אהלן
שמי איתן - עוקב אחרי הפורומים אבל לא כותב בד"כ (עד היום)
אני עומד לפני רכישה של סמארטפון ראשון לעצמי - ואני חושב בכיוון ה desire. עשיתי מחקר מבחינת רשימת פיצ'רים ואני שלם עם היתרונות והחסרותו שכמעט ואין לו.
חשבתי דווקא לרכוש אותו בארץ, אני יוצא לחו"ל בעוד כשבועיים לחופשה והייתי רוצה שיהיה לי נייד עם GPS (או יותר נכון gmap) איתי.
נשאלת השאלה האם כדאי לרכוש בארץ ? יש פה מספר חנויות שאני רואה ב ZAP שמוכרות את זה אבל נראה שהן לא הכי יציבות או אמינות. אני טס לגרמניה, ואולי שווה לי לקנות את זה שם ? (ואולי לא ?)
מה השיקולים שלי בקנית המכשיר בחו"ל ? אחריות, שירות, התקנת עברית ושדרוגי מערכת הפעלה. האם כדאי לרכוש בארץ ? אם כן מהו התהליך הכי בטוח לעניין ?
מבקש עצה ברכישת HTC desire
-
eitanavgil
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני קניתי את הדיזייר שלי מגרמניה ב2000 שקל, ועשיתי לו רוט בארץ (בשביל העברית)
במידה ואתה קונה מחנות רשמית בחו"ל יש לך אחריות בינלאומית של שנתיים (המשלוח לתיקון עליך).
אם אתה קונה בארץ מניופאן (שעדיין לא משווקים פה) אתה מקבל אחריות רישמית מלאה לשנה
מחנות פרטית אתה מקבל אחריות של החנות לשנה...
במידה ואתה קונה מחנות רשמית בחו"ל יש לך אחריות בינלאומית של שנתיים (המשלוח לתיקון עליך).
אם אתה קונה בארץ מניופאן (שעדיין לא משווקים פה) אתה מקבל אחריות רישמית מלאה לשנה
מחנות פרטית אתה מקבל אחריות של החנות לשנה...
הדיזייר בגרמניה זול משמעותית מבישראל (אני גם מתכוון לרכוש אחד בקיץ כשאני טס לשם), בייחוד אם תשיג TAX FREE עליו (צריך לבקש בחנות)
בעיה שיכולה לצוץ זה קבלה באנגלית, שדרושה לרוב בשביל לקבל זיכוי על סיחות מחברת הסלולר (הגרמנים די ברוגז עם כל מה שכשור לאנגלית האמת...)
אבל גם עם זה, 17% מע"מ החזר על מכשיר שעולה 500יורו זאת קניה מאוד כדאית.
הנקסוס מצד שני, יקר שם, ועדיף כבר לקנות בארץ במאה עד 200 שקל יותר אבל לקבל אחריות מקומית (מחנות מתמחה).
בעיה שיכולה לצוץ זה קבלה באנגלית, שדרושה לרוב בשביל לקבל זיכוי על סיחות מחברת הסלולר (הגרמנים די ברוגז עם כל מה שכשור לאנגלית האמת...)
אבל גם עם זה, 17% מע"מ החזר על מכשיר שעולה 500יורו זאת קניה מאוד כדאית.
הנקסוס מצד שני, יקר שם, ועדיף כבר לקנות בארץ במאה עד 200 שקל יותר אבל לקבל אחריות מקומית (מחנות מתמחה).
הפלאפונים החדשים עוד לא הוכיחו את עצמם כמו מכשירים ישנים של נוקיה
אני למשל קניתי בארץ (גו-מובייל). תוך יום היה אמור להגיע קוד לפתיחת המכשיר ולא הגיע, אז החליפו לי בחדש אחר.
יש כמה דברים שעדיין לא הכי מסתדרים לי וזה טוב שיש אבא למכשיר שהוא בארץ ואפשר לשאול אותו אם צריך.
זיכוי מאורנג' קיבלתי ישר, אז אפילו שהמכשיר 3200 (כולל מטען לרכב ומין כזאת מדבקת מגן), מקבלים עליו החזרים בגובה 1800 ש"ח ובסוף זה 1400 ש"ח.
במקרה של מכשיר כזה עם כל החלפת הROOTים ודברים שעושים, לדעתי עדיף לקנות בארץ.
יש כמה דברים שעדיין לא הכי מסתדרים לי וזה טוב שיש אבא למכשיר שהוא בארץ ואפשר לשאול אותו אם צריך.
זיכוי מאורנג' קיבלתי ישר, אז אפילו שהמכשיר 3200 (כולל מטען לרכב ומין כזאת מדבקת מגן), מקבלים עליו החזרים בגובה 1800 ש"ח ובסוף זה 1400 ש"ח.
במקרה של מכשיר כזה עם כל החלפת הROOTים ודברים שעושים, לדעתי עדיף לקנות בארץ.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il