חוות דעת על B&W 604 S3
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
ובינוני מאוד בסטריאו,
צליל יבש, טרבל נמוך ומראה של מליון דולר שמסתיר את זה..
אם זה בכדי לקנות אותם ביד-2 במחיר שמוצע, זה דיל טוב,
ועם האונקיו הם משתלבים בסדר, שוב אני מאוד לא אהבתי אותם בסטיראו,
לקולנוע הם בסדר.
צליל יבש, טרבל נמוך ומראה של מליון דולר שמסתיר את זה..
אם זה בכדי לקנות אותם ביד-2 במחיר שמוצע, זה דיל טוב,
ועם האונקיו הם משתלבים בסדר, שוב אני מאוד לא אהבתי אותם בסטיראו,
לקולנוע הם בסדר.
- gechts
- חבר ותיק

קודם כל זה עניין של טעם! אז קח בעירבון מוגבל את מה שאני אומרDj-Ben-P כתב:ואו, למען האמת ש70% מן השמימוש שלי זה סטריאו.. אפשר להסביר במה הם לא טובים בסטריאו? באילו סגנונות?
והאם זה יכול להשתפר משום שיש לי סאב משובך יחסית..(:
חשובה לי חוות הדעת שלכם. תודה מראש(:...
לי היו אותם, והם סבלו מטרבל נמוך (גבוהים לא מדויקים), וסאוונד באופן כללי קצת יבש, חוברו למגבר של NAD.
בגדול עם האונקיו ייתכן וזה יהיה קצת יותר טוב, השילוב קצת יותר מוצלח, כי ה NAD כלשעצמו הוא בעל צליל טוב
אבל כאשר הולך יחד עם רמקול בריטי (בשילוב עם B&W בייחוד סידרה 6 - קצת רדום).
הרמקול עצמו בנוי מצוין, כמו שאמרתי נראה מליון דולר, נותן עומק מעולה וצליל פתוח בקולנוע ביתי.
אני ממליץ לך לשמוע אותו, ולקבל החלטה, אפילו שווה לך לקחת את הרסיבר שלך אם יש לך כוח.
ייתכן שאתה תאהב את הצליל, ובנוסף, ייתכן שעם האונקיו השילוב לא יהיה רע, במחיר שהוא נמכר ביד-2
הוא משתלם!! (יכול להיות שאתה יכול קצת להתווכח, נמכרו לפני זמן קצת בקצת פחות גם בלוחות).
בברכה,
שלומי
- gechts
- חבר ותיק

בבקשה..Dj-Ben-P כתב:תודה רבה על העזרה שלומי...אבקש עוד כמה חוות דעת מאנשים ששמעו אותם בסגנונות שונים של מוזיקה? (הבנתי כי בקלנוע ביתי הם מספקים)
לילה טוב לכולם....
בקולנוע ביתי הם מצויינים..!!!
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
הכל פונקציה של מחיר. בכמה הם מוצעים לך? לאיזה סוג מוזיקה אתה מקשיב?
דרך אגב, B&W מכל דגם שמתואר כבעל טרבל נמוך וסגור זה בדר"כ תוצאה של הגברה לא מתאימה וכבל רמקול לא מתאים.
דרך אגב, B&W מכל דגם שמתואר כבעל טרבל נמוך וסגור זה בדר"כ תוצאה של הגברה לא מתאימה וכבל רמקול לא מתאים.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- gechts
- חבר ותיק

ידידי בדקתי את הרמקולים האלו עם NAD, עם ROTEL ועם MARANTZ, טרבל נמוך וצליל יבש "יחסית" בכל ההגברות.danlior כתב:הכל פונקציה של מחיר. בכמה הם מוצעים לך? לאיזה סוג מוזיקה אתה מקשיב?
דרך אגב, B&W מכל דגם שמתואר כבעל טרבל נמוך וסגור זה בדר"כ תוצאה של הגברה לא מתאימה וכבל רמקול לא מתאים....
היום יש לי MONITOR AUDIO, והם פתוחים בהרבה! שוב עניין של טעם, אבל מה שאני מסכים בעיקר,
היא על העובדה, שעם NAD, כמרכיב ההגברה הצליל היה הכי יבש! ונטול טרבל.
עם הרוטל, נשמעו הכי טוב
- gechts
- חבר ותיק

צודק!popo כתב:הכי מומלץ שתשמע אותם . לכל אחד יש אוזנים שונות אתה אמרת שקראת ביקורות טובות ,אחד יגיד לך בס לא מדיוק אחד טרבל חלש אחד מעולה בסטריאו אחד מעולה בקולנוע ......אין לכך בררה רק לשמוע באוזנים שלך במוזיקה שלך ....
Dj-Ben-P, עם האונקיו השילוב לא רע!
אבל תשמע בעצמך, רק האוזניים שלך יקבעו!!!
שלומי.
- danlior
- חבר מכור קשה

וואו! גם רוטל, גם נאד ועם כל זה לא מספיק - גם מראנץ - מה אומר? בהחלט כיסית את רוב האופציות שישנם היום בשוק.gechts כתב:ידידי בדקתי את הרמקולים האלו עם NAD, עם ROTEL ועם MARANTZ, טרבל נמוך וצליל יבש "יחסית" בכל ההגברות.danlior כתב:הכל פונקציה של מחיר. בכמה הם מוצעים לך? לאיזה סוג מוזיקה אתה מקשיב?
דרך אגב, B&W מכל דגם שמתואר כבעל טרבל נמוך וסגור זה בדר"כ תוצאה של הגברה לא מתאימה וכבל רמקול לא מתאים....
היום יש לי MONITOR AUDIO, והם פתוחים בהרבה! שוב עניין של טעם, אבל מה שאני מסכים בעיקר,
עם הרוטל, נשמעו הכי טוב...
כנראה שטעיתי. הרי ברור שאם רמקולים לא ישמעו טוב עם חברות על היי-אנד כמו נאד ומארנץ אז באמת חבל על הזמן.
- gechts
- חבר ותיק

danlior כתב:וואו! גם רוטל, גם נאד ועם כל זה לא מספיק - גם מראנץ - מה אומר? בהחלט כיסית את רוב האופציות שישנם היום בשוק.gechts כתב:ידידי בדקתי את הרמקולים האלו עם NAD, עם ROTEL ועם MARANTZ, טרבל נמוך וצליל יבש "יחסית" בכל ההגברות.danlior כתב:הכל פונקציה של מחיר. בכמה הם מוצעים לך? לאיזה סוג מוזיקה אתה מקשיב?
עם הרוטל, נשמעו הכי טוב...
כנראה שטעיתי. הרי ברור שאם רמקולים לא ישמעו טוב עם חברות על היי-אנד כמו נאד ומארנץ אז באמת חבל על הזמן....
יש איזשהו פרץ של ציניות בדבריך, ככה שאני לא יודע אם להתייחס ברצינות וגם לא מעוניין להיכנס לוויכוח.
אבל חשוב לי כן לומר לך, רוטל ו NAD הן 2 חברות ברמת מיצוב אקויוולנטית ל B&W, ובפרט לסידרה 6.
היות ולא מדובר על רמקול שהוא HIGH END, גם ההגברה לא צריכה להיות כזאת.
רוב ההדגמות שעושים ל B&W ברמות הבינוניות עד גבוהות (סידרה 6 ו 7), מבוצעות עם NAD,
וחלק מסוים עם ROTEL.. (סדרה 8 - הנווטילוס נבדקה המון עם ROTEL).
אז לגבי ציניות לא היה לה מקום.. כאן, ובנוסף אמרתי שזאת דעתי ואתה לא חייב לקבל אותה.
אבל אם אתה לא מסכים תלמד לכבד את דעתם של אחרים ואחרים יכבדו את דעותיך.......
- danlior
- חבר מכור קשה

gechts
הבנתי - את B&W סדרה 6 (אני מתאר לעצמי שכוונתך סדרה 600) יש להדגים עם NAD
ואת סדרת ה-8 (אני מתאר לעצמי שכוונתך לסדרת ה-800) בודקים עם רוטל.
טוב, רשמתי לעצמי. שאר יצרני המגברים בעולם מתבקשים בזאת להפסיק את פסי היצור שלהם לאלתר.
מחר, (כבעליהם של רמקולים מסדרת ה-800 של B&W) אלך ואחליף את האינטגרייטד שלי מתוצרת בלאדליוס לרוטל.
ואם תרצה תגובה פחות צינית אז:
הבנתי - את B&W סדרה 6 (אני מתאר לעצמי שכוונתך סדרה 600) יש להדגים עם NAD
ואת סדרת ה-8 (אני מתאר לעצמי שכוונתך לסדרת ה-800) בודקים עם רוטל.
טוב, רשמתי לעצמי. שאר יצרני המגברים בעולם מתבקשים בזאת להפסיק את פסי היצור שלהם לאלתר.
מחר, (כבעליהם של רמקולים מסדרת ה-800 של B&W) אלך ואחליף את האינטגרייטד שלי מתוצרת בלאדליוס לרוטל.
ואם תרצה תגובה פחות צינית אז:
זו ידידי לא הבעת דיעה אלא ציטוט של עובדה. הבעיה היא שהעובדה כל כך לא נכונה וחסרת כל שחר שמה שנשאר זה להיות ציני. מהיכן הבאת את השטות הזו? מילא לו היית מספר על חנות ספציפית (הרשה לי לנחש - פיוז?) אבל לומר זאת בצורה גורפת כלפי כל החנויות בעולם?רוב ההדגמות שעושים ל B&W ברמות הבינוניות עד גבוהות (סידרה 6 ו 7), מבוצעות עם NAD,...
- danlior
- חבר מכור קשה

לדעתי הם מעולים למחירם ובטח שמדובר ביד שניה.amitbak כתב:רמקול שנשמע גרוע עם כל הגברה ,במיוחד עם נאד
סתום סתום ללא טוויטר וללא מיד.
תתרחק....
נדיר מאוד למצוא אותם יד שניה ולא בכדי, נמכרו כמות עצומה בארץ ומי שקנה לא מוכר.
אך כמו שכתבתי, ההתאמה למגבר ולכבל קריטית.
אם האזנת להם עם רסיבר של נאד המחובר בכבל זול דרך מרכזיה - זה בדיוק מה שקורה, הרמקול נסתם.
עם הגברה נכונה וכבל מתאים הרמקול ניפתח ונהיה מאוד מפורט.
זה נכון לכל B&W
- gechts
- חבר ותיק

עם אותה הגדרה ואותה מרכזייה, ואותם כבלים, שמעתי גם B&W, וגם FOCAL, הבדל של שמיים וארץ!!!danlior כתב:לדעתי הם מעולים למחירם ובטח שמדובר ביד שניה.amitbak כתב:רמקול שנשמע גרוע עם כל הגברה ,במיוחד עם נאד
סתום סתום ללא טוויטר וללא מיד.
תתרחק....
נדיר מאוד למצוא אותם יד שניה ולא בכדי, נמכרו כמות עצומה בארץ ומי שקנה לא מוכר.
אך כמו שכתבתי, ההתאמה למגבר ולכבל קריטית.
אם האזנת להם עם רסיבר של נאד המחובר בכבל זול דרך מרכזיה - זה בדיוק מה שקורה, הרמקול נסתם.
עם הגברה נכונה וכבל מתאים הרמקול ניפתח ונהיה מאוד מפורט.
זה נכון לכל B&W...
- gechts
- חבר ותיק

danlior העובדה היא נכונה ועם כל הכבוד לאינטרייטד שלך, ול B&W סידרה 8 המהוללים שלך,
שילמת ים של כסף עבור רמקולים שיש להם מתחרים טובים יותר בקבוצות מחירים נמוכות בהרבה!!!
וכן אני מדבר גם על פיוז ואני ממליץ לך לא לפקפק בחנות מקצועית שקיימת לא מעט שנים,
ויש להם גם MUSICAL FIDELITY או CAMBRIDGE AUDIO או CLASEE ,שלא נופלים מהמגברון שלך...!!
דרך אגב גם באמנון סאוונד מדגימים עם NAD ורוטל, גם בארמגדון יצא לי לשמוע עם NAD לפני לא מעט שנים,
גם בסטיראו סטאר בפ"ת, אבל את המגבר שלך, שמעתי הרבה יותר נכון?? תראה לינק אחד בגוגל...
צא מהסרט שבו אתה חי,
B&W הם רמקולים יקרים ולא פרופורציונים ביחס התמורה שלהם לצליל, נראים מליון דולר,
ומאוד רחוקים מלהישמע כך!!!!!
הרמקולים של FOCAL ושל פאראדיים, נשמעים הרבה יותר טוב ועולים משמעותית פחות אגב גם מסידרה 8 בחלק מהדגמים.
בנוסף, אם תרצה לנגן מוזיקה קצת יותר אגרסיבית כמו אינפקטד מאשרום, תנגן עם המגברון שלך ועם ה B&W 8
לא תשמע כמו ששומעים בסרווין וגה לדוגמה, אבל אתה מקובע וחי לך עם B&W שעלו הון,
ואתה פסיכולוגית רוצה להצדיק את הרכישה שלך...
החלטת להיות ציני, אז אני עונה לך בערך באותה רמה, הסט-אפ שיש לך כולל המגברון HIGH END שלך, לא ידעו
להתמודד עם כל סוגי המוזיקה, ובפרט עם מוזיקה אגרסיבית, אהה... אבל כמעט שכחתי אלה שקונים B&W
בד"כ יותר אוהבים להסתכל עליהם מאשר לשמוע אותם..
שמע FOCAL, ושמע פאראדיים, או PROAC ותבין שיש מתחרים טובים בהרבה, נטולי הפוזה ומלאי הסאוונד.
ועם לצאת רגע מהתשובה הכועסת שלי כי עניתי לך בצורה שווה בהתאם לתגובה שלך, אז זה גם עניין של טעם.
ורק לידיעתך, גם B&W בעצמם מבצעים הדגמות עם רוטל, ולא עם המגברון שלך,
הנאווטילוס הודגמו בתערוכה, עם שני פאוורים מסידרת RB בדגמי 1080!!!! ולא הייתי מזלזל ברוטל האלה.
קצת לקינוח קישורים:
http://media.photobucket.com/image/b%25 ... G_0722.jpg
http://www.hemagazine.com/files/B&W%20system.jpg
http://img447.imageshack.us/i/rear2hd.jpg/
http://img.youtube.com/vi/83Bld-Ol6kE/0.jpg
http://www.hifi.nl/gfx/munchen_Rotel022 ... _06-04.jpg
דרך אגב את ה bladelius ראיתי בהדגמה עם MONITOR AUDIO כמו שיש לי, ולדעתי הם נשמעו יותר טוב עם הרוטל.
למרות שה bladelius נחשב HIGH END ועולה כך...
גם בחדר ההדגמות של TOP AUDIO, ההדגמה בוצעה עם רוטל....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שילמת ים של כסף עבור רמקולים שיש להם מתחרים טובים יותר בקבוצות מחירים נמוכות בהרבה!!!
וכן אני מדבר גם על פיוז ואני ממליץ לך לא לפקפק בחנות מקצועית שקיימת לא מעט שנים,
ויש להם גם MUSICAL FIDELITY או CAMBRIDGE AUDIO או CLASEE ,שלא נופלים מהמגברון שלך...!!
דרך אגב גם באמנון סאוונד מדגימים עם NAD ורוטל, גם בארמגדון יצא לי לשמוע עם NAD לפני לא מעט שנים,
גם בסטיראו סטאר בפ"ת, אבל את המגבר שלך, שמעתי הרבה יותר נכון?? תראה לינק אחד בגוגל...
צא מהסרט שבו אתה חי,
B&W הם רמקולים יקרים ולא פרופורציונים ביחס התמורה שלהם לצליל, נראים מליון דולר,
ומאוד רחוקים מלהישמע כך!!!!!
הרמקולים של FOCAL ושל פאראדיים, נשמעים הרבה יותר טוב ועולים משמעותית פחות אגב גם מסידרה 8 בחלק מהדגמים.
בנוסף, אם תרצה לנגן מוזיקה קצת יותר אגרסיבית כמו אינפקטד מאשרום, תנגן עם המגברון שלך ועם ה B&W 8
לא תשמע כמו ששומעים בסרווין וגה לדוגמה, אבל אתה מקובע וחי לך עם B&W שעלו הון,
ואתה פסיכולוגית רוצה להצדיק את הרכישה שלך...
החלטת להיות ציני, אז אני עונה לך בערך באותה רמה, הסט-אפ שיש לך כולל המגברון HIGH END שלך, לא ידעו
להתמודד עם כל סוגי המוזיקה, ובפרט עם מוזיקה אגרסיבית, אהה... אבל כמעט שכחתי אלה שקונים B&W
בד"כ יותר אוהבים להסתכל עליהם מאשר לשמוע אותם..
שמע FOCAL, ושמע פאראדיים, או PROAC ותבין שיש מתחרים טובים בהרבה, נטולי הפוזה ומלאי הסאוונד.
ועם לצאת רגע מהתשובה הכועסת שלי כי עניתי לך בצורה שווה בהתאם לתגובה שלך, אז זה גם עניין של טעם.
ורק לידיעתך, גם B&W בעצמם מבצעים הדגמות עם רוטל, ולא עם המגברון שלך,
הנאווטילוס הודגמו בתערוכה, עם שני פאוורים מסידרת RB בדגמי 1080!!!! ולא הייתי מזלזל ברוטל האלה.
קצת לקינוח קישורים:
http://media.photobucket.com/image/b%25 ... G_0722.jpg
http://www.hemagazine.com/files/B&W%20system.jpg
http://img447.imageshack.us/i/rear2hd.jpg/
http://img.youtube.com/vi/83Bld-Ol6kE/0.jpg
http://www.hifi.nl/gfx/munchen_Rotel022 ... _06-04.jpg
דרך אגב את ה bladelius ראיתי בהדגמה עם MONITOR AUDIO כמו שיש לי, ולדעתי הם נשמעו יותר טוב עם הרוטל.
למרות שה bladelius נחשב HIGH END ועולה כך...
גם בחדר ההדגמות של TOP AUDIO, ההדגמה בוצעה עם רוטל....!!!!!!!!!!!!!!!!!!