התלבטות אחרונה בין LG-LD460 לבין Toshiba 47ZV635
אהלן כולם,
יש לי התלבטות בין 2 טלויזיות שאני מעוניין לקנות לסלון. אלה טלויזיות שראיתי כבר בעיניים והן נראו לי יחסית דומות ולכן הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם על המפרטים הטכניים שלהם.
הטלויזיות הן:
LG LD450
TOSHIBA 47ZV635
אשמח לשמוע קצת דעות על 2 הטלויזיות הנ"ל.
כמו כן, מה ההבדל בטושיבה בין סדרות ה-ZV ל-XV
וב-LG בין ה-450 ל-460.
תודה רבה לכל העוזרים!
יש לי התלבטות בין 2 טלויזיות שאני מעוניין לקנות לסלון. אלה טלויזיות שראיתי כבר בעיניים והן נראו לי יחסית דומות ולכן הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם על המפרטים הטכניים שלהם.
הטלויזיות הן:
LG LD450
TOSHIBA 47ZV635
אשמח לשמוע קצת דעות על 2 הטלויזיות הנ"ל.
כמו כן, מה ההבדל בטושיבה בין סדרות ה-ZV ל-XV
וב-LG בין ה-450 ל-460.
תודה רבה לכל העוזרים!
נערך לאחרונה על ידי danvis ב 06/07/2010 11:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה רבה על התגובה nils,
בעיקרון אני לא מעוניין בהמלצות על מסכים אחרים, שקלתי גם את ה-8404 של פיליפס ואת ה-ex402 של סוני, אבל אחרי התבוננות בחנות, אמא שלי, שהיא זו שתשתמש בטלויזיה רוב הזמן, מעדיפה את אחד מ-2 הדגמים הללו.
מישהו יודע אולי את ההבדל בין ה-VX ל-ZX?..
בעיקרון אני לא מעוניין בהמלצות על מסכים אחרים, שקלתי גם את ה-8404 של פיליפס ואת ה-ex402 של סוני, אבל אחרי התבוננות בחנות, אמא שלי, שהיא זו שתשתמש בטלויזיה רוב הזמן, מעדיפה את אחד מ-2 הדגמים הללו.
מישהו יודע אולי את ההבדל בין ה-VX ל-ZX?..
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אני אישית לא הייתי נותן לאמא שלי (והיא בהחלט מסכימה עם זה) להחליט איזה מסך לרכוש לביתה אלא רק מה התקציב... ולכן יש להם מסכי סמסונג איכותיים וזולים ולא מוצרי מדבקה של הסופר.. 
חח, אולי יש בזה משהו, אבל בסופו של דבר אמא שלי היא זו שצריכה לשבת מול הטלויזיה במשך שעות, והראיתי לה טלויזיות כמו ה-SONY EX402 ופיליפס 8404, והיא עדיין העדיפה את הטושיבה ואת ה-LG (:
בכל מקרה, כן אשמח לדעת מה ההבדל בין ה-ZV ל-XV?
בכל מקרה, כן אשמח לדעת מה ההבדל בין ה-ZV ל-XV?