בעיה בחיבור מסך למחשב ב HDMI / DVI
שלום,
קניתי אתמול את המסך Samsung P2770HD המסך מגיע עם כניסות של HDMI , DVI
אני צריך לחבר אותו ב HDMI לרסיבר ומהרסיבר לכרטיס מסך (HD5750)
כאשר חיברתי את המסך למחשב ב HDMI קיבלתי תמונה לא חדה כיאילו שהרזולוציה לא מתאימה אבל בדקתי כמה פעמים וזה היה על הרזולוציה הטבעית של המסך.
לאחר מכן חיברתי את המסך למחר ב DVI והתמונה הייתה חלקה וחדה כמו שרציתי.
למישהו יש מושג למה ישנם הבדלים במה שהDVI מציג לעומת ה HDMI ?
תודה רבה מראש !
קניתי אתמול את המסך Samsung P2770HD המסך מגיע עם כניסות של HDMI , DVI
אני צריך לחבר אותו ב HDMI לרסיבר ומהרסיבר לכרטיס מסך (HD5750)
כאשר חיברתי את המסך למחשב ב HDMI קיבלתי תמונה לא חדה כיאילו שהרזולוציה לא מתאימה אבל בדקתי כמה פעמים וזה היה על הרזולוציה הטבעית של המסך.
לאחר מכן חיברתי את המסך למחר ב DVI והתמונה הייתה חלקה וחדה כמו שרציתי.
למישהו יש מושג למה ישנם הבדלים במה שהDVI מציג לעומת ה HDMI ?
תודה רבה מראש !
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
זה כנראה עניין של overscan. אתה אמור לבחור באופציית אחד לאחד במסך או בכל שם אחר שקיים (לדוגמא Just Scan). אם לא קיימת לך האופציה הנ"ל במסך תחפש הגדרות מתאימות באפליקציית הקנפוג של כרטיס המסך שלך.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אם אני לא טועה הבעיה שלך היא כן קשורה לזה אז תנסה בכל זאת - זה לא עניין של חדות אלא overscan כפי אמרתי לך כבר.djr כתב:מצאתי משו כזה שנקרא Over scan ו Underscan בתוכנה של הכרטיס מסך אבל זה רק נותן לי לקבוע את הגודל שהסך יציג על גבי המסך לא לגבי החדות...
ניסיתי כל האפשרויות בתוכנת ניהול של הכרטיס מסך, אני חושב שזה קשור להגדרות של המסך, מצאתי אפשרות שנקראת "DIGITAL NR" ויש כמה אפשרויות
ויש עוד אפשרות שנקראת "Advanced Setting" אבל לא ניתן ללחוץ עליה, יכול להיות ששם נמצא הפתרון לבעיה.
איך אני יכול להיכנס לאפשרות הזאת?
ויש עוד אפשרות שנקראת "Advanced Setting" אבל לא ניתן ללחוץ עליה, יכול להיות ששם נמצא הפתרון לבעיה.
איך אני יכול להיכנס לאפשרות הזאת?