שלום חברים,אני חדש פה והייתי שמח שתעזרו לי.
אני נרשמתי לפני שלושה שבועות בערך לשירות של XBOX LIVE.....והספקתי לשחק בפרו אבולושן עם שחקנים מהעולם והיה אחלה.(אגב,אני מתכוון לשחק רק פרו.שאר הדברים לא ממש מעניינים אותי,מצטער).
אמרו לי שברישום אין את האופציה ישראל כך שהייתי צריך להמציא כל מיני רחובות אחרים (נגיד בארה"ב) מספר טלפון ובלה בלה,כדי ליצור חשבון לאקסבוקס.
אז עשיתי מה שצריך לעשות וקיבלתי גם עוד שני יוזרים שהבנתי שלכל יוזר יש חודש חינם.
כך שיש לי עוד חודשיים לשחק עם כל משתמש.....
אבל השאלה שלי היא כזו:
מה ייקרה אחרי חודשיים?
אני עדיין רוצה להמשיך ולשחק אז אני אצטרך מן הסתם לעשות מנוי שנתי. אבל הבעיה היא כזו:
רוב הפרטים שלי די מפוברקים (לא כי עשיתי את זה בכוונה. פשוט אי אפשר להירשם מישראל,אז הייתי צריך לתת כתובת מסויימת בניויורק,טלפון שאני בכלל לא זוכר מה נתתי ,שם רחוב שאניגם לא זוכר וכו' וכו'...)
אז עכשיו אני רוצה לעשות מנוי דרך אי בי ושיטת תשלום של PAYPAL. אבל אני יודע שאח"כ אני אצטרך בעצם להפעיל את החשבון שלי באתר של האקסבוקס ושם אני צריך לאמת את היוזר שלי (שכבר קיים) רק שאני לא זוכר את הכתובת,שם הרחוב שנתתי לפני חודש.
אז אני מתבאס לשלם סתם ואח"כ להבין שאני לא יכול להיכנס לLIVE.
בקיצור,מה אתם ממליצים לי לעשות? (זה לא שאני מנסה לא לשלם. פשוט אולי יש דרך נוספת שאתם מכירים?
מה חלקכם עושה אחרי שתקופת הניסיון מסתיימת?
אשמח לתשובה חברים
המון תודה
בבקשה עזרה ב XBOXLIVE
-
dgrwkl
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
היdgrwkl כתב:שלום חברים,אני חדש פה והייתי שמח שתעזרו לי.
אני נרשמתי לפני שלושה שבועות בערך לשירות של XBOX LIVE.....והספקתי לשחק בפרו אבולושן עם שחקנים מהעולם והיה אחלה.(אגב,אני מתכוון לשחק רק פרו.שאר הדברים לא ממש מעניינים אותי,מצטער).
אמרו לי שברישום אין את האופציה ישראל כך שהייתי צריך להמציא כל מיני רחובות אחרים (נגיד בארה"ב) מספר טלפון ובלה בלה,כדי ליצור חשבון לאקסבוקס.
אז עשיתי מה שצריך לעשות וקיבלתי גם עוד שני יוזרים שהבנתי שלכל יוזר יש חודש חינם.
כך שיש לי עוד חודשיים לשחק עם כל משתמש.....
אבל השאלה שלי היא כזו:
מה ייקרה אחרי חודשיים?
אני עדיין רוצה להמשיך ולשחק אז אני אצטרך מן הסתם לעשות מנוי שנתי. אבל הבעיה היא כזו:
רוב הפרטים שלי די מפוברקים (לא כי עשיתי את זה בכוונה. פשוט אי אפשר להירשם מישראל,אז הייתי צריך לתת כתובת מסויימת בניויורק,טלפון שאני בכלל לא זוכר מה נתתי ,שם רחוב שאניגם לא זוכר וכו' וכו'...)
אז עכשיו אני רוצה לעשות מנוי דרך אי בי ושיטת תשלום של PAYPAL. אבל אני יודע שאח"כ אני אצטרך בעצם להפעיל את החשבון שלי באתר של האקסבוקס ושם אני צריך לאמת את היוזר שלי (שכבר קיים) רק שאני לא זוכר את הכתובת,שם הרחוב שנתתי לפני חודש.
אז אני מתבאס לשלם סתם ואח"כ להבין שאני לא יכול להיכנס לLIVE.
בקיצור,מה אתם ממליצים לי לעשות? (זה לא שאני מנסה לא לשלם. פשוט אולי יש דרך נוספת שאתם מכירים?
מה חלקכם עושה אחרי שתקופת הניסיון מסתיימת?
אשמח לתשובה חברים
המון תודה...
תתחדש
לגבי חשבון ב LIVE זה מאד פשוט, נגיד יש לך חשבון ב USA, לך ל EBAY USA
וחפש כרטיס XBOX LIVE 12
את הקוד תקבל ב EMAIL ו
יש ב XBOX מקום לקודים ואין צורך להיתשמש ב אתר שלהם
http://cgi.ebay.com/Xbox-360-Live-Gold- ... 335d44f3ad
אני היתי מנוי שנתיים עד שקיבלתי באן כמו כולם ב ראש השנה האזרחי האחרון
וב אקס בוקס החדש עוד לא נירשמתי כי יש לי PS3 ושם זה חינם