אגב - מה דעתכם על ה-JBM המהולל? בעיני זה קפה ממש נחמד אבל לא מצדיק את המחיר בכלל.
תודה לכולם,
עומר (התושב החוזר והקלולס...

הגיע אלי קפה של מונדר חדר, שחור עם הל. קפה מעולה! מומלץ מאודgedkoz כתב:היום היתי בשפרעם.שתי חנוניות :קפה נח׳לה המקורי ובית ליה מונדר ח׳דר.שניהם ליד הכנסיה בראשון ישנם סופרמן בחנות ועוד כשבע סוגים, בניהם קוסטסריקה הונדורס טנזניה קונגו וברזיל (זה מה שנאמר משכרון).הכל בבית בקליה במרחק מה. בגלל החג הרבה לקוחות בחנות ולא יכלו להראות לי... בשני סופרמ טוב וזה הוא...

לגבי ספיגת הטעמיםavicali כתב:אם כבר ירושלים אז הייתי בודק בשווקים או חנויות תבלינים.
אם אני, שגר ביבנה, מצאתי 2 חנויות תבלינים שונות בעיר שמוכרות קולומביה בשקיות של קילו (27 ש"ח!) אז אני בטוח שתמצא שם משהו.
אגב, נראה כאילו יש ספק שמספק לחנויות האלה את אותן השקיות כי הן נראות בדיוק אותו דבר וגם המחיר היה זהה כי זה אולי המחיר שהוא המליץ להן למכור. אנסה לברר מי זה ואם אפשר לקנות ישירות דרכו זנים נוספים, ואולי גם יותר זול.
אם זו חנות תבלינים, שים לב שהקפה לא חשוף לאוויר כי הבנתי שהקפה הירוק סופג אליו את כל הריחות של התבלינים וזה מתבטא גם בטעם (מישהו אמר אספרסו עם קארי?!), אבל תמיד שווה לנסות ומקסימום, לא טוב, לא קונים יותר....

לגבי ספיגת הטעמיםavicali כתב:אם כבר ירושלים אז הייתי בודק בשווקים או חנויות תבלינים.
אם אני, שגר ביבנה, מצאתי 2 חנויות תבלינים שונות בעיר שמוכרות קולומביה בשקיות של קילו (27 ש"ח!) אז אני בטוח שתמצא שם משהו.
אגב, נראה כאילו יש ספק שמספק לחנויות האלה את אותן השקיות כי הן נראות בדיוק אותו דבר וגם המחיר היה זהה כי זה אולי המחיר שהוא המליץ להן למכור. אנסה לברר מי זה ואם אפשר לקנות ישירות דרכו זנים נוספים, ואולי גם יותר זול.
אם זו חנות תבלינים, שים לב שהקפה לא חשוף לאוויר כי הבנתי שהקפה הירוק סופג אליו את כל הריחות של התבלינים וזה מתבטא גם בטעם (מישהו אמר אספרסו עם קארי?!), אבל תמיד שווה לנסות ומקסימום, לא טוב, לא קונים יותר....

צודק.יוסיסופר כתב:[
לדעתי דווקא יש מקום לשרשור המיועד לקפה ירוק בלבד - בשרשור ההוא המידע מעורבב בין ירוק וקלוי, ואין הרבה על הירוק. מה דעתך? מתאים שרשור "אקסקלוסיבי" לירוק?...