TO SCART לCRT21.. אבל למעשה אין לי דרך לשנות את ההגדרות כיוון שהטלווזיה הישנה כבר לא אצלי... או שאולי יש?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #5 

אין יציאה רגילה? כלומר יציאת קומפוזיט רגילה?
אפשרות אחרת - קח את הממיר לסלון...

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #6 

תתחדש ותהנה. (~) (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

AMIT223 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אני לא בטוח שהבנתי אותך.. יציאה קומפוזיט רגילה בממיר או בטלוייזיה? בשניהם קיימת.
אתה מציע לחבר את הממיר בקומפוזיט לקומפוזיט? כאמור,בעיה דומה קרתה לי עם הממיר ב-C550 בסלון-לפני כן הטלווזיה הקודמת הייתה מחוברת ב-SCART לקומפוזיט לטלוויזיה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #8 

תחבר קומפוזיט לקופמוזיט ואז אם משום מה אתה עדיין רוצה את הRCA 0SCART - תגדיר את הSCART לא RGB ותחזור לכבל השני.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4685
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #9 

AMIT223,

תתחדש!

אם זה אפשרי אשמח אם תשלח אלי לפרטי את המחיר שסגרת מולם.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”