איזה תלת מימד של סמסונג לקנות?
יש לי התלבטות בקשר לרכישת מסך של סמסונג מסדרת ה-8000 , האם לדעת החברים כאן עדיף ללכת על הדגם של הפלזמה או הlcd או ה-led? לפי מה שאני קראתי יש יתרון טכנולוגי לדגם הפלזמה מבין השלושה.
מרחק הצפיה הוא 3.5 מטר ובגודל של 50 אינץ. אשמח לשמוע דעתכם בענין ..
מרחק הצפיה הוא 3.5 מטר ובגודל של 50 אינץ. אשמח לשמוע דעתכם בענין ..
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
shlomoreshlomore כתב:יש לי התלבטות בקשר לרכישת מסך של סמסונג מסדרת ה-8000 , האם לדעת החברים כאן עדיף ללכת על הדגם של הפלזמה או הlcd או ה-led? לפי מה שאני קראתי יש יתרון טכנולוגי לדגם הפלזמה מבין השלושה.
מרחק הצפיה הוא 3.5 מטר ובגודל של 50 אינץ. אשמח לשמוע דעתכם בענין .....
בערב ההשקה של מיני ליין יבואנית סמסונג בישראל . התרשמתי מאוד ממסך הפלזמה דגם 7000 גודל 63 פלזמה .
אין ספק שאם יש באפשרותך לרכוש מסך בסדר גודל כזה . אז תוכל להנות מחווית צפייה סוםר איכותית .
מסך מדהים בעל יכולות מרהיבות בדו מימיד . וגם בתלת מימד .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
shlomore,
אם יש לך תקציב (מעל 30K) וסבלנות (עדיין לא ניתן להזמינה - לפי דברי מיניליין זה אמור לקרות בימים הקרובים) אז רק סמסונג 63C7000.
ראיתי אותו בפעולה בהשקה בתל אביב ובהשוואה (צפייה בתכני 3D) ל-C8000 ו-C7000 ממשפחת ה-LCD/LED הוא יצא עם ידו על העליונה בהפרש גדול באיכות הצבעים ובזמן התגובה.
אם יש לך תקציב (מעל 30K) וסבלנות (עדיין לא ניתן להזמינה - לפי דברי מיניליין זה אמור לקרות בימים הקרובים) אז רק סמסונג 63C7000.
ראיתי אותו בפעולה בהשקה בתל אביב ובהשוואה (צפייה בתכני 3D) ל-C8000 ו-C7000 ממשפחת ה-LCD/LED הוא יצא עם ידו על העליונה בהפרש גדול באיכות הצבעים ובזמן התגובה.
תודה על התגובות חברים יקרים,שני דברים קודם כל אין לי מספיק מקום בשביל מסך בגודל 63 , ודבר שני וחשוב עוד יותר זה לפי התרשמות של מי שראה את המסכים,רציתי פשוט ללמוד האם לדגם של הפלזמה יש יתרון איכותי אמיתי לעומת מסכי ה -led או ה -lcd ? כולם מהסדרה של ה-8000c.
אני אישית מעדיף, לפחות עד עכשיו את התמונה של פלזמה על דגמי ה -lcd וה-led שראיתי . הענין הוא שהיום הטכנולוגיה התקדמה בכל הקשור למסכי ה-led וה-lcd ויכול להיות שהפלזמה נחותה מהם טכנולוגית.
זו בעצם הסיבה שהגעתי לפלזמה החדשה של סמסונג,כי לפי מה שקראתי המסך הזה משופר בטכנולוגיה שאפילו עדיפה על ה-led. האמנם?
שוב מאד אשמח לשמוע מכם אם מישהו ראה בעצמו ויכול להצביע על עדיפות מסוימת !
תודה לכולם על ההתיחסות
אני אישית מעדיף, לפחות עד עכשיו את התמונה של פלזמה על דגמי ה -lcd וה-led שראיתי . הענין הוא שהיום הטכנולוגיה התקדמה בכל הקשור למסכי ה-led וה-lcd ויכול להיות שהפלזמה נחותה מהם טכנולוגית.
זו בעצם הסיבה שהגעתי לפלזמה החדשה של סמסונג,כי לפי מה שקראתי המסך הזה משופר בטכנולוגיה שאפילו עדיפה על ה-led. האמנם?
תודה לכולם על ההתיחסות
שלמה ,shlomore כתב:תודה על התגובות חברים יקרים,שני דברים קודם כל אין לי מספיק מקום בשביל מסך בגודל 63 , ודבר שני וחשוב עוד יותר זה לפי התרשמות של מי שראה את המסכים,רציתי פשוט ללמוד האם לדגם של הפלזמה יש יתרון איכותי אמיתי לעומת מסכי ה -led או ה -lcd ? כולם מהסדרה של ה-8000c.
תודה לכולם על ההתיחסות...
ראשית מברך אותך על החלטתך לרכוש את אחד ממסכי התלת מימד של סמסונג.
אין ספק שבאיזה מהם שלא תבחר צפויה לך הנאה מרובה .
אני אישית בחרתי בLED C8000 גודל 55 אינץ ולאחר שבועיים שהמסך בסלון שלי אין לי ספק שזאת היתה
בחירה משולמת בשבילי ! המסך איך לומר בעדינות נפלא.....!!
היתה לי גם כן ההתלבטות לגבי פלסמה או לד לאחר שנים רבות עם מסך קורו בבית אבל בסופו של דבר
אין לי ספק מה עדיף בשבילי.
בהצלחה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
בהשוואה של ה-63C7000 ל-LED ניתן היה לראות בפירוש שבהצגת תכני 3D מסכי ה-LED מהבהבים ושזמן התגובה שקיים להם עדיין אינו מספיק להצגת סוג התוכן הנ"ל - ה-C8000 תפקד סביר כאשר ה-C7000 הבהב בצורה מציקה לעיניים. לעומתם הפלאזמה תפקדה בצורה מושלמת וחלקה וזה אני מאמין תודות לזמן התגובה האפסי (כ-0.001ms).shlomore כתב:תודה על התגובות חברים יקרים,שני דברים קודם כל אין לי מספיק מקום בשביל מסך בגודל 63 , ודבר שני וחשוב עוד יותר זה לפי התרשמות של מי שראה את המסכים,רציתי פשוט ללמוד האם לדגם של הפלזמה יש יתרון איכותי אמיתי לעומת מסכי ה -led או ה -lcd ? כולם מהסדרה של ה-8000c.
תודה לכולם על ההתיחסות...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אני אישית בחרתי בLED C8000 גודל 55 אינץ ולאחר שבועיים שהמסך בסלון שלי אין לי ספק שזאת היתה
בחירה משולמת בשבילי ! המסך איך לומר בעדינות נפלא.....!!
היתה לי גם כן ההתלבטות לגבי פלסמה או לד לאחר שנים רבות עם מסך קורו בבית אבל בסופו של דבר
אין לי ספק מה עדיף בשבילי....
dor8,
אחרי שהייתה לך קורו בבית ועכשיו סמסונג C8000, למי לדעתך יש תמונה איכותית יותר?
ההבדל בין ה7000 ל8000 הוא גדול !
הקונטרסט ב8000 גבוה משמעותית וזה מורגש. שחורים הרבה יותר טובים מה7000.
כמו כן ב7000 שמתי לב לזליגות אור וזה היה מורגש בסצינות כהות.
להפתעתי ב8000 אין את התופעה הזאת. אין ספק פשוט מסך יותר טוב !
כמו כן העיצוב שלו פשוט מדהים ויפה הרבה יותר מה7000 לדעתי.
לפי הבנתי לסם ליין עדיין אין את ה8000 והם מתכוונים להביא אותו רק בגודל 65 אינץ.
שלחתי לך הודעה בפרטי על המקום שאני קניתי את המסך - דגם אירופאי , זול יותר משמעותית מסם ליין
ועם שנתיים אחריות.
שלחתי לך הודעה בפרטי על המקום שאני קניתי את המסך - דגם אירופאי , זול יותר משמעותית מסם ליין
ועם שנתיים אחריות.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
המקום הזא שקרן!dor8 כתב:ההבדל בין ה7000 ל8000 הוא גדול !
ועם שנתיים אחריות....
היתקשרתי אליו יום חמישי הוא אומר אין במלאי לא עצלו לא בחול ולמה שלא תקח יותר גדולה שיש לו?
אמרתי שאני חייב 40 וכתוב באתר שיש במלאי, הוא התצבן ואמר שהוא יחזור עלי ביום שיש
כמובן שהוא לא התקשר
התקשרתי אלוי ביום ראשון, והוא אמר לי "זה אתה מיום חמישי, אני חוזר אליכה עוד דקה"
היום יום שלישי ו הדקה עברה לפני יומיים
הבן אדם שקרן ורוצה למכור רק משיש לו במלאי
נ.ב. מצאתי FIRMWARE חדש ל40C7000 באתר סמסונג אוסטרליה, יש לנו אותו דגם UA
יכול להיות שיהיה פחות בעיות אחרי ה UPDATE
לא חושב שאתה צריך להתרגז. הבן אדם לא שקרן . פשוט רונן בד"כ לא חוזר לטלפונים וגם הרבה פעמים
לא זמין . פשוט צריך לנסות עד שהוא עונה.
אם הוא אמר לך שאין במלאי אז כנראה שאין במלאי , זה לא שהוא לא רוצה למכור לך.
למה אתה מחפש גודל 40 ?? מה מרחק הצפיה שלך? בשביל להנות מתלת מימד בגודל הזה אתה
תצטרך לשבת מטר מהמסך... אני עם גודל 55 ממרחק 3.5 מטר ובתלת מימד הייתי שמח ליותר גדול.
תצטרך לשבת מטר מהמסך... אני עם גודל 55 ממרחק 3.5 מטר ובתלת מימד הייתי שמח ליותר גדול.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
יש לי שולחן מחשב אם מסך מחשב שעומד עליו ו LCD 37 שטלויה על עמוד מהתקרה מעל המסךdor8 כתב:לא חושב שאתה צריך להתרגז. הבן אדם לא שקרן . פשוט רונן בד"כ לא חוזר לטלפונים וגם הרבה פעמים
תצטרך לשבת מטר מהמסך... אני עם גודל 55 ממרחק 3.5 מטר ובתלת מימד הייתי שמח ליותר גדול....
ו אני יושב צמוד לשולחן וכאשר משחק אל LCD אני זז מטר אחורה
ה3D LCD תחליף 37 על אותו עמוד ברזל
הגב סיבה שאני עצבי: שבוע לפני אתקשרתי אליו ואמרתי לו שאני אולך לקחת LOAN מהבנק
ואם הוא מפתיך לי להשיג טלויזיה תוך שבוע והוא אמר ש כן, לך תשיג כסף ותוך שבוע תקבל
בסוף מצתי מקום אחר אחריות מאקורית 3 שנים, 2 זוגות משקפיים וסרט 3D ב 24 תשלומים ללא ריבית
14500
לי זא יוצע אותו מכיר כמו לקנות אצלו כי אני משלם 1500שח ריבית לבנק אל LOAN של 10K
אז החזרתי אותה לבנק ואני ישלם ב כרטיס אשראי ללא ריבית
סליחה על שגיות כתיב אני לא כתבתי בעברית 13 שנה מאז שסיימתי תיכון
ואמאז אני רק כותב אנגלית גם בעבודה
בטח שהוא צריך להתרגז !!
גם אני הייתי מתרגז
הבן אדם לא יכול להחזיר טלפון - אומר שכן ולא חוזר .
לפחות שיבקש שיתקשר שוב עוד מעט , ביזיון .
וזה כאשר לקוח מעוניין לרכוש -
מה אם תהיה בעיה
מאיזה חברה הרונן הזה - שגם אני אזהר .
גם אני הייתי מתרגז
הבן אדם לא יכול להחזיר טלפון - אומר שכן ולא חוזר .
לפחות שיבקש שיתקשר שוב עוד מעט , ביזיון .
וזה כאשר לקוח מעוניין לרכוש -
מה אם תהיה בעיה
מאיזה חברה הרונן הזה - שגם אני אזהר .
חברה אני רואה שסף העצבים שלכם הוא מאוד מאוד נמוך...
אני באמת מאחל לכם מכל הלב שאלה יהיו הצרות שלכם בחיים.
אלי הוא גם לא חזר איזה פעם פעמיים אבל בשורה התחתונה יש לי מסך 3D חדש בבית.
אולי באמת עדיף שתקנו מסם ליין השירות לקוחות שלהם הוא פשוט איך אומרים.. "מדהים" .
אני באמת מאחל לכם מכל הלב שאלה יהיו הצרות שלכם בחיים.
אלי הוא גם לא חזר איזה פעם פעמיים אבל בשורה התחתונה יש לי מסך 3D חדש בבית.
אולי באמת עדיף שתקנו מסם ליין השירות לקוחות שלהם הוא פשוט איך אומרים.. "מדהים" .