החלפה של XBOX360 בקונסליית WII
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נסה לדבר עם הקונסולייה הצרפתית בחיפה..
אולי הם מעוניינים..
אולי הם מעוניינים..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
למה? טעות סופר ענקיתyositv כתב:מעוניין להחליף קונסלות XBOX 360
2 שלטים אלחוטיים
50 משחקים צרובים
בחיים לא נכנסתי לאינטנרט איתה
הרד דיסק 20 GIGA
בקונסלות WII עם מפרט זהה...
כ אחד שהיה לו 6 קונסולות WII פרוצות אם כל משחקי WII
מכרתי אותן אחרי שבוע.
גרפיקה חרה שבה לי למות, משחקים ילדותיים, קיצר WII זה לבנות בנות 7 או Nostalgic Nintendo Geeks
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כל מי שמעוניין בהחלפה - שימו לב בת כמה הקונסולה ועם איזו גרסה היא פרוצה. יתכן שברגע שתחובר לאינטרנט היא תקבל באן במקום.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

אז מה? למי שלא משחק אונלין שזה הרוב זא לא משנהMalcontent כתב:כל מי שמעוניין בהחלפה - שימו לב בת כמה הקונסולה ועם איזו גרסה היא פרוצה. יתכן שברגע שתחובר לאינטרנט היא תקבל באן במקום....
גם למי שיש LT יקבל באן ב ראש השנה האזרחי
שטויות במיץ, הכל עניין של צרכים, הקונסולות האחרות לא יכולות לתת לך את הערך המוסף של התנועה במימד ואם זה מה שאתה מחפש אין לזה תחליף עם כל הכבוד לגרפיקה יותר טובה.ViruzZ כתב:למה? טעות סופר ענקיתyositv כתב:מעוניין להחליף קונסלות XBOX 360
2 שלטים אלחוטיים
50 משחקים צרובים
הרד דיסק 20 GIGA
מכרתי אותן אחרי שבוע.
גרפיקה חרה שבה לי למות, משחקים ילדותיים, קיצר WII זה לבנות בנות 7 או Nostalgic Nintendo Geeks...
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה מתקוון לתנוע בפרק כף היד? או WAGGLE במילים פשוטותriji כתב:שטויות במיץ, הכל עניין של צרכים, הקונסולות האחרות לא יכולות לתת לך את הערך המוסף של התנועה במימד ואם זה מה שאתה מחפש אין לזה תחליף עם כל הכבוד לגרפיקה יותר טובה.ViruzZ כתב:למה? טעות סופר ענקיתyositv כתב:מעוניין להחליף קונסלות XBOX 360
2 שלטים אלחוטיים
50 משחקים צרובים
הרד דיסק 20 GIGA
מכרתי אותן אחרי שבוע.
גרפיקה חרה שבה לי למות, משחקים ילדותיים, קיצר WII זה לבנות בנות 7 או Nostalgic Nintendo Geeks......
התנועה במימד זה סוני MOVE או MS KINECT
לויי אין משחים רצניים לגבר בגיל של 18 ומעלה, הכול ילדותי וצעבוני
תנועה בפרק כף היד, תנועת היד, תנועת רגליים, ומרכז כובד, כל הדברים האלה רלוונטיים לכל גיל בכל מצב,ViruzZ כתב:אתה מתקוון לתנוע בפרק כף היד? או WAGGLE במילים פשוטותriji כתב:שטויות במיץ, הכל עניין של צרכים, הקונסולות האחרות לא יכולות לתת לך את הערך המוסף של התנועה במימד ואם זה מה שאתה מחפש אין לזה תחליף עם כל הכבוד לגרפיקה יותר טובה.ViruzZ כתב:למה? טעות סופר ענקיתyositv כתב:מעוניין להחליף קונסלות XBOX 360
2 שלטים אלחוטיים
50 משחקים צרובים
הרד דיסק 20 GIGA
מכרתי אותן אחרי שבוע.
גרפיקה חרה שבה לי למות, משחקים ילדותיים, קיצר WII זה לבנות בנות 7 או Nostalgic Nintendo Geeks......
לויי אין משחים רצניים לגבר בגיל של 18 ומעלה, הכול ילדותי וצעבוני...
קצת ילדותיות זה לא דבר רע כל עוד זה נעשה בחן.
ולמתחרים עדיין אין שום פתרון תנועה מוכח, כשימכרו את זה בקניון ליד הבית נדבר... אבל אהבתי את ההגדרה של גבר בגיל 18, כנראה שההגדרה מתבססת על הרזולוציה והאיכות של כתמי הדם על המסך.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

[left]If you dont mind ill use English, writing in Hebrew takes me 10m for one word.riji כתב:תנועה בפרק כף היד, תנועת היד, תנועת רגליים, ומרכז כובד, כל הדברים האלה רלוונטיים לכל גיל בכל מצב,ViruzZ כתב:אתה מתקוון לתנוע בפרק כף היד? או WAGGLE במילים פשוטותriji כתב:שטויות במיץ, הכל עניין של צרכים, הקונסולות האחרות לא יכולות לתת לך את הערך המוסף של התנועה במימד ואם זה מה שאתה מחפש אין לזה תחליף עם כל הכבוד לגרפיקה יותר טובה.ViruzZ כתב:למה? טעות סופר ענקיתyositv כתב:מעוניין להחליף קונסלות XBOX 360
2 שלטים אלחוטיים
50 משחקים צרובים
הרד דיסק 20 GIGA
מכרתי אותן אחרי שבוע.
לויי אין משחים רצניים לגבר בגיל של 18 ומעלה, הכול ילדותי וצעבוני...
קצת ילדותיות זה לא דבר רע כל עוד זה נעשה בחן.
ולמתחרים עדיין אין שום פתרון תנועה מוכח, כשימכרו את זה בקניון ליד הבית נדבר... אבל אהבתי את ההגדרה של גבר בגיל 18, כנראה שההגדרה מתבססת על הרזולוציה והאיכות של כתמי הדם על המסך....
What I meant is that Wii is not fully functional Motion control device, because you can cheat.
In tennis you dont have to play like in real life with 1:1 motion, its enough to move your wrist[/left].
[left]Sony Move is a proven technology, it was tested on E3, and people said that its much more precise then Wii and 1:1
[/left]
בתור חובב מוצרי High End ואחד שקנה מעבד 6 ליבות ביום שיצה, והמחשב שלי יותר חזק מ PS3 ו360 ביחד אני לי יכול להגיד שויי זה יותר מצעצוע לילדים או קונסולה לנשים ו CASUALS
איכשהוא עוד זרמתי עם הטיעונים שלך למרות שמדובר בקונסולה וותיקה יחסית, למרות שאני לא לגמרי מסכים שבמידה ו"תרמה" תגיע לאותן תוצאות (לדעתי יש משמעות לתנועה במימד, במיוחד כשמוסיפים את כל מרכיבי התנועה, לוח FIT ו- בקר MOTION).
אבל ברגע שהגעת לטיעון שבגלל שאתה קונה מעבד 6 ליבות אזי אתה יכול לטעון שזו קונוסולה לנשים, איבדת אותי, מה הקשר???
חובב גאדג'טים לא מסמיך אותך לקבוע שהקונסולה טובה לילדים, נשים וטף בלבד... כמו שכבר אמרתי, עלות התועלת של הקונסולה גבוהה, ייתכן שהמתחרות התעוררו וסוף סוף אחרי מספר שנים לא קטן, יתנו פתרון שבינתיים הוצג בתערוכה ועדיין לא ניתן לרכישה בחנויות, אבל אל תשכח שגם נינטדנו שומרת בקנה פתרון חדש והיא תשלוף אותו בזמן הנכון, האם גם אז הפער בין החברות יהיה כ- 4 שנים והאם גם אז אפשר יהיה לטעון שזה צעצוע לילדים.
ומה לעשות, שורה סופית, מדובר בקונסולה הנמכרת ביותר מסוגה עם משתמשים מכל הגילאים והמינים ובמצבים שונים כפי שניתן לראות מהכתבה הבאה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L ... TIDREPLACE
וכדי לאזן אני חייב להבהיר שיש הרבה יתרונות למתחרים והרבה אנשים ש- WII לא מתאים להם...
אבל ברגע שהגעת לטיעון שבגלל שאתה קונה מעבד 6 ליבות אזי אתה יכול לטעון שזו קונוסולה לנשים, איבדת אותי, מה הקשר???
חובב גאדג'טים לא מסמיך אותך לקבוע שהקונסולה טובה לילדים, נשים וטף בלבד... כמו שכבר אמרתי, עלות התועלת של הקונסולה גבוהה, ייתכן שהמתחרות התעוררו וסוף סוף אחרי מספר שנים לא קטן, יתנו פתרון שבינתיים הוצג בתערוכה ועדיין לא ניתן לרכישה בחנויות, אבל אל תשכח שגם נינטדנו שומרת בקנה פתרון חדש והיא תשלוף אותו בזמן הנכון, האם גם אז הפער בין החברות יהיה כ- 4 שנים והאם גם אז אפשר יהיה לטעון שזה צעצוע לילדים.
ומה לעשות, שורה סופית, מדובר בקונסולה הנמכרת ביותר מסוגה עם משתמשים מכל הגילאים והמינים ובמצבים שונים כפי שניתן לראות מהכתבה הבאה:
וכדי לאזן אני חייב להבהיר שיש הרבה יתרונות למתחרים והרבה אנשים ש- WII לא מתאים להם...
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

riji כתב:איכשהוא עוד זרמתי עם הטיעונים שלך למרות שמדובר בקונסולה וותיקה יחסית, למרות שאני לא לגמרי מסכים שבמידה ו"תרמה" תגיע לאותן תוצאות (לדעתי יש משמעות לתנועה במימד, במיוחד כשמוסיפים את כל מרכיבי התנועה, לוח FIT ו- בקר MOTION).
וכדי לאזן אני חייב להבהיר שיש הרבה יתרונות למתחרים והרבה אנשים ש- WII לא מתאים להם......
זאת היתה דוגמה שאני מחפש מוצרים מתקדמים ומוצר כמו ויי לא משתלב טוב אצל חובבי טכנולוגיה
הסיבה למה אני חושב שהוא לילדים בגלל שאין משחקים כמו Dragon Age, mass effect, Heavy Rain, god of war
ואחרים
אני לא מתלעב ממאריו ושיחקתי בו מספיק כשהיתי קטן (אני בן 30 ב אוגוסט)
עוד סיבה, נכון לחשוב שכל משתמשי הפורום בעלי טלויזיה HD או מחפשים וזה ידוע שויי נראה רע אל מסך 1080P
אני לא ישקר לך, אני עדייו משחק לפעמים ב משחקי ויי ואפילו מאריו באמולטור אל מחשב ב FULL HD
אם פילטרים משפרי תמונה אבל כמו שעמרתי קודם מאריו לא מעניין אותי עד כדי כך שאני יקנה ויי בפעם שבעית
ויסבול בגלל שרועים רע\מרוך
אגב, באמולטור אל המחשב אני משתמש ב ויימוט, נונצק ו סנסור בר אלחוטי
עוד משהוא, אני ניסיתי להאוב את ויי, בפעם אחרונה שהיה לי קניתי מחשיר UPSCALER
שמשנה רזולוציה של ויי עד 1080P ומריץ פילטרים
היכות השתפרה אבל לא לרמה של 360
אם יש לך ויי זה שווה השקעה של 60USD
http://www.vdigi.com/index.php?page=sho ... &Itemid=53