הצילו!! אולי חם לי...
הי, אני קרוב לייאוש וקניית מחשב חדש..
אני כל הזמן מנסה לשדרג את המחשב כדי שיתאים למטרה החדשה שלו. (all-in-pne)
יש לי P5W65 שבו יש 4 pci-e ו 2pci רגילים.
בעקבות העברת הטלוויזיה הבנתי שאני צריך עוד כרטיס מסך. אבל.
הכרטיס הנוכחי שלי הינו HD 5830 שתופס כבר 2 כניסות , לידו יש חריץ ריק שהבנתי שאמור להיות ריק בגלל אוורור (אם כי ראיתי צילומים של אפילו 3!! כרטיסים ממוקממים אחד ליד השני) המתקין אמר שצריך להיות ריק בגלל האוורור. בחריץ האחרון ישנו sb pci- titanium , ניסיתי בתור ייאוש לקחת ati radion 7000 בתור כרטיס משני, אבל זה תקע לי את המחשב.
אז מה לעשות? להסתכן לקנות כרטיס pci-e נוסף, יותר זול שתופס חריץ אחד ולשים אותו ליד הכרטיס הגדול? או לוותר?
אני כל הזמן מנסה לשדרג את המחשב כדי שיתאים למטרה החדשה שלו. (all-in-pne)
יש לי P5W65 שבו יש 4 pci-e ו 2pci רגילים.
בעקבות העברת הטלוויזיה הבנתי שאני צריך עוד כרטיס מסך. אבל.
הכרטיס הנוכחי שלי הינו HD 5830 שתופס כבר 2 כניסות , לידו יש חריץ ריק שהבנתי שאמור להיות ריק בגלל אוורור (אם כי ראיתי צילומים של אפילו 3!! כרטיסים ממוקממים אחד ליד השני) המתקין אמר שצריך להיות ריק בגלל האוורור. בחריץ האחרון ישנו sb pci- titanium , ניסיתי בתור ייאוש לקחת ati radion 7000 בתור כרטיס משני, אבל זה תקע לי את המחשב.
אז מה לעשות? להסתכן לקנות כרטיס pci-e נוסף, יותר זול שתופס חריץ אחד ולשים אותו ליד הכרטיס הגדול? או לוותר?
-
- החריץ הוא בין הכרטיס העליון (HD5830) לתחתון SB pcie
נערך לאחרונה על ידי emaayan ב 04/07/2010 23:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אני לא מבין כמה דברים מההסבר שלך.
אם אני מבין נכון - המחשב מחובר למסך מחשב, ואתה רוצה לחבר אותו גם לטלויזיה? אם כן, למה אתה צריך כרטיס מסך שני? פשוט תעביר כבל מהיציאת וידיאו השניה של הכרטיס מסך לטלויזיה ובוינדוס תגדיר מה כל מסך רואה.
לגבי אוורור, אם ATI הייתה רוצה שהכרטיס יתפוס יותר סלוטים בשביל קירור, היא הייתה בונה את הכרטיס ככה. הכרטיס מסתפר בשני סלוטים, לא צריך להגזים עם הקירור.
אם אני מבין נכון - המחשב מחובר למסך מחשב, ואתה רוצה לחבר אותו גם לטלויזיה? אם כן, למה אתה צריך כרטיס מסך שני? פשוט תעביר כבל מהיציאת וידיאו השניה של הכרטיס מסך לטלויזיה ובוינדוס תגדיר מה כל מסך רואה.
לגבי אוורור, אם ATI הייתה רוצה שהכרטיס יתפוס יותר סלוטים בשביל קירור, היא הייתה בונה את הכרטיס ככה. הכרטיס מסתפר בשני סלוטים, לא צריך להגזים עם הקירור.
סה "כ יש לי 4 מסכים.
1. TOSHIBA WL58 -> HDMI
2. SAMSUNG 21.5 -> DVI
3.SAMSUNG 19" ->DVI
4. samsung 17" -> VGA
אז אני צריך כרטיס מסך שני.
צריפתי תמונה של המקום
2. SAMSUNG 21.5 -> DVI
3.SAMSUNG 19" ->DVI
4. samsung 17" -> VGA
אז אני צריך כרטיס מסך שני.
צריפתי תמונה של המקום
קוראים לה eyeinfinity
והיא לא תעבוד אצלי כיוון שבשביל DisplayPort אני צריך windows 7.
חוץ מזה, אי אפשר להפעיל Display Port כאשר יש לי כבר 2 DVI.
חוץ מזה, אי אפשר להפעיל Display Port כאשר יש לי כבר 2 DVI.