מאיפה מומלץ לרכוש Popcorn A-200 ?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
tomtom505 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם!

אני מעוניין לרכוש Popcorn A-200 . בדקתי ב-זאפ , המחירים מעל 1400 ש"ח ,
מלבד KSP ששם זה עולה 795 ש"ח.
הם אומרים שמדובר במוצר חדש שלא נפתח עם אחריות מהם לשנה...
עברתי על הביקורות עליהם ולמען האמת הביקורות די גרועות (במיוחד על השירות).

האם לדעתכם כדאי לרכוש מהם? אם לא, יש חנות אחרת שמוכרת את המוצר הנ"ל במחיר הוגן?

תודה! :)
תום.

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

החנות די מוכרת כחנות מחשבים, אני קניתי משם את הA200 ב795 ש"ח, ולא היה אותו במלאי, היום הוא צריך להגיע.
חוץ מזה לדעתי זה המחיר הכי טוב שאתה יכול להשיג בארץ, ובכל מקרה יש לך את האחריות של פופקורן העולמי באתר.(אפילו שאני לא יודע מה היא כוללת)

tomtom505 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

adirbd כתב:החנות די מוכרת כחנות מחשבים, אני קניתי משם את הA200 ב795 ש"ח, ולא היה אותו במלאי, היום הוא צריך להגיע.
חוץ מזה לדעתי זה המחיר הכי טוב שאתה יכול להשיג בארץ, ובכל מקרה יש לך את האחריות של פופקורן העולמי באתר.(אפילו שאני לא יודע מה היא כוללת)
...
העניין הוא שראיתי בכל מיני מקומות אנשים שקנו את הדגם הזה והיו להם בעיות...
השאלה היא איך החנות ההיא מתמודדת ועוזרת לאותם לקוחות לממש את האחריות.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #4 

תחשוב לבד ותבין: לחנות ההיא אין לדעתי מעבדה שיודעת ממש לתקן את המכשירים האלה. במקרה של תקלה היא תבדוק אותה, ואז (כנראה) יתנו לך מכשיר חלופי. הם מסוגלים גם לשלוח אותו לחול ולתת לך חלופי רק כשהוא יגיע.

מצד שני- אני לא חושב שיש אפשרות טובה יותר לקבל שרות בארץ (בחנות אחרת), וגם אם תזמין מחו"ל - תצטרך לשלוח את זה בעצמך לחו"ל אם תהיה תקלה.

אני לא חושב שבחנות ההיא מחזיקים פופקורן סוג ב, אני די בטוח שהם מקבלים סחורה סטנדרטית כמו כולם. לכן אני כן ממליץ לקנות בה- פשוט בגלל שהיא הכי זולה.
אני קניתי שם את ה C200 שלו וטפו טפו עד היום אין בעיות.

tomtom505 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

nir11 כתב:תחשוב לבד ותבין: לחנות ההיא אין לדעתי מעבדה שיודעת ממש לתקן את המכשירים האלה. במקרה של תקלה היא תבדוק אותה, ואז (כנראה) יתנו לך מכשיר חלופי. הם מסוגלים גם לשלוח אותו לחול ולתת לך חלופי רק כשהוא יגיע.

מצד שני- אני לא חושב שיש אפשרות טובה יותר לקבל שרות בארץ (בחנות אחרת), וגם אם תזמין מחו"ל - תצטרך לשלוח את זה בעצמך לחו"ל אם תהיה תקלה.

אני לא חושב שבחנות ההיא מחזיקים פופקורן סוג ב, אני די בטוח שהם מקבלים סחורה סטנדרטית כמו כולם. לכן אני כן ממליץ לקנות בה- פשוט בגלל שהיא הכי זולה.
אני קניתי שם את ה C200 שלו וטפו טפו עד היום אין בעיות.
...
יש היגיון בדברייך... תודה רבה לך!

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #6 

לגבי ה"חנות ההיא", (וגם הרשת השנייה הדומה לה), אני לא חושב שיש לך מה לדאוג.
למרות אווירת השוק שיש שם לעיתים, אני קונה בשתי הרשתות שנים ציוד ורכיבים למחשבים במחירים הזולים ביותר שניתן לימצוא בד"כ, ולא ניתקלתי מעולם בבעייה (כמובן חשוב לדעת בדיוק מה אתה רוצה וצריך, על מנת שלא ימכרו לך לוקשים).

חשוב רק לוודא שאתה מקבל ליד מוצר סגור באריזתו המקורית, ובשום פנים ואופן לא להסכים לקבל מוצר שנפתח ואח"כ נסגר במסקינגטייפ (תציין את זה כבר בשלב ההזמנה לפני החיוב).
לגבי האחריות - יש לך את אחריות היצרן, ותוודא שאתה באמת מקבל אותה או לחילופין חשבונית עם כל הפרטים שמשמשת במקום. (אבל לא בטוח שתקבל מיד מכשיר חלופי כמו שקודמי ציין).
במחיר הזה - כמעט מחצית משאר המקומות, אין לך מה לחשוב פעמיים!!!
רכישה נעימה.

tomcat383
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 5 פעמים

שליחה #7 

איך אתה יודע האם המכשיר סגור באריזתו המקורית ? , איך אני מזהה את ההבדל.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”