תאריך סיום השידור האנלוגי בהוט
בשירשור אחר כתבתי מה סגרתי לפני כחודשיים עם "הוט" עבור ההורים שלי שעד אז היו עם אנלוגי, אני מניח שזה יהיה בסיס די דומה למה שהם יציעו ללקוחות במעבר.
תוכל לקרוא כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=60
תוכל לקרוא כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=60
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לדעתי הדיבורים על סגירת האנלוגי יבוצעו במקביל לסגירת השידורים האנלוגיים באוויר.
לפני זה יהיה קושי גם רגולטורי וגם הסברי לעשות את זה. כשהכל נעשה ביחד יש לזה יתרון בולט עבור הוט.
לפני זה יהיה קושי גם רגולטורי וגם הסברי לעשות את זה. כשהכל נעשה ביחד יש לזה יתרון בולט עבור הוט.
הסיבה שלדעתי הרוב ישארו בהוט זה כי כיום הוט חייבים על פי הוראה של מועצת הכבלים והלווין להמיר כל מנוי אלוגי לדיגיטלי אם אותו מנוי יבקש זאת באותם תנאים ואותו מחיר.
זה חלק מהתנאים שהציבו להם שהם הורידו את ESPN בנוסף להעלאה של EUROSPORTS 2 ופתיחת FOX SPORTS לכולם.
זה חלק מהתנאים שהציבו להם שהם הורידו את ESPN בנוסף להעלאה של EUROSPORTS 2 ופתיחת FOX SPORTS לכולם.
ומה לגבי אותם מנויים שקולטים אנלוגי בלי הממיר עצמו (הייפרבנד למשל)?omrig כתב:הסיבה שלדעתי הרוב ישארו בהוט זה כי כיום הוט חייבים על פי הוראה של מועצת הכבלים והלווין להמיר כל מנוי אלוגי לדיגיטלי אם אותו מנוי יבקש זאת באותם תנאים ואותו מחיר.
זה חלק מהתנאים שהציבו להם שהם הורידו את ESPN בנוסף להעלאה של EUROSPORTS 2 ופתיחת FOX SPORTS לכולם....
האם יצטרכו לספק להם ממירים בלי עלות ?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אתה מתכוון באופן פירטי בלי לשלם?menif כתב:ומה לגבי אותם מנויים שקולטים אנלוגי בלי הממיר עצמו (הייפרבנד למשל)?omrig כתב:הסיבה שלדעתי הרוב ישארו בהוט זה כי כיום הוט חייבים על פי הוראה של מועצת הכבלים והלווין להמיר כל מנוי אלוגי לדיגיטלי אם אותו מנוי יבקש זאת באותם תנאים ואותו מחיר.
זה חלק מהתנאים שהציבו להם שהם הורידו את ESPN בנוסף להעלאה של EUROSPORTS 2 ופתיחת FOX SPORTS לכולם....
האם יצטרכו לספק להם ממירים בלי עלות ?...
לא ידעתי שאפשר בכלל להיות מנוי רק עם שקע...
לא באופן פירטי !!guyezra כתב:אתה מתכוון באופן פירטי בלי לשלם?menif כתב:ומה לגבי אותם מנויים שקולטים אנלוגי בלי הממיר עצמו (הייפרבנד למשל)?omrig כתב:הסיבה שלדעתי הרוב ישארו בהוט זה כי כיום הוט חייבים על פי הוראה של מועצת הכבלים והלווין להמיר כל מנוי אלוגי לדיגיטלי אם אותו מנוי יבקש זאת באותם תנאים ואותו מחיר.
לא ידעתי שאפשר בכלל להיות מנוי רק עם שקע......
כאשר יש לך למשל 3 טלויזיות ו 2 ממירים ...אז בטלויזיה השלישית אפשר לקלוט חלק מהערוצים בלי ממיר למשל..
מה קורה במצב כזה?
הממיר האנלוגי הוא לא תנאי להיות מנוי אנלוגי... הממיר מיודע רק לטלוויזיות מאוד מאוד ישנות שלא עם היפרבאנד פנימי.
אם אני זוכר נכון הוט אמורים לדעת עבור כמה נקודות שילמת שיתקינו ולפי זה נקבעת הזכאות, אבל אל תתפוס אותי במילה, עדיף להתקשר ולברר.
אם אני זוכר נכון הוט אמורים לדעת עבור כמה נקודות שילמת שיתקינו ולפי זה נקבעת הזכאות, אבל אל תתפוס אותי במילה, עדיף להתקשר ולברר.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אין אנאלוגי זה אין אנאלוגי.menif כתב:לא באופן פירטי !!guyezra כתב:אתה מתכוון באופן פירטי בלי לשלם?menif כתב:ומה לגבי אותם מנויים שקולטים אנלוגי בלי הממיר עצמו (הייפרבנד למשל)?omrig כתב:הסיבה שלדעתי הרוב ישארו בהוט זה כי כיום הוט חייבים על פי הוראה של מועצת הכבלים והלווין להמיר כל מנוי אלוגי לדיגיטלי אם אותו מנוי יבקש זאת באותם תנאים ואותו מחיר.
כאשר יש לך למשל 3 טלויזיות ו 2 ממירים ...אז בטלויזיה השלישית אפשר לקלוט חלק מהערוצים בלי ממיר למשל..
מה קורה במצב כזה?...
תצטרך ממיר או מפצל.
ז"א שהוט יהפכו להיות כמו יס, אני אצטרך ממיר בשביל לצפות?guyezra כתב:אין אנאלוגי זה אין אנאלוגי.menif כתב:לא באופן פירטי !!guyezra כתב:אתה מתכוון באופן פירטי בלי לשלם?menif כתב:ומה לגבי אותם מנויים שקולטים אנלוגי בלי הממיר עצמו (הייפרבנד למשל)?omrig כתב:הסיבה שלדעתי הרוב ישארו בהוט זה כי כיום הוט חייבים על פי הוראה של מועצת הכבלים והלווין להמיר כל מנוי אלוגי לדיגיטלי אם אותו מנוי יבקש זאת באותם תנאים ואותו מחיר.
מה קורה במצב כזה?...
תצטרך ממיר או מפצל....
ד"א מה יקרה לכל הערוצים האנלוגים בממיר?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
למה אתה קורא ערוצים אנלוגיים?
כן, תהיה חייב ממיר כדי לצפות בשידורים של HOT, זה הכיוון.
כן, תהיה חייב ממיר כדי לצפות בשידורים של HOT, זה הכיוון.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני מניח שהציונים שלהם יעלו