רוצים סבסוד לממיר ל-DTT? תצטרכו לעמוד בקריטריונים
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
נזקקים שיבקשו סבסוד לממיר לחבילת ה-DTT, שעומד על כ-190 שקל בלבד, יצטרכו להגיש לאוצר שורת מסמכים ממיסוי מקרקעין, מרשות השידור ומביטוח לאומי
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000571783
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000571783
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מגוחך משהו - לא מכירים את המשפחות הנזקקות? הרי כל המסמכים האלה - יעלו להם יותר כסף מהממיר
ובטח גם ככה יגבילו את זה לממיר אחד למשפחה
אז הם לא יקלטו כלום ויצטרכו אנטנה...
ובטח גם ככה יגבילו את זה לממיר אחד למשפחה
אז הם לא יקלטו כלום ויצטרכו אנטנה...
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
זאת אמורה להיות איזו בדיחה? כי אם כן היא גרועה במיוחד.
נאמר שקיבלנו את כל שאר הדרישות המגוכחות כולל ההגבלה לממיר בודד, מה הקטע לדרוש לא להיות מנויים של יס/הוט במשך שנה? הרי זה אמור להוות תחליף שיקל על השכבות החלשות, מן הסתם שגם לאנשים שקשה מאד לסגור את החודש יש טלויזיה רב ערוצית כי זה נחשב לבידור הזול ביותר...
כנראה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד ובמשרד האוצר לא באמת מעוניינים לעזור לשכבות החלשות אלא רק לצמצם את ההוצאות על השידור האנלוגי.
נאמר שקיבלנו את כל שאר הדרישות המגוכחות כולל ההגבלה לממיר בודד, מה הקטע לדרוש לא להיות מנויים של יס/הוט במשך שנה? הרי זה אמור להוות תחליף שיקל על השכבות החלשות, מן הסתם שגם לאנשים שקשה מאד לסגור את החודש יש טלויזיה רב ערוצית כי זה נחשב לבידור הזול ביותר...
כנראה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד ובמשרד האוצר לא באמת מעוניינים לעזור לשכבות החלשות אלא רק לצמצם את ההוצאות על השידור האנלוגי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אם מישהו יכל להחזיק יס/הוט - הגיוני מאוד לא לתת לו סבסוד...
אני זוכר שראיתי תכנית על משפחות שלא סוגרות את החודש.
ואללה, גרים בבית, הכל חדש, יש הוט, טלויזיות ושאר דברים - זה הגיוני? אם אתה מכניס את עצמך לבור, צריך לעזור לך לצאת?
מעבר לזה - אם מישהו כבר משלם כל חודש 200 ש"ח להוט/יס - אז שישלם חודש אחד אותו סכום למישהו אחר (במידה ואכן יהיו ממירים במחיר הזה)
אני זוכר שראיתי תכנית על משפחות שלא סוגרות את החודש.
ואללה, גרים בבית, הכל חדש, יש הוט, טלויזיות ושאר דברים - זה הגיוני? אם אתה מכניס את עצמך לבור, צריך לעזור לך לצאת?
מעבר לזה - אם מישהו כבר משלם כל חודש 200 ש"ח להוט/יס - אז שישלם חודש אחד אותו סכום למישהו אחר (במידה ואכן יהיו ממירים במחיר הזה)
Itay_Pollak,
אני הייתי דורש שלא יעשנו.
רציני לחלוטין, אבל במחשבה קצת יותר עמוקה: לאוכלוסיות חלשות יש בעיה בהבנת סדר העדיפות הנכון.
כלומר, אם תתן להם את הממיר בקלות, יש עדיין סיכוי שיתנתקו מהוט ויס, אם תערים עליהם קשיים הם ישארו לקוחות של החברות הללו.
אני הייתי דורש שלא יעשנו.
כלומר, אם תתן להם את הממיר בקלות, יש עדיין סיכוי שיתנתקו מהוט ויס, אם תערים עליהם קשיים הם ישארו לקוחות של החברות הללו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בסדר - דאגו לתוספת מס על סיגריות - כנראה שיהיו עוד כמה שיגמלו בקרוב