החלפה של XBOX360 בקונסליית WII

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
yositv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מעוניין להחליף קונסלות XBOX 360
2 שלטים אלחוטיים
50 משחקים צרובים
בחיים לא נכנסתי לאינטנרט איתה
הרד דיסק 20 GIGA

בקונסלות WII עם מפרט זהה

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

נסה לדבר עם הקונסולייה הצרפתית בחיפה..
אולי הם מעוניינים.. (Y)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

yositv כתב:מעוניין להחליף קונסלות XBOX 360
2 שלטים אלחוטיים
50 משחקים צרובים
הרד דיסק 20 GIGA

בקונסלות WII עם מפרט זהה
...
למה? טעות סופר ענקית

כ אחד שהיה לו 6 קונסולות WII פרוצות אם כל משחקי WII
מכרתי אותן אחרי שבוע.

גרפיקה חרה שבה לי למות, משחקים ילדותיים, קיצר WII זה לבנות בנות 7 או Nostalgic Nintendo Geeks

TV_Eye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

אני מוכן להחיליף איתך
כולל מחבט הגה ועוד כמה אביזרי ספורט

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #5 

כל מי שמעוניין בהחלפה - שימו לב בת כמה הקונסולה ועם איזו גרסה היא פרוצה. יתכן שברגע שתחובר לאינטרנט היא תקבל באן במקום.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

Malcontent כתב:כל מי שמעוניין בהחלפה - שימו לב בת כמה הקונסולה ועם איזו גרסה היא פרוצה. יתכן שברגע שתחובר לאינטרנט היא תקבל באן במקום.
...
אז מה? למי שלא משחק אונלין שזה הרוב זא לא משנה
גם למי שיש LT יקבל באן ב ראש השנה האזרחי

BENNY66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 890
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #7 

אתם צרכים לבדוק שהמכשיר לא אחרי טבעת

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #8 

ViruzZ כתב:
2 שלטים אלחוטיים
50 משחקים צרובים
הרד דיסק 20 GIGA

בקונסלות WII עם מפרט זהה
...
למה? טעות סופר ענקית

מכרתי אותן אחרי שבוע.

גרפיקה חרה שבה לי למות, משחקים ילדותיים, קיצר WII זה לבנות בנות 7 או Nostalgic Nintendo Geeks
...
שטויות במיץ, הכל עניין של צרכים, הקונסולות האחרות לא יכולות לתת לך את הערך המוסף של התנועה במימד ואם זה מה שאתה מחפש אין לזה תחליף עם כל הכבוד לגרפיקה יותר טובה.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

riji כתב:
ViruzZ כתב:
2 שלטים אלחוטיים
50 משחקים צרובים
הרד דיסק 20 GIGA

בקונסלות WII עם מפרט זהה
...
למה? טעות סופר ענקית

מכרתי אותן אחרי שבוע.

...
שטויות במיץ, הכל עניין של צרכים, הקונסולות האחרות לא יכולות לתת לך את הערך המוסף של התנועה במימד ואם זה מה שאתה מחפש אין לזה תחליף עם כל הכבוד לגרפיקה יותר טובה.
...
אתה מתקוון לתנוע בפרק כף היד? או WAGGLE במילים פשוטות
התנועה במימד זה סוני MOVE או MS KINECT

לויי אין משחים רצניים לגבר בגיל של 18 ומעלה, הכול ילדותי וצעבוני

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

ViruzZ כתב:
riji כתב:
ViruzZ כתב:
2 שלטים אלחוטיים
50 משחקים צרובים
הרד דיסק 20 GIGA

בקונסלות WII עם מפרט זהה
...
למה? טעות סופר ענקית

מכרתי אותן אחרי שבוע.

...
...

...
תנועה בפרק כף היד, תנועת היד, תנועת רגליים, ומרכז כובד, כל הדברים האלה רלוונטיים לכל גיל בכל מצב,
קצת ילדותיות זה לא דבר רע כל עוד זה נעשה בחן.

ולמתחרים עדיין אין שום פתרון תנועה מוכח, כשימכרו את זה בקניון ליד הבית נדבר... אבל אהבתי את ההגדרה של גבר בגיל 18, כנראה שההגדרה מתבססת על הרזולוציה והאיכות של כתמי הדם על המסך.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

riji כתב:
ViruzZ כתב:
riji כתב:
ViruzZ כתב:
2 שלטים אלחוטיים
50 משחקים צרובים
הרד דיסק 20 GIGA

בקונסלות WII עם מפרט זהה
...
למה? טעות סופר ענקית

מכרתי אותן אחרי שבוע.

...
...

...
תנועה בפרק כף היד, תנועת היד, תנועת רגליים, ומרכז כובד, כל הדברים האלה רלוונטיים לכל גיל בכל מצב,
קצת ילדותיות זה לא דבר רע כל עוד זה נעשה בחן.

ולמתחרים עדיין אין שום פתרון תנועה מוכח, כשימכרו את זה בקניון ליד הבית נדבר... אבל אהבתי את ההגדרה של גבר בגיל 18, כנראה שההגדרה מתבססת על הרזולוציה והאיכות של כתמי הדם על המסך.
...
[left]If you dont mind ill use English, writing in Hebrew takes me 10m for one word.
What I meant is that Wii is not fully functional Motion control device, because you can cheat.
In tennis you dont have to play like in real life with 1:1 motion, its enough to move your wrist[/left].

[left]Sony Move is a proven technology, it was tested on E3, and people said that its much more precise then Wii and 1:1
[/left]
בתור חובב מוצרי High End ואחד שקנה מעבד 6 ליבות ביום שיצה, והמחשב שלי יותר חזק מ PS3 ו360 ביחד אני לי יכול להגיד שויי זה יותר מצעצוע לילדים או קונסולה לנשים ו CASUALS

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

איכשהוא עוד זרמתי עם הטיעונים שלך למרות שמדובר בקונסולה וותיקה יחסית, למרות שאני לא לגמרי מסכים שבמידה ו"תרמה" תגיע לאותן תוצאות (לדעתי יש משמעות לתנועה במימד, במיוחד כשמוסיפים את כל מרכיבי התנועה, לוח FIT ו- בקר MOTION).

אבל ברגע שהגעת לטיעון שבגלל שאתה קונה מעבד 6 ליבות אזי אתה יכול לטעון שזו קונוסולה לנשים, איבדת אותי, מה הקשר???
חובב גאדג'טים לא מסמיך אותך לקבוע שהקונסולה טובה לילדים, נשים וטף בלבד... כמו שכבר אמרתי, עלות התועלת של הקונסולה גבוהה, ייתכן שהמתחרות התעוררו וסוף סוף אחרי מספר שנים לא קטן, יתנו פתרון שבינתיים הוצג בתערוכה ועדיין לא ניתן לרכישה בחנויות, אבל אל תשכח שגם נינטדנו שומרת בקנה פתרון חדש והיא תשלוף אותו בזמן הנכון, האם גם אז הפער בין החברות יהיה כ- 4 שנים והאם גם אז אפשר יהיה לטעון שזה צעצוע לילדים.

ומה לעשות, שורה סופית, מדובר בקונסולה הנמכרת ביותר מסוגה עם משתמשים מכל הגילאים והמינים ובמצבים שונים כפי שניתן לראות מהכתבה הבאה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L ... TIDREPLACE

וכדי לאזן אני חייב להבהיר שיש הרבה יתרונות למתחרים והרבה אנשים ש- WII לא מתאים להם...

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

riji כתב:איכשהוא עוד זרמתי עם הטיעונים שלך למרות שמדובר בקונסולה וותיקה יחסית, למרות שאני לא לגמרי מסכים שבמידה ו"תרמה" תגיע לאותן תוצאות (לדעתי יש משמעות לתנועה במימד, במיוחד כשמוסיפים את כל מרכיבי התנועה, לוח FIT ו- בקר MOTION).

אבל ברגע שהגעת לטיעון שבגלל שאתה קונה מעבד 6 ליבות אזי אתה יכול לטעון שזו קונוסולה לנשים, איבדת אותי, מה הקשר???
חובב גאדג'טים לא מסמיך אותך לקבוע שהקונסולה טובה לילדים, נשים וטף בלבד... כמו שכבר אמרתי, עלות התועלת של הקונסולה גבוהה, ייתכן שהמתחרות התעוררו וסוף סוף אחרי מספר שנים לא קטן, יתנו פתרון שבינתיים הוצג בתערוכה ועדיין לא ניתן לרכישה בחנויות, אבל אל תשכח שגם נינטדנו שומרת בקנה פתרון חדש והיא תשלוף אותו בזמן הנכון, האם גם אז הפער בין החברות יהיה כ- 4 שנים והאם גם אז אפשר יהיה לטעון שזה צעצוע לילדים.

ומה לעשות, שורה סופית, מדובר בקונסולה הנמכרת ביותר מסוגה עם משתמשים מכל הגילאים והמינים ובמצבים שונים כפי שניתן לראות מהכתבה הבאה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L ... TIDREPLACE

וכדי לאזן אני חייב להבהיר שיש הרבה יתרונות למתחרים והרבה אנשים ש- WII לא מתאים להם...
...

זאת היתה דוגמה שאני מחפש מוצרים מתקדמים ומוצר כמו ויי לא משתלב טוב אצל חובבי טכנולוגיה

הסיבה למה אני חושב שהוא לילדים בגלל שאין משחקים כמו Dragon Age, mass effect, Heavy Rain, god of war
ואחרים

אני לא מתלעב ממאריו ושיחקתי בו מספיק כשהיתי קטן (אני בן 30 ב אוגוסט)

עוד סיבה, נכון לחשוב שכל משתמשי הפורום בעלי טלויזיה HD או מחפשים וזה ידוע שויי נראה רע אל מסך 1080P

אני לא ישקר לך, אני עדייו משחק לפעמים ב משחקי ויי ואפילו מאריו באמולטור אל מחשב ב FULL HD
אם פילטרים משפרי תמונה אבל כמו שעמרתי קודם מאריו לא מעניין אותי עד כדי כך שאני יקנה ויי בפעם שבעית
ויסבול בגלל שרועים רע\מרוך

אגב, באמולטור אל המחשב אני משתמש ב ויימוט, נונצק ו סנסור בר אלחוטי

עוד משהוא, אני ניסיתי להאוב את ויי, בפעם אחרונה שהיה לי קניתי מחשיר UPSCALER
שמשנה רזולוציה של ויי עד 1080P ומריץ פילטרים

היכות השתפרה אבל לא לרמה של 360
אם יש לך ויי זה שווה השקעה של 60USD

http://www.vdigi.com/index.php?page=sho ... &Itemid=53

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”