המדינה תבחן הוצאת הפיקוח על ערוצי ה-DTT מידי הרשות השנייה
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הסיבה: חשש לניגוד אינטרסים; תיבחן אפשרות להגדלת כמות ערוצי ה-DTT ולהפעלת רדיו דיגיטלי על גבי התשתית
בין 70 ל-100 אלף בתים כבר רכשו את ממיר ה-DTT, המאפשר צפייה ב-5 ערוצי בסיס (1, 2, 10, 33 ו99) ללא תשלום דמי מנוי.
כתבה ב Themarker:
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... _502158126
בין 70 ל-100 אלף בתים כבר רכשו את ממיר ה-DTT, המאפשר צפייה ב-5 ערוצי בסיס (1, 2, 10, 33 ו99) ללא תשלום דמי מנוי.
כתבה ב Themarker:
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... _502158126
צעד טוב ומתבקש..........כאשר יגדל מספר הערוצים ויכלול גם ערוצי ספורט בהחלט אנשים יחשבו עוד פעם על ההוצאות שלהם ויסכימו לעבור לDTT אבל עד אז עם רק 5 ערוצים שבשניים מהם אני לא צפיתי אף פעם (ולא מתכוון לצפות) אני לא רואה את עצמי עובר לDTT.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
תפסיקו לחיות באשליות שיהיו עשרות ערוצים, מקסימום יוסיפו את ערוצים 24 ו9 ובעתיד הרחוק יותר אולי עוד איזה ערוץ מסחרי שיוקם.
להפעיל רדיו על DVB-T זה לא תחליף לDAB אלא רק תוספת, שלא יחשבו שזה יפטור אותם מהקמת מערך רדיו דיגיטלי.
גם לי לא ממש ברור איזה ניגוד אינטרסים יש בזה שהרשות השניה גם אחראית לשידורים וגם מפקחת, הרי ממילא אין לה סמכות לבצע שינויים והיא רק מפעילה את זה.
להפעיל רדיו על DVB-T זה לא תחליף לDAB אלא רק תוספת, שלא יחשבו שזה יפטור אותם מהקמת מערך רדיו דיגיטלי.
גם לי לא ממש ברור איזה ניגוד אינטרסים יש בזה שהרשות השניה גם אחראית לשידורים וגם מפקחת, הרי ממילא אין לה סמכות לבצע שינויים והיא רק מפעילה את זה.
יש לי שאלה : האם הם רוצים להעביר את עידן+ לידי גוף חדש בסגנון freeview הבריטי שהוא אחראי על כל ניהול ותחזוקת השידורים הקרקעיים הדיגיטליים, על מנת שהתקציב שלו ישמש כמו כן להוספת ערוצים, תדרים שיקבל מהמדינה, שידורי רדיו והכי חשוב - HD ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא ברור לך איזה ניגוד אינטרסים? הרשות השנייה אחראית על ערוץ 10 ו 22
איזה אינטרס יש להם למשל לשדר את המונדיאל בHD? המצב הוא מגוחך לגמרי. לא יכול להיות שגוף גם מפקח וגם משדר וזה ברור לכולם. גם הקטע עם הרדיו - כנראה שיש להם אינטרס פנימי למה שלא יהיה שידור DAB
איזה אינטרס יש להם למשל לשדר את המונדיאל בHD? המצב הוא מגוחך לגמרי. לא יכול להיות שגוף גם מפקח וגם משדר וזה ברור לכולם. גם הקטע עם הרדיו - כנראה שיש להם אינטרס פנימי למה שלא יהיה שידור DAB
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הם רוצים להוציא את השידור לא את הפיקוח. הם מפקחים על ערוצים 2 ו-10, הם משדרים את כל השאר.
אני דווקא לא רואה ניגוד אינטרסטים כאן.
דעתי האישית, אשר הבעתי אותה מספר פעמים, זה שצריך לאחד את רשות השידור, הרשות השניה ומועצת הכבלים והלווין לכדי גוף אחד מאוחד שיפקח על כל השידורים בישראל. חטיבה שלו צריכה להיות אחראית על השידורים של הערוצים החופשיים (רדיו, וטלויזיה) בכל הפלטפורמות שהמדינה אחראית עליהם (לויין, DTT, אנלוגי).
אני דווקא לא רואה ניגוד אינטרסטים כאן.
דעתי האישית, אשר הבעתי אותה מספר פעמים, זה שצריך לאחד את רשות השידור, הרשות השניה ומועצת הכבלים והלווין לכדי גוף אחד מאוחד שיפקח על כל השידורים בישראל. חטיבה שלו צריכה להיות אחראית על השידורים של הערוצים החופשיים (רדיו, וטלויזיה) בכל הפלטפורמות שהמדינה אחראית עליהם (לויין, DTT, אנלוגי).
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לוקחים בחשבון את הנושא הביטחוני ?
הרי היום יש אפשרות לפרוץ לשידור בכל רגע, במקרה ותהיה מלחמה.
האם מי שישדר יוכל לאפשר להתפרץ לשידור בכל רגע כמו שקיים כיום ?
הרי היום יש אפשרות לפרוץ לשידור בכל רגע, במקרה ותהיה מלחמה.
האם מי שישדר יוכל לאפשר להתפרץ לשידור בכל רגע כמו שקיים כיום ?
מעולה. ככה זה במדינות אחרות.
יש גוף ללא מטרת רווח בבעלות הערוצים והחברה שמפעילה המשדרים. והם דוחפים ומקדמים את השידור הדיגיטלי שכולל עשרות ערוצים. בארץ לא ראינו פרסום בכלל, בקושי יש ערוצים, ואי שידור המונדיאל ב-HD - שערורייה.
יש גוף ללא מטרת רווח בבעלות הערוצים והחברה שמפעילה המשדרים. והם דוחפים ומקדמים את השידור הדיגיטלי שכולל עשרות ערוצים. בארץ לא ראינו פרסום בכלל, בקושי יש ערוצים, ואי שידור המונדיאל ב-HD - שערורייה.