לא בטוח שרכשתי את המסך המתאים, בבקשה עזרה...
בטעות "זכיתי" במסך 50PJ250R של LG ב-4500 ש"ח.
קישור למסך http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
המסך מיועד לצפיה ממרחק של 3.2 מטרים. ויחובר ל-HTPC.
השאלה היא האם הרזולוציה שלו (1024X768) תפגע משמעותית בחווית הצפייה בשימוש עם HTPC וצפייה ב-HD?
לבטל את הזכיה?
השאלה היא האם הרזולוציה שלו (1024X768) תפגע משמעותית בחווית הצפייה בשימוש עם HTPC וצפייה ב-HD?
לבטל את הזכיה?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לצערי כן.boaz-h כתב:בטעות "זכיתי" במסך 50PJ250R של LG ב-4500 ש"ח.
לבטל את הזכיה?...
אני למעשה די מופתע שמייצרים מסכי פלאזמה בגודל 50 ברזולוציה 1024X768. אני ממליץ לך בחום לבטל את העסקה או לשדרג אותה ל-50PJ350 שלו 1366X768 פקסלים.
יכול להיות שאני אוכל לשדרג את המסך לדגם 50PK550R של LG. האם הדגם מומלץ ומה המחיר ההגיוני לשלם עבורו?nils3373 כתב:לצערי כן.boaz-h כתב:בטעות "זכיתי" במסך 50PJ250R של LG ב-4500 ש"ח.
לבטל את הזכיה?...
אני למעשה די מופתע שמייצרים מסכי פלאזמה בגודל 50 ברזולוציה 1024X768. אני ממליץ לך בחום לבטל את העסקה או לשדרג אותה ל-50PJ350 שלו 1366X768 פקסלים....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

גם ה-PK550 הוא מסך טוב - מחירו לא אמור לעבור את ה-6K. רק אל תשכח שמדובר על מסכים עם רגישות גבוהה לצבירות (צריבה זמנית) ועליך לבצע הרצה לאורך 400 השעות הראשות לצימצום הבעיה.
נשמע מפחיד עניין הצריבות. תודה על התגובה. אני כנראה אשקול לבטל ולחפש LCD בגודל 46 במקום.nils3373 כתב:גם ה-PK550 הוא מסך טוב - מחירו לא אמור לעבור את ה-6K. רק אל תשכח שמדובר על מסכים עם רגישות גבוהה לצבירות (צריבה זמנית) ועליך לבצע הרצה לאורך 400 השעות הראשות לצימצום הבעיה....
תודה רבה!
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אתה ממש לא אמור לפחד פשוט יש לפעול על פי כללים מסויימים לאורך התקופה הראשונית של הצפיה ולאחר מכן תוכל להנות ללא דאגות מיוחדות.boaz-h כתב:נשמע מפחיד עניין הצריבות. תודה על התגובה. אני כנראה אשקול לבטל ולחפש LCD בגודל 46 במקום.nils3373 כתב:גם ה-PK550 הוא מסך טוב - מחירו לא אמור לעבור את ה-6K. רק אל תשכח שמדובר על מסכים עם רגישות גבוהה לצבירות (צריבה זמנית) ועליך לבצע הרצה לאורך 400 השעות הראשות לצימצום הבעיה....
תודה רבה!...
הם הציעו לי אותה ב5900ש"ח. השאלה אם זה המסך הטוב ביותר שאני יכול לקבל בטווח המחירים 6000-7000 בגדלים 46-50?nils3373 כתב:אתה ממש לא אמור לפחד פשוט יש לפעול על פי כללים מסויימים לאורך התקופה הראשונית של הצפיה ולאחר מכן תוכל להנות ללא דאגות מיוחדות.boaz-h כתב:נשמע מפחיד עניין הצריבות. תודה על התגובה. אני כנראה אשקול לבטל ולחפש LCD בגודל 46 במקום.nils3373 כתב:גם ה-PK550 הוא מסך טוב - מחירו לא אמור לעבור את ה-6K. רק אל תשכח שמדובר על מסכים עם רגישות גבוהה לצבירות (צריבה זמנית) ועליך לבצע הרצה לאורך 400 השעות הראשות לצימצום הבעיה....
תודה רבה!......
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

לי אישית יש העדפה ל-50X20 של פנסוניק ואז מגיע הסמסונג 50C450.
למרות שהפנל של ה-50X20 לא חדשני כמו של הסמסונג וה-LG יש לו את יתרון העמידות מפני צבירות וצריבות שהאחרות די סובלות ממנו (בעיקר ה-LG).
למרות שהפנל של ה-50X20 לא חדשני כמו של הסמסונג וה-LG יש לו את יתרון העמידות מפני צבירות וצריבות שהאחרות די סובלות ממנו (בעיקר ה-LG).
תראה, כל המסכים טובים ולכל אחד יתרונות וחסרונות.
כמובן שכל אחד יוכל לתת התרשמות יותר טובה על סמך נסיונו האישי הטוב/רע
לי יש ניסיון טוב עם PK550 ולכן אני ממליץ עליה.
לאחרים יש ניסיון טוב עם סמסונג או פנסוניק שהם חברות מצויינות ויכולים להמליץ עליהם.
בקיצור, לדעתי לא תתאכזב מכל בחירה שלא תעשה.
X20 עמיד יותר לצריבות
PK550 הוא FHD
C450 לא ראיתי אבל אמור להיות גם מסך כניסה מעולה ואני בטוח שיש אנשים פה שיוכלו לחוות דעה על מסך נהדר זה
בשורה תחתונה כל המסכים האלו הם מסכי רמת כניסה פחות או יותר של שלושת החברות היחידות שמיצרות פלזמה.
לדעתי אף אחת מהטלויזיות לא תאכזב אותך.
לאחרים יש ניסיון טוב עם סמסונג או פנסוניק שהם חברות מצויינות ויכולים להמליץ עליהם.
X20 עמיד יותר לצריבות
PK550 הוא FHD
C450 לא ראיתי אבל אמור להיות גם מסך כניסה מעולה ואני בטוח שיש אנשים פה שיוכלו לחוות דעה על מסך נהדר זה
בשורה תחתונה כל המסכים האלו הם מסכי רמת כניסה פחות או יותר של שלושת החברות היחידות שמיצרות פלזמה.
לדעתי אף אחת מהטלויזיות לא תאכזב אותך.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אם נסתמך על דעה אישית וניסיון אישי בלבד אז יצא שכל המסכים בעולם כולל מוצרי מדבקה יהיו מומלצים.oshri8 כתב:תראה, כל המסכים טובים ולכל אחד יתרונות וחסרונות.
X20 עמיד יותר לצריבות
PK550 הוא FHD
לדעתי אף אחת מהטלויזיות לא תאכזב אותך....
דבר ראשון יש להתבסס על ביקורות מקצועיות (כ-80%) ומעט מהנסיון האישי אלא אם כן מדובר בוידאופיל מדופלם שראה ובדק אין ספור מסכים.