חיווט לרמקולים
לפי הרמקולים ככה שווה להשקיע בכבלים, אם אתה תולה סתם סאטליטים של 500 שקל קנה את הכבל הכי זול שתמצא...
בגדול רמת האיכות בכבלים הפשוטים לא בהיי הנד נמדדת לפי עובי הכבל המוליך, אתה תראה כשתקנה שיש לך מספר סוגים שנבדלים לפי עובי הכבל.
בגדול רמת האיכות בכבלים הפשוטים לא בהיי הנד נמדדת לפי עובי הכבל המוליך, אתה תראה כשתקנה שיש לך מספר סוגים שנבדלים לפי עובי הכבל.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לא ציינת תקציב, וכפי שציין Skitz זה בהחלט משנה לפי הרמקולים.
בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לרדת מ 1.5 מ"מ חתך, בעדיפות ל 2.5 (אם מדובר בקדמיים רצפתיים, עבורם הייתי הולך על 4 מ"מ).
אני מתייחס למספרים הנ"ל עפ"י ניסיוני (באחוריים - מדפיים, בקדמיים - רצפתיים).
מבחינת מקום מומלץ - אני מאוד מרוצה מהכבלים של Omega Audio. אם אתה מעוניין להרכיב בננות (במידה והרמקולים מתאימים) אני ממליץ בחום על אלו - http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... chi+banana .
בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לרדת מ 1.5 מ"מ חתך, בעדיפות ל 2.5 (אם מדובר בקדמיים רצפתיים, עבורם הייתי הולך על 4 מ"מ).
אני מתייחס למספרים הנ"ל עפ"י ניסיוני (באחוריים - מדפיים, בקדמיים - רצפתיים).
מבחינת מקום מומלץ - אני מאוד מרוצה מהכבלים של Omega Audio. אם אתה מעוניין להרכיב בננות (במידה והרמקולים מתאימים) אני ממליץ בחום על אלו - http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... chi+banana .
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אין לי תקציב, כי אין לי מושג מה העלות
אבל הבדל של מאה שקל לפה מאה שקל לשם לא ממש ישנה לי...
אני כהתחלה מעוניין לרכוש מערכת פשוטה ולאחר לשדרג. אני משקיע בבית שלם ובנתיים מעדיף להשקיע במסך ודברים אחרים.
השימוש הוא בעיקר לקולנוע ביתי ומידי פעם מוזיקה.
אני מתאר לעצמי שלא שווה לשדרג את החוטים יחד עם המערכת...
המערכת בסיגנון שאני מחפש היא Denon DHT390. נראת לי פשוטה וטובה.
מה אתם אומרים ?
אני כהתחלה מעוניין לרכוש מערכת פשוטה ולאחר לשדרג. אני משקיע בבית שלם ובנתיים מעדיף להשקיע במסך ודברים אחרים.
השימוש הוא בעיקר לקולנוע ביתי ומידי פעם מוזיקה.
אני מתאר לעצמי שלא שווה לשדרג את החוטים יחד עם המערכת...
המערכת בסיגנון שאני מחפש היא Denon DHT390. נראת לי פשוטה וטובה.
מה אתם אומרים ?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
זה כבר נושא לשרשור אחר...
אני מציע שתפתח שרשור חדש לנושא קניית מערכת ק"ב (תסתכל על שרשורים אחרים ותבין מה ישאלו אותך
).
אח"כ נדבר על כבלים - מהשאלה המקורית השתמע שכבר יש לך מערכת שעוברת איתך.
אני מציע שתפתח שרשור חדש לנושא קניית מערכת ק"ב (תסתכל על שרשורים אחרים ותבין מה ישאלו אותך
אח"כ נדבר על כבלים - מהשאלה המקורית השתמע שכבר יש לך מערכת שעוברת איתך.