אני מחפש LCD בגודל 46 אינטש
והציעו לי את הדגם הזה בחנות. מה דעתכם עליו או שיש אזהשהי המלצה אחרת?
הצרכים הם בעיקר טלוויזיה בYES.
מבקש המלצה לטלוויזיה 46" (+חוות דעת על טושיבה xv733)
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
תציין מה הדרישות שלך, תקציב סופי, מרחק צפיה ואנו נעזור לך וננסה לבחור את המסך המתאים לך ביותר.
אגב, ברוב המקרים בחנויות רשתות חשמל מנסים לשווק את מה שהחנות רוצה למכור ולא מה שהקונה באמת צריך.
אגב, ברוב המקרים בחנויות רשתות חשמל מנסים לשווק את מה שהחנות רוצה למכור ולא מה שהקונה באמת צריך.
יהיה לך קשה לשפוט איכות של שידורי yes בחנויות כי בד"כ מקור השידורים בחנויות הוא לא איכותי (כמה עשרות מסכים על ממיר אחד ולא בחיבור rgb). התוצאה בד"כ זוועה.
למרות שיש עדיפות לפלזמה לשידורי SD, במקרה של שידורי יס יש יוצא מן הכלל:
1. לפלזמות המומלצות כאן בד"כ (סמסונג, פנסוניק) אין חיבור סקארט כך שאין אפשרות לחבר את הממיר שאיכות המקסימלית אבל אפשר לפתור את זה עם טרנסקודר.
2. אם חשוב לך פרופורציית התמונה המקורית (4:3,16:9) אז ללא סקארט יש בעיה. יש צורך לשנות את פורמט התמונה באופן ידני לכל ערוץ. סקארט מאפשר העברה אוטומטית.
אם אתה מעוניין בחיבור סקארט אז האפשרויות שלך מוגבלות ל LCD ברוב במקרים ולדגמים של סוני, פיליפס, שארפ וטושיבה. יש להם הבדלים בעיבוד התמונה וזה עניין של העדפה אישית בהרבה מקרים.
אם אתה מעוניין במתיחה חכמה של שידורי 4:3 אז גם כאן יש הבדלים בין המתיחות של היצרנים.
הכל תלוי בהעדפות שלך.
למרות שיש עדיפות לפלזמה לשידורי SD, במקרה של שידורי יס יש יוצא מן הכלל:
1. לפלזמות המומלצות כאן בד"כ (סמסונג, פנסוניק) אין חיבור סקארט כך שאין אפשרות לחבר את הממיר שאיכות המקסימלית אבל אפשר לפתור את זה עם טרנסקודר.
2. אם חשוב לך פרופורציית התמונה המקורית (4:3,16:9) אז ללא סקארט יש בעיה. יש צורך לשנות את פורמט התמונה באופן ידני לכל ערוץ. סקארט מאפשר העברה אוטומטית.
אם אתה מעוניין בחיבור סקארט אז האפשרויות שלך מוגבלות ל LCD ברוב במקרים ולדגמים של סוני, פיליפס, שארפ וטושיבה. יש להם הבדלים בעיבוד התמונה וזה עניין של העדפה אישית בהרבה מקרים.
אם אתה מעוניין במתיחה חכמה של שידורי 4:3 אז גם כאן יש הבדלים בין המתיחות של היצרנים.
הכל תלוי בהעדפות שלך.
הטלוויזיה היא בשביל אבא שלי. כיוון שהוא מבוגר אז הדרישות הן שהטלוויזיה תהיה גדולה יותר מהרגיל כדי שיראה טוב.
כרגע יש לו LCD 37 Toshiba C3500 והוא רואה YES עם ממיר רגיל.
הוא מרוצה ממנה והוא משתמש במתיחת תמונה חכמה.
אבל הוא אומר שזה קטן לו והוא רוצה טלוויזיה יותר גדולה.
אני לא יודע בדיוק מה מרחק הצפיה. נראה לי 3 מטר.
עוד פרמטר חשוב זה שהוא עובר לממיר YES TOTAL HD. אז אני חושב שהחיבור יהיה HDMI
נראה לי שהוא ביקש מהמוכר טושיבה או אולי הלך ליבואן בכלל כי הוא אוהב את החברה. וזה הדגם שהציעו לו. לפי החיפוש שלי זה דגם חדש ולא מצאתי עליו הרבה.
אני המלצתי לו לחכות עד שאני אקבל המלצה פה.
לגבי התקציב - הוא לא סגור סופית. כנראה בסביבות המחיר של XV733 46 אינטש.
זה יוצא בערך 6500. אבל יש אפשרות לעלות אם צריך.
כרגע יש לו LCD 37 Toshiba C3500 והוא רואה YES עם ממיר רגיל.
הוא מרוצה ממנה והוא משתמש במתיחת תמונה חכמה.
אבל הוא אומר שזה קטן לו והוא רוצה טלוויזיה יותר גדולה.
אני לא יודע בדיוק מה מרחק הצפיה. נראה לי 3 מטר.
עוד פרמטר חשוב זה שהוא עובר לממיר YES TOTAL HD. אז אני חושב שהחיבור יהיה HDMI
נראה לי שהוא ביקש מהמוכר טושיבה או אולי הלך ליבואן בכלל כי הוא אוהב את החברה. וזה הדגם שהציעו לו. לפי החיפוש שלי זה דגם חדש ולא מצאתי עליו הרבה.
אני המלצתי לו לחכות עד שאני אקבל המלצה פה.
לגבי התקציב - הוא לא סגור סופית. כנראה בסביבות המחיר של XV733 46 אינטש.
זה יוצא בערך 6500. אבל יש אפשרות לעלות אם צריך.